Aldattığını öğrendiği sevgilisinin doğum gününde intikam aldı!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Son yıllarda trendi çok fazla yükselen bir tür davranış bozukluğu olan aldatma vakaları artık neredeyse sıradanlaştı. Aldatılanların hikayeleri ve daha sonra yaşananlar ise daha ilginç. Bu videoda da aldatıldığını öğrenen bir adamın kız arkadaşından aldığı intikamı izliyoruz. Aldatılan adam, tabir-i caizse taşı gediğine koyuyor ve eski kız arkadaşına yıllarca unutamayacağı bir ders veriyor.
30525131.jpg

İngiliz The Mirror'da yer alan haberde adı anılmayan adam, sevgilisine doğum günü sürprizi yapacakmış gibi gözlerini bağlıyor. Ardından "iyi ki doğdun" şarkısıyla kız arkadaşını yatağa doğru götürüyor. Sonrasında yaşananlar ise videonun internette hızla yayılmasının nedenini ortaya koyuyor. Karşısında paketlenmiş kişisel eşyalarını bulan kız, büyük bir afallama geçiriyor ve cevabını alıyor. İşte o anlar...

http://www.hurriyet.com.tr/her-sey/29609088.asp

Son düzenleyen: Moderatör:
Son yıllarda trendi çok fazla yükselen bir tür davranış bozukluğu olan aldatma vakaları artık neredeyse sıradanlaştı. Aldatılanların hikayeleri ve daha sonra yaşananlar ise daha ilginç. Bu videoda da aldatıldığını öğrenen bir adamın kız arkadaşından aldığı intikamı izliyoruz. Aldatılan adam, tabir-i caizse taşı gediğine koyuyor ve eski kız arkadaşına yıllarca unutamayacağı bir ders veriyor.
Eki Görüntüle 1587405

İngiliz The Mirror'da yer alan haberde adı anılmayan adam, sevgilisine doğum günü sürprizi yapacakmış gibi gözlerini bağlıyor. Ardından "iyi ki doğdun" şarkısıyla kız arkadaşını yatağa doğru götürüyor. Sonrasında yaşananlar ise videonun internette hızla yayılmasının nedenini ortaya koyuyor. Karşısında paketlenmiş kişisel eşyalarını bulan kız, büyük bir afallama geçiriyor ve cevabını alıyor. İşte o anlar...

mors olmuş içinden bu saftiriği aldatıyorum her türlü naneyi yiyorum ama benim doğum günümü kutluyor süpriz yapıyor diye düşünürken birden şut ve gool:KK53::KK70:

hahah bende dedim ahanda bi katliam daha aferin cool durmuş böyle beyefendi :)

Türkiye de olsa bırak kutlmayı cenaze naşı indirirler ay ama şu aldatanlar herşeyi hakediyor.Salak kız birde süzüle süzüle gidiyor :ppp

bak görün,bu iş türkiyede moda olup sosyal medyada yayınlanmasa bizimkileirn yaptıkları bende bişey bilmıyprum,ama süper yaaa,süper

doğum gününe kadar adam nasıl sabretmiş ya:110::KK53:

Yanlış olduğunu düşündüğüm bir şey söyleyeceğim, tutamıyorum kendimi ; abi kadın o tiple sevgili yapmış birde bu yetmezmiş gibi gizli sevgili yapmış.

Ben anlamadim ya.
Biri anlatsa?
O esyalar kimin? Neden paketlemis adam? Ne demek istemis?

X