Aldigim bosanma dilekcesine cvp ??

DjLaNn

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
95
9
Bosanma "evlilik birliginin temelinden sarsilmasi nedeni ile Bosanma (anlasmali)... diye dilekce geldi ..
Esim bu sebeple bosanma davasi acmis benimde buna
Cvp dilekcesi yazmam gerekiyormus ..
Ama kesinlikle anlasma yok bosanmak icin aramizda ... Ben bu dilek ceye nasil cvp yaziyim ?? Neolur yardim edin arkadaslar 4 aydir ayriyiz .. ben annmlerdeyim ... ben bu dilekceye nasil cvp yazmaliyim

Anlaşmalıya ikna ederim diye düşünmüş sanırım. Neden boşandığınızı bilmiyorum ama çekişmeliye çevirmek istiyorsanız idda ettiğiniz şeyleri ispat etmeniz gerekir. Çekişmeli çokkkkk zor. İnşallah anlaşırsın.

Bosanma davasi actigini belge gelince ogrendim ... gelip bana anlasalim da bosanalim demedi ...
Ben simdi nasil bi cvp yazmam gerektigini bilmiyorum ...
Butun haklarimi alip oyle bosanmak isdiyorum ben buna gore nasil bi cvp dilekcesi yazmaliyiim

Karşılıklı protokol imzalamadan nasıl anlaşmalı oluyormuş?
Hemen bir avukata danışın ya da ücretsiz avukat talep edin.
Cevap yazılacaksa da avukat tarafından, sizin haklarınız korunarak yazılsın.

Sakin ama sakin anlasmali yapma benden soylemesi.. iyi bir bosanma avukatindan yardim al dilekceye simdilik cvp verme.. seni aklinca kandirip anlasmali bosanma yapicak haklarini talep etme diye.. guya cekismeli istemiyor beyefendi davayi kazanirsin diye simdi derhal bir avukata danisman lagzim..

Bosanma davasi actigini belge gelince ogrendim ... gelip bana anlasalim da bosanalim demedi ...
Ben simdi nasil bi cvp yazmam gerektigini bilmiyorum ...
Butun haklarimi alip oyle bosanmak isdiyorum ben buna gore nasil bi cvp dilekcesi yazmaliyiim

Cevap süren 2 hafta. Sakın süreyi geçirme.

Ex eşiniz size bir belge yada kagıt imzalattı mı? Protokol olmadan anlaşmalı boşanma davası açılmaz. Kadın destek hatları var orayı arayıp detaylı bilgi alın hatta paranız yoksa avukat talep edin

Ex eşiniz size bir belge yada kagıt imzalattı mı? Protokol olmadan anlaşmalı boşanma davası açılmaz. Kadın destek hatları var orayı arayıp detaylı bilgi alın hatta paranız yoksa avukat talep edin
Mahkeme asamasinda sunulacakmis protokol oyle yaziyo belgede ...

Sakin ama sakin anlasmali yapma benden soylemesi.. iyi bir bosanma avukatindan yardim al dilekceye simdilik cvp verme.. seni aklinca kandirip anlasmali bosanma yapicak haklarini talep etme diye.. guya cekismeli istemiyor beyefendi davayi kazanirsin diye simdi derhal bir avukata danisman lagzim..
Danisdim iki avukata cok para isdiyolar ... bu davayi dusurup karsi dava acalim diyolar ...

D DjLaNn yukarda arkadaşta yazmış.
alo 183 destek hattını ara, derdini anlat, her konuda yardımcı oluyorlar, seni mutlaka yönlendirirler.
kocan çok çakal kaşla göz seni boşamaya bakıyor.

D DjLaNn yukarda arkadaşta yazmış.
alo 183 destek hattını ara, derdini anlat, her konuda yardımcı oluyorlar, seni mutlaka yönlendirirler.
kocan çok çakal kaşla göz seni boşamaya bakıyor.
Aradim ilgilenmediler bu konuda bilgim yok adliyeye gidin dedi ... adliyeye gittim dilekce yi kendiniz yazin mahkeme kalemine verin dedi

Barodan avukat almak icin
Gerekli Evraklar:1-)Muhtardan Alınacak fakirlik belgesi2-)İkametgah Belgesi3-)SGK hizmet Dökümü (Kaldıkı Zaten çalışıyor iseniz kolay kolay avukat atanmıyormis ben calismiyorum ... bu evraklari toplayinca nereye veripde avukat isdeyecegimi bilmiyorum ama...

başlığını değiştir istersen ya da yanına ekle hukukçu arkadaşlar var forumda, mutlaka yardımcı olurlar.

Hukuk bölümü var kk'da. Oraya baksanız bir de.

Canim en yakin adliye binasidaki baroya git ordan avukat talebine geldim de evrak isterler hazirlat gotur 21 gunde cikar

Hemen bir avukata danisin derim.

X