ALDATILMISTIM...BEN NICE1985....KIZLAR SIZE IHTIYACIM VAR.

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.064
kizlar sizleri cok ozledim.he ptakip ettim...bu gun kazen by.aradim,uyeligimi geri istedim.konusacak anlatacak kimsem yok.tesekkur ederim kazen by.yardimci oldu bana ve derdimidinliyeceklerle kavusturdu beni.

O Gunden sonra neler olmadi ki.bir gozumden oldum.stresten gozumde ileri derece de kan ve sivi sizmasi oldu.hani bir gozluktakarsindanumarali,gozler catallasir,aynen oyle goruyorum.zayifliktan olecegim.gorenler beni kizim saniyor.ve halen ayni evdeyiz.gidersen olduruum kendimi diyen bir koca...ve ben aglamaktan oldum kizlar....sglamaktanbaska yapacagim bir seyim yok.

Hani tum silahlarielinden alinmis bir kumandan dusunun.oyleyim.cok caresizim.

Hatirlar gibi oldum emin olmak icin profilinize baktim.
Eski konunuzu hatirliyorum.
Kocaniz kendimi oldururum diyoda hic caba gostermiyormu duzelmesi icin?

kizlar sizleri cok ozledim.he ptakip ettim...bu gun kazen by.aradim,uyeligimi geri istedim.konusacak anlatacak kimsem yok.tesekkur ederim kazen by.yardimci oldu bana ve derdimidinliyeceklerle kavusturdu beni.

O Gunden sonra neler olmadi ki.bir gozumden oldum.stresten gozumde ileri derece de kan ve sivi sizmasi oldu.hani bir gozluktakarsindanumarali,gozler catallasir,aynen oyle goruyorum.zayifliktan olecegim.gorenler beni kizim saniyor.ve halen ayni evdeyiz.gidersen olduruum kendimi diyen bir koca...ve ben aglamaktan oldum kizlar....sglamaktanbaska yapacagim bir seyim yok.

senin çocukların var kendini bırakmaya hakkın yok!silkelen..çocukların bunu haketmiyor..mantıklı ve güçlü ol gerisi gelir..eşin para bırakıyormu eve

ya sana zarar vermesinde kendine ne yaparsa yapsın bosver boşan gitsin. . Ne hale gelmissin daha onu mu dusuneceksin kendine yazık etme

Yok yok öldürür mü o hiç kendini? Aldatmadan önce düşünseydi boşanın bence o adam yüzünden sağlığınızdan olmuşsunuz bir de...

Gidebilecek olsaydiniz gidersiniz diye dusunuyorum.
Bosanamadiginiza gore kendinize bu eziyeti etmeyi, cocuklariniza bu aciyi yasatmayi secmemelisiniz.

Yazik degil mi gozunuze?
Yazik degil mi gencliginize?
Bir hayat bahsedilmis, en mutlu olabileceginiz sekilde yasamaya calismalisiniz.

Esinizi silin atin.
3 cansiniz siz.
Oglunuz, kiziniz ve en degerli olan siz varsiniz.
İste o kadar.

Sizi guclu gormek evlatlariniza da guc verecektir.

Esinize gelince...
Bundan sonra o yok.

Kızlar eski yorumlarimi okudum.aldatma konusunda ne kdr net konusmusum.ne kdrrrrr..bosan...asla kabul etmezdim ben.ama gelin görün ki insanın başına gelmeden anlamazmis.

Hani evladını kaybeden annelere bakıp nasıl dayanıyor nasıl gülüyorlar diyen biri evladını kaybedince o da aynilarini yapmıyor mu? Şimdi ben öyleyim.elim kolum bağlı Yataktayim halen.üç ay oldu yatağından kalkmiyali.

Helak oldum.neden gidemiyorum.neden terkedemiyorum.çocuklarını dusun diyorlar.sen çok gencsin.kızın genç kız.ne yaparsın diyorlar.ilerisini dusun diyorlar.bana mi düştü bu dertleri düşünmek....ben ne yaptım ki rabbim.

Kızlar eski yorumlarimi okudum.aldatma konusunda ne kdr net konusmusum.ne kdrrrrr..bosan...asla kabul etmezdim ben.ama gelin görün ki insanın başına gelmeden anlamazmis.

Hani evladını kaybeden annelere bakıp nasıl dayanıyor nasıl gülüyorlar diyen biri evladını kaybedince o da aynilarini yapmıyor mu? Şimdi ben öyleyim.elim kolum bağlı Yataktayim halen.üç ay oldu yatağından kalkmiyali.

Helak oldum.neden gidemiyorum.neden terkedemiyorum.çocuklarını dusun diyorlar.sen çok gencsin.kızın genç kız.ne yaparsın diyorlar.ilerisini dusun diyorlar.bana mi düştü bu dertleri düşünmek....ben ne yaptım ki rabbim.
çocuğuna kim bakıyor..eşin eve geliyormu

X