• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatma alışkanlığı olan eşi bırakıp, ailenin yanına tatile gitmek

Aslında bu sizin için bir fırsat ama tekrar aldatsada ayrilmazsiniz gibi geliyor.Aci olanda eşiniz bunun farkında kendini vazgeçilmez yapmışsınız.

Nereye kadar böyle sürecek? Affetmiş değilsiniz affetmiş olan insan bu durumu kafasından silerdi. Yani hem affettim diyecek hem de adamı her an takip edeceksiniz etmeseniz bile şüphe içinizi kemirip duracak. Her an adamı gözleseniz bile aldatmadığından hiçbir zaman emin olamayacaksınız. Böyle bir evlilik sürdürmek bence sağlıklı değil. Sizin adınıza üzüldüm, böyle bir durum varken ortada boşanmayı dünyanın sonu gördüğünüz için.

Akacak kan damarda durmaz,
Alismis kudurmustan betersir,
Insan 70 sinde neyse 70 inde de odur.
Ne guzel soylemis atalarimiz. Velhasil adam muhtemelen su an da gun icinde rahat durmuyordur, degisen tek sey siz gidince gece de takilmasi olur.
Bence sıkıntı yok, defalarca kez affetmissiniz bir kere daha affedin ne olacak ki.

Konu sahibi için boşanmak dünyanın sonu olduğundan hiç kendinizi yormayın bence. Baksanıza nefesi kesiliyomuş, o günleri yaşamak istemiyomuş. Kocasız nasıl yaşayabilir ki insan ?
Kocasiz yaşamak değil derdim çok sukur maddi gücüm herşeyim var ama kizim benim için eşimden çok daha değerli onun mutluluğu için son bir şans verdim

Arkadaşlar 5 yıllik evliyim...3 yasinda bi kizim var....eşim bikaç kez aldattı beni boşanma aşamasına geldik avukat vs sonra bisekilde duzeldi ve şuan aramızda hiçbir problem yok çok şükür. ..evine çocuğuna bağlı bir eş sadece haftada birgün arkadaşlarıyla çıkar o kadar....ayrıca kendi işi ve yanında elemanları çalıştığı için gün içinde istedigi yere gidip zaman gecirme şansı var......
Benim sorum şu; benim ailemin de kayinvalidemler in de yazlıkları var bana baskı yapıyorlar bu sıcak da çocuğun canı sıkılır orda, bize gel annelerin yazligina git vs diye ...ama ben eşime güvenmediğim için bırakıp gidemiyorum aslında çok istiyorum gitmek ama gidersem de aklım burda kalicak....arkadaşlarıyla sabaha kadar dışarda olup, yine beni aldatmasindan korkuyorum...ben olmazsam daha rahat olucak cunku...yine ayni seyleri yasamaktan korkuyorum sizce ne yapmaliyim.....
Eşine güvenmiyorsan zaten defalarca da aldatılmışsın çocuğu öyle bir adamın yanında büyütme. biraz ağır olduysa kusura bakma ama gerçekten aldatılıp da ilişkiye devam edenlere dayanamıyorum . ayrıca seni aldattığı zamanlar sen yazlıkta mıydın? aldatsa her zaman aldatabilir...

Kocasiz yaşamak değil derdim çok sukur maddi gücüm herşeyim var ama kizim benim için eşimden çok daha değerli onun mutluluğu için son bir şans verdim
Bu şekilde süren bi evlilikte her iki tarafta mutsuz olur. O evde huzur olmaz. Babamdan biliyorum en kötü günlerini annesiyle babasının aynı evde kaldığı yıllarda yaşamış. Sizinkiyle aynı durum onun da babası sürekli aldatan bi tipmiş. Ve bundan 35 sene öncesinden bahsediyorum. O zamanın şartlarında bile babannem boşanabilmiş. Çocuklarının hayatını kurtarmış. Yani boşanmamak için çocukları bahane etmeyin bence

Temkinli davranıyor ne demek yaa,yapmak istiyor da yapamıyor gibi olmuş cümle...eşin seni sevmiyorki,anlayamıyorum gerçekten...herşey düzeldi çok şükür demişsin,düzelseydi sen bu korkuyu taşımazdın
Neden bu kadar yıkıcı düşünüyorsunuz ya da cok kötü şeyler yasamis birinin karşına geçip kocan seni sevmiyor diyebiliyorsunuz bakın kaç kişi yorum yapmış eminim hepside sizin gibi düşünüyordur yani kocamin beni sevmediğini ama kimse sizin gibi acımasızca kalp kırmayı tercih etmemiş. ....insallah gelmez de bir gün sizin de basıniza böyle bişey gelirse ve de biri karşınıza geçip kocanız sizi sevmiyor derse belki o zaman anlarsınız hissettirdiklerinizi....

Bidaha aldatırsa kesinlikle affı yok o da bunu çok iyi bildiği için temkinli davranıyor ana gerçekten çok yorucu....
Temkinli davranıyor derken arkasında iz bırakmıyor manasında mı? Aferin öğrenmiş.

Sana yardımcı olamıcam ben galiba.

Birkaç kez yapmış affetmissin şimdi niye tereddüt ediyorsunki korkuyosunki aldatcak diye , sende ayrılacak düşünce olsaydı ilkinde ayrilirdin kabullenmezdin , yine yapsa aynı şeyi yine affedecek bı sebep bulursun . Kimseyi yadirgamam herkesin kendi tercihi affedip affetmemek , ama burda birkaç kez aldattı şuan ise bana ve çocuğuna çok düşkün deyip adamı melek göstermek hem insanlara kötü örnek hemde seninde hala akillanmadigini gösterir . Oh ne güzel evini ihmal etmeyen karısına ilgi gösteren erkeklerde aldatsin ama olsun en azından eve bakiyomu denicek yapmayın Allah aşkına . Kadında erkeğinde aldatani ikinci şansı asla hak etmiyor , herkes eline beline diline sahip olacak evliyse nokta.

Birkaç kez yapmış affetmissin şimdi niye tereddüt ediyorsunki korkuyosunki aldatcak diye , sende ayrılacak düşünce olsaydı ilkinde ayrilirdin kabullenmezdin , yine yapsa aynı şeyi yine affedecek bı sebep bulursun . Kimseyi yadirgamam herkesin kendi tercihi affedip affetmemek , ama burda birkaç kez aldattı şuan ise bana ve çocuğuna çok düşkün deyip adamı melek göstermek hem insanlara kötü örnek hemde seninde hala akillanmadigini gösterir . Oh ne güzel evini ihmal etmeyen karısına ilgi gösteren erkeklerde aldatsin ama olsun en azından eve bakiyomu denicek yapmayın Allah aşkına . Kadında erkeğinde aldatani ikinci şansı asla hak etmiyor , herkes eline beline diline sahip olacak evliyse nokta.

Aslında siz de çok şeyin farkindasiniz hiç değeri olmayan bir insanı ne kadar çok seviyor ve ayrilamiyorsunuz.Yani kendinizden bile çok eşinizi seviyor ve ayrilamiyorsunuz.Bir daha yaparsa lütfen artık kendinizi sevip ne kadar değerli olduğunuzun farkına varın.Cunki gerçekten zor bir hayat sizi bekliyor.Allah yardımcınız olsun.

Birakin ne hali varsa gorsun.
hayatinizi niye ona gore sekillendiriyorsunuz.
Aldatacaksa zaten aldatir sen istersen basinda nobet tut,bir yolunu bulur.
Hayatinizi yasayin,Allah goruyor siz gormeseniz de.

Ya affetmeyip boşanacaktın ya da affediğ unutacaktın. Sen affetmişsin hep böyle gözün arkada yaşayamazsın.

Aslında siz de çok şeyin farkindasiniz hiç değeri olmayan bir insanı ne kadar çok seviyor ve ayrilamiyorsunuz.Yani kendinizden bile çok eşinizi seviyor ve ayrilamiyorsunuz.Bir daha yaparsa lütfen artık kendinizi sevip ne kadar değerli olduğunuzun farkına varın.Cunki gerçekten zor bir hayat sizi bekliyor.Allah

Bir konuya 'boşanmak ne kadar kolay olmuş böyle annelik mi olur, defalarca aldatıldım çocuğum için boşanmadım' diyerek üyeye kızan siz miydiniz? Eğer öyleyse şu yaşadığınız hayat mı yoksa boşanmış ama mutlu bir anne mi çocuğa iyi gelir diye bin defa milyon defa düşünün. Boşanın demiyorum, aldatmasından, ayrılıktan nefesiniz kesilecek ölüyor gibi hissedecek kadar korkmayın. Kendinizi bu kadr muhtaç etmeyin eşinize. Hayatınızı kısıtlıyorsunuz tamamen aldatmasını engellemek için. Ki bunu engelleyemeyeceğiniz halde. Boşanmıyorsanız da hayatı kendinize zehir etmeyin. Yazık değil mi sizin canınıza? Hayatını yaşa çocuk için katlanıyorum diyorsun madem çocuğunla mutlu ol.

Back
X