- 5 Nisan 2015
- 399
- 212
- Konu Sahibi deusarebeld
Kızlar ben 2 sene önce iki tane benimi aldırdım ve yeniden çıktı ne yapmam gerek sizce tekrar aldırıyım diyorum ya yine çıkarsa ve şuan zaten iz var napıcam (cerrahi yöntemle aldırmıştım)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yerine gelen ben aldırmadan önceki gibi hatta biri açık kahve biri koyu kahveydi yine aynı renk çıktı. Tekrar aldırıcam tek korkum yeniden çıkması ve ve dikiş üstüne dikiş tehlikeli olabilir mi o.
Ya kötü huylu ben olsa söylerlerdi zaten ilk aldırdığımda sorun şu ki herkes zaten dikişin var tekrar dikiş atılması halinde oyulur orası diyo orada zaten normal bir deri yok diyo ve gerçekten çok üzülüyorum böyle oluncaBence önce bi dermatologa görünüp beninin cinsini öğrenmelisin, bi aletle bakıp ondan sonra karar veriyorlar ne olduğuna.
İnşallah dedikleri gibi değildir yoksa çok can sıkıcı (( Bence için içini yiyeceğine ya alan doktora sor ya da başka bi doktora danış en azından seçenekleri görürsün belki de dedikleri gibi oyulmuyodur. Geçmiş olsun ((Ya kötü huylu ben olsa söylerlerdi zaten ilk aldırdığımda sorun şu ki herkes zaten dikişin var tekrar dikiş atılması halinde oyulur orası diyo orada zaten normal bir deri yok diyo ve gerçekten çok üzülüyorum böyle olunca
yok ya gerçekten çok rahatsız oluyorum (Benin geri dönme tehlikesi oluyormus diye duymustum.. bence oldugu gibi birakmalisin, doktorlar sonra daha berbat yapmasinlar