aldırdığım ben tekrar çıktı

deusarebeld

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
399
212
Kızlar ben 2 sene önce iki tane benimi aldırdım ve yeniden çıktı ne yapmam gerek sizce tekrar aldırıyım diyorum ya yine çıkarsa ve şuan zaten iz var napıcam (cerrahi yöntemle aldırmıştım)

Doktorun bi hatası mı bu acaba köKünden almadıgından mı psikolojim bozuldu iz yetmedigi gibi bi de hem izim hem benim var yardım lütfennn

Cerrahi yöntemle aslinda beni kökünden aliyorlar nasil geri gelmis cok tuaf. Nekadar bir süre gecti beni aldirali? Ve bildigimiz dikisli mi aldirdiniz?

cerrahi yöntemle dikişle aldırdım ikisinide yanağımda ikiside. Aldırdıktan yaklaşık 6-7 ay sonra tekrar çıktı ama eski boyutunda değildi. Şuan iki Buçuk yılı doldurdum her geçen gün daha büyüdü eski büyüklüğüne geldi yani şuan. Ve güneş kremini yaz kış demeden bi gün bile eksik etmedim bu benlerden o kadar psikolojim bozuldu ki evde perdeleri bile açmıyordum. Napıcagımı bilmiyorum şuan

Cok ilginc ilk defa duyuyorum böyle birsey. Lazerle falan geri geldiklerini duymustum kökünden alinmadigindan ama cerrahi ile öyle birsey mümkün olmadigini düsünüyordum. Bende aldirdim benlerimi 5 ay oluyor. Umarim öyle birseyle karsilasmam bende.
Yerinizde olsam benleri alan doktora giderdim. Böyle birseyin aciklamasi nedir sorardim. Belkide tam kökünden alamadi doktor.. Suan geri gelen ben nasil gözüküyor merak ettim dogrusu

yerine gelen ben aldırmadan önceki gibi hatta biri açık kahve biri koyu kahveydi yine aynı renk çıktı. Tekrar aldırıcam tek korkum yeniden çıkması ve ve dikiş üstüne dikiş tehlikeli olabilir mi o.

yerine gelen ben aldırmadan önceki gibi hatta biri açık kahve biri koyu kahveydi yine aynı renk çıktı. Tekrar aldırıcam tek korkum yeniden çıkması ve ve dikiş üstüne dikiş tehlikeli olabilir mi o.

En iyisi iyi bit plastik cerraha gidip danisin. Bir sorun olacagini sanmiyorum estetik dikis atar daha iyi olur insallah.

Bence önce bi dermatologa görünüp beninin cinsini öğrenmelisin, bi aletle bakıp ondan sonra karar veriyorlar ne olduğuna.

Bence önce bi dermatologa görünüp beninin cinsini öğrenmelisin, bi aletle bakıp ondan sonra karar veriyorlar ne olduğuna.
Ya kötü huylu ben olsa söylerlerdi zaten ilk aldırdığımda sorun şu ki herkes zaten dikişin var tekrar dikiş atılması halinde oyulur orası diyo orada zaten normal bir deri yok diyo ve gerçekten çok üzülüyorum böyle olunca

Ya kötü huylu ben olsa söylerlerdi zaten ilk aldırdığımda sorun şu ki herkes zaten dikişin var tekrar dikiş atılması halinde oyulur orası diyo orada zaten normal bir deri yok diyo ve gerçekten çok üzülüyorum böyle olunca
İnşallah dedikleri gibi değildir yoksa çok can sıkıcı :KK43:(( Bence için içini yiyeceğine ya alan doktora sor ya da başka bi doktora danış en azından seçenekleri görürsün belki de dedikleri gibi oyulmuyodur. Geçmiş olsun :KK43:((

X