• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatma alışkanlığı olan eşi bırakıp, ailenin yanına tatile gitmek

Güven sadakat bir evliliğin olmazsa olmazı değil miydi?
Siz şu anda sadece bekçilik ediyorsunuz.

Bir erkek aldatmak istiyorsa 1 saat bile yeterlidir. sizin eşinizin de kanında var demek ki daha önce defalarca aldattığına göre. Huylu huyundan vazgeçmez sözüne çok inanırım her zaman. Bence tatile gidin zaten olan olmuştur.

Ömür boyu aldatmasın diye bu adamın peşinde olamazsınız ki, işe gittiğinde de bir saat erken çıkar isterse yapacağını yapar ruhunuz duymaz. Ki aldatan bir adamı kabul etmekle hata yapmışsınız. Ki siz de bunu çok iyi biliyorsunuzdur. Çok zor bir durum gerçekten..

Bence affetmekle hata yapmışsınız.. Dava kısmına kadar gelmişsiniz üstelik, karar verme uygulama kısımlarını yapmışsınız hep.. Biraz da bu yüzden rahat söylüyorum...
Nereye kadar böyle diken üstü olacaksınız?
O zamanlar nasıl yaptıysa yine yapar siz gitmeseniz de.
Yapmaya "niyeti" olması yeter zaten.
Bu saatten sonra buna takılmayın bence olabildiğince, gidin, yapacak bir şey yok.

Konu sahibi soru sorum cevap yok. Yatak meselesi oldu mu ? Birkaç mesaj mıydu veya aylar siren konuşmalar mı ?

Bence ona deki..! Iste sana guvenini kazanmam icin bir şans... ben gidiyorum tatile ... seni senin vicdaninla başbaşa birakiyorum... ama heranda ensende bitebilirim de...! Zaten o korkuyla yani heran basilabilirim korkusuyla hiçbir halt yiyemez... eger yersede demekki bu adam hiçbir zaman duzelmiycek onu öğrenmiş olursun....

Salla gitsin ne kaybetcen ki ha 1 ha 1000. Cok iyi bir eş mi kaybedecegin sey ne? Adam sen basindasin diye yapmiosa rahat birak yapsin bence.

Birkaç kez yaptı demişsin ya birdaha yaparsa affı yok demişsin bir de sen böyle söyleyince aklıma şu sorular geldi
Neden sonra affetmemeye karar verdiniz?
İlkinde yeterince tepki gösterip süründürdünüz mü?
Kaçıncı defasında boşanmanın eşiğine geldiniz?
İlk yaptığından sonra da
"Seni kızımı kaybetmeyi göze alamam" cümlesini kurmuş muydu?
Yaparsa kaybedeceği hissine ne zaman kapıldı?
Cevaplarsanız sevinirim

Canim isin cok zor. Malesefki senin yasadigin gibi bir ömür gecmez. Atticagin her adimda acaba esim beni aldatirmi diye ömür tüketilmez.bunun ortasi yok ya güvenirsin güvenilicek adamdir yada güvenmezsin. Eyer aldattiysa bunu sana simdi tekrar yasatmasa bile elbet yine aldaticaktir. Esinin dedektifi gibi yasayamazsin. Madem kendi isi diyorsun e ozaman iki hafta ise gitmeyi versin sizinle tatile yazliga gitsin.

Alışkanlıklar kolay bırakılmaz. Sizin konumunuzun ise aldatmayi etkileyeceğini sanmam.

Arkadaşlar 5 yıllik evliyim...3 yasinda bi kizim var....eşim bikaç kez aldattı beni boşanma aşamasına geldik avukat vs sonra bisekilde duzeldi ve şuan aramızda hiçbir problem yok çok şükür. ..evine çocuğuna bağlı bir eş sadece haftada birgün arkadaşlarıyla çıkar o kadar....ayrıca kendi işi ve yanında elemanları çalıştığı için gün içinde istedigi yere gidip zaman gecirme şansı var......
Benim sorum şu; benim ailemin de kayinvalidemler in de yazlıkları var bana baskı yapıyorlar bu sıcak da çocuğun canı sıkılır orda, bize gel annelerin yazligina git vs diye ...ama ben eşime güvenmediğim için bırakıp gidemiyorum aslında çok istiyorum gitmek ama gidersem de aklım burda kalicak....arkadaşlarıyla sabaha kadar dışarda olup, yine beni aldatmasindan korkuyorum...ben olmazsam daha rahat olucak cunku...yine ayni seyleri yasamaktan korkuyorum sizce ne yapmaliyim.....
Kesinlikle yalniz gitmeyin.. Esiniz de gelsin az da olsa birlikte gidin gelin. Dusunmenize bile gerek yok bence cocuk sıkılirsa hafta sonlari esinizle cikartirsiniz disari. Esinizi yalniz birakmayin bence

Sizin görüşlerinize aykırıdır,değildir her neyse neden konu açan kişiye direkt saldırıda bulunuyorsunuz? Siz ne derseniz diyin hanımefendi yine kendi bildiği yönde hareket edecektir. Düzgün yorum yapmak çok mu zor yahu!
Konuya gelecek olursak,güvensiz ilişki çok yıpratıcı kendinize bu şekilde eziyet etmeyin bence. Diyelim ki hata yaptı pişman,size saygısı sevgisi varsa yapmaz artık 'sanırım'. Güvenmeye çalışın,yok illa kontrol etmem lazım diyorsanız yakın bir arkadaşınızın eşinizi gözlemlemesi için konuşun.
Çok doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim

Aldatmayan erkek var mıdır benımki aldatmaz dıyenler belki ruhunuz duymuyo. Konu sahibi napsın. Son şansı kaldı yaparsa bas tekmetyi

Back
X