• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmanın verdiği acıyı yaşayan bilir...

eşiniz ne yapmaya çalışıyor anlamadım.madem 5 aydır ilişkisi varmış ve boşanma aşamasına gelmişsiniz tatile çıkma neyin nesi..
çünkü kendince
Yaşadığın şokun etkisi bu çöküntü
Zamanla durulacak içindeki keder, hırs evresine geçeceksin sonra ifadesiz bir şeye dönüşecek içinde
Biraz sabır sadece, oyalamaya bak kendini
Ve lütfen ama lütfen o şerefsizden öyle bir tazminat al ki aklı oynasın yerinden
Ailem tazminat almamı istemiyor bu işin bir an önce bitmesi için ve de buna tenezzül etmemi istemiyorlar sadece çocuk için nafaka olabilir.

Böyle bir adam bırakın sabaha kadar uykusuz kalıp sigara içmenizi, telefonunuzun şarjını harcamaya bile değmez.
Bu tarz konulara çok nadir yorum yaparım, ki tecrübesiz olduğumu düşüneceksiniz 20 yaşındayım. Ancak annemin hayat hikayesini ezbere biliyorum, babamın yaptıklarını.
Babam annemi sayısız kere aldattığında -dayak, küfür, hakaret, eziyet de var- ve annem dayanamayıp boşanmaya karar verdiğinde ben 1 yaşındaydım, abimse 5.
Annem emekli olmasına 1 sene kala işten çıkarılmıştı ve 5 kuruşsuzdu. Anneannem, dedem öldükten sonra başka biriyle evlenmişti ki o evlendiği adamın (yine de Allah rahmet eylesin) anneme karşı hiç tahammülü yoktu, bize de.
Annem babamla olan 10 senelik evliliğinde çok uğraştı, didindi, çabaladı, "git ve ne zaman istersen gel, sadece bana ait olacak şekilde geri dön, hoşgeldin'den başka bir şey demeyeceğim" cümlesini bile kurdu, ama babam anneme "o kadın"ın ismiyle seslenmekten bile vazgeçemedi.
Ne mi oldu? Annem sınırsız ölüm tehditi, bizim babamız tarafından kaçırılmamız, mahkeme salonlarında yediği dayaklara direndi ve boşandı.
Şimdi küçük ailemizle çok ama çok mutluyuz. Elbette acı çekti, ama evlatları için direndi. Her bu konu açıldığında "neden daha önce boşanmadım" diye kendine kızar.
Her acı geçer, insanlar evlatlarını kaybediyorlar.
Babam mı? Şimdi evli, karısını en az 4-5 kadınla aynı anda aldatıyor. Gayrimeşru çocuğu dahi var. Yeni eşi aynı sıkıntıları çekiyor. Anlayacağınız insanlar asla değişmiyor. Babam aynı insan, annemse yepyeni biri. Kendini o iğrenç çukurdan çekip kurtarmış ve evlatlarını en güzel şekilde okutup yetiştirmiş biri. Bizse onu mutlu etmeye çalışmaktan başka bir şey yapmıyoruz, eğer o bu kararı vermeseydi "o canavar adam"la aynı evde yaşamaya mahkum olacaktık.
Sakın kendinizi bırakmayın, bir evladınız var. Ben ondan küçüktüm annem bu kararı verdiğinde, ama inanın hiçbirimiz 1 gün olsun pişman olmadık. Çocuğunuza sarılın, bir şekilde çıkın bu girdaptan.
Allah yanınızda olsun.

Boyle karakterde bir insan icin uzulmeye bile deymez ama sonucta cocugunun babası bu araada insan dedigim icin uzgunum !

Nasıl bir adiliktir bu anlayamıyorum ne guzel karin evin cocugun var baska hatun pesine kosmaya utanmamis mi ?
Erkeklerin meshur lafi vardir biliriz , eglenilecek kadin vardir evlenilecek kadin vardir bence bu erkekler icnde gecerli sizinkide eglenilecek tarafindan cikmis vesselam kurtuldugunuza sukredin ve evladniza sahip cikin anasida siz olun babasida siz olun Allah yarfimciniz olsun ...

Metresine karısı icin ' o kadın ve cocuğunun ' deme cesaretini veren adamdan hayır gelmez .
Allah senin ve bebeğinin yolunu açık etsin .

Burda anlatmadığım çok ayrıntılar var ona bağırıp çağırmalarım telefonda yüz yüze mesajla vs.oldu.
Metresine karısı icin ' o kadın ve cocuğunun ' deme cesaretini veren adamdan hayır gelmez .
Allah senin ve bebeğinin yolunu açık etsin .
anlatmadığım ayrıntılar,mide bulandırıcı... o adam kadını boşanmak üzere olduğuna ve beni sevmediğine birlikte yaşamadığımıza ikna edebilmek için göğsünde ve sol kolunda bir kalbin içinde adımın yazılı olduğu dövmeyi kadınla birlikte sildirmiş ve onun yani m.....'in adını yazmayı teklif etmiş nurlum.Benimle birlikte olmuyordu nisan mayıs aylarıydı dediğim gibi küçümseme beğenmeme ,giderlere karışmama dönemi o yüzden vücudundaki değişiklikleri göremiyordum.Bir pazar günü kızım o uyurken göğsüne attı kendini ve o normalden daha fazla acı duyarak bağırdı hemen üstünü çıkardı ve o anda gördüm yara bere içindeydi sildirdiği yerler....

Burda anlatmadığım çok ayrıntılar var ona bağırıp çağırmalarım telefonda yüz yüze mesajla vs.oldu.

anlatmadığım ayrıntılar,mide bulandırıcı... o adam kadını boşanmak üzere olduğuna ve beni sevmediğine birlikte yaşamadığımıza ikna edebilmek için göğsünde ve sol kolunda bir kalbin içinde adımın yazılı olduğu dövmeyi kadınla birlikte sildirmiş ve onun yani m.....'in adını yazmayı teklif etmiş nurlum.Benimle birlikte olmuyordu nisan mayıs aylarıydı dediğim gibi küçümseme beğenmeme ,giderlere karışmama dönemi o yüzden vücudundaki değişiklikleri göremiyordum.Bir pazar günü kızım o uyurken göğsüne attı kendini ve o normalden daha fazla acı duyarak bağırdı hemen üstünü çıkardı ve o anda gördüm yara bere içindeydi sildirdiği yerler....

Senin de , bebeğinin de ahı ikisinde de kalmaz , ben eminim. Mide bulandırıcı olaylardan kendini kurtarabildiğin için dua etmelisin . Çekmeye mecbur olmamak bile büyük lütuf.
İlahi adalete çok inanıyorum , elbet tecelli edecek .İki ahlaksız birbirini bulmuş , daha fazla düşünüp kalbini , ruhunu yorma .
Çocuğunla kendi hayatına bak lütfen .Yeni bir hayat başlıyor senin için .
Dileğim her şey senin istediğin gibi en hayırlı şekilde olsun .

Psikologa gitmenizi oneririm.Annem oyle yapmisti..Cok ama cok zor bir durum.Ben de cok iyi bilirim kendimden ve annemden..Arkaniza hic bakmayin..Sadece dunya tatlisi cocugunuza odaklanin.Kendinize yeni temiz bir sayfa acin.

Belgeleyebilsen keşke. Donuna kadar al derim.
Açıkcası silkelenip tekrar ayağa kalkman lazım.
Onun parası aman istemem demeyip süründürmek bence sigara içip karar kara düşünmekten çok daha iyi.
Umarım beter olurlar.
Allah yardımcın olsun, eminim çok zordur ama geçeceğini biliyosun.

.....
arada geçen olaylar detaylar var kadın çocuğu aldırmış ve küfrediyor buna benim karnımdaki ''p..''miydi diye.
aklımda kalan sözler yazılar ya da okuyabildiklerim...
kadının yazdıkları
nerdeydin neden telime cevap verilmiyor?
_arkadaşlarımlaydım
Arkadaşlarının yanında olsan cevap verirdin o kadınla ve çocuğunlaydın biliyorum
_değildim diyorum sana yalan borcum mu var
ben burda acılar çekerken sen onlarlasın dilerim sende çocuğundan hayır görmezsin.
çocuğum benim herşeyim onunla ilgili doğru konuş.vs
ve kadın....seninki çocuk ta benim karnımdaki p..'miydi.
burdan kadının çocuğu aldırdığı anlaşılyor zaten .[/QUOTE]

sevgili melis zaten nasıl cesaret edip yazdım ve resmimi ekledim şu an yapıyor olduklarımdan gelecekte pişman olacak mıyım bilmiyorum ve sadece içim yanıyor aslında yorumlarda bazı arkadaşlar duygularıma tercüman olmuşlar.pişman olmak derken ondan boşanacağım için değil,bu psikolojideyken hatalar yapıyor olabilirim..

Offf zor çok zor biliyorum bende aldatilma yasadim nasıldır bilirim ama geçecek inan bana cocugunla mutlu bir ömür dilerim

ayrica serefsiz kocanda sürüm sürüm surunsun inş

Allah öyle güzel günler çıkarsın ki karşınıza, o mahluğun adını bile unuttursun inş. canım. Sabret ve olacakları izle, senin alnın ak,çocuğun da yanında. O adam nasıl gün yüzüne çıkacak acaba

yüzleştim...hep yalan inkar..sonra kanıtlar belgeler...ve kabullenmeler ardından pişkin pişkin beni sen ittin demeler
evet tabi aşamalar aynen böyle gelişiyor hep zaten..bundan sonra da akrabalardan ,ailelerden yardım istenecek,olmayınca da tehdit etmeye başlayacak..
adi pislikler...
yaşadıklarınız çok acı gerçekten de..ama güçlü bir kadınsınız,acınızı yaşayın,sonra da ayağa kalkın..kendi hayatınızı kurup mutlu bir geleceğiniz olacak eminim..

bu yazınız da burada konu açan bazı kadınlara örnek olsun..diğer kadınlar hep diyorlar,evlilkleri bitmiş aslında,kadın adamdan ayrılmıyor,beni seviyor ama çocuğu için katlanıyor vsss yazıp duruyorlar...işin aslı budur işte..
karısının haberi olsa anında boşayacak herifi ama o peşini bırakmıyor dedikleri kadınların haberi bile yok..
insan ne kadar hayal kırıklığı yaşıyor değil mi,severek güvenerek hayatı paylaştığı ,çocuk yaptığı insan;bunları yaşatıyor..bukadar alçalabilyor,gurursuzlaşıyor..yerle bir ediyor..ne kadar acı...
sizi çok iyi anlıyorum..
ama üstesinden geleceksiniz..bence bir uzmandan destek almanız iyi olur..
hem kendiniz hem kızınız için...

Üzüldüm size ve çocuğunuza. Ama sizin için hayırlı olan yanı; yalan, dolan ve ihanetin olduğu bu evlilik oyununun farkına vardınız. İşinize ve çocuğunuza sahip çıkın. Her şey zamanla düzelecek buna inanın. Hakkınızda her şeyin hayırlısı...

tabi canım zaten erkekler hiç aldatmak istemezler
hep bizler iteriz onları
bizler git bizi aldat deriz
en büyük bahane sen ittin
ben ittiysem sende düşme salak deseydin
aldatmanın ne bahanesi ne sebebi olur
bundan sonra evladınla güzel günlerin olur İnşaAllah

Durumunuza çok üzüldüm. Allah sabır versin. Kadın çocuk lafı etmeseydi eşiniz pişmansa adam olduysa bir şans daha verin diyecektim...

Kadın gerçekten hamile mi? Şimdi siz boşansanız bu adam gidip o kadının çocuğuna babalık yapacak ve sizin evladınız babasından uzak büyüyecek. Boşanmayın bence. Siz ve çocuğunuz üzülüp bazı şeylerden mahrum kalacağınıza o kadın kalsın.

Erkeklerin lüzumsuzluklarının bedelini hep kadınlar ödemek zorunda kalıyorlar.

Back
X