Alevi Sevgilim

esmer_melek68

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
1
0
1 buçuk senedir bi sevgilim var ve kendisi Alevi benim ailemde buyüzden asla izin vermiyor beraberligimize hatta babam bana ailemle sevgilim arasında secim yapmamı istedi ve simdi bizi ayrıldık sanıyolar ama biz birbirimizi seviyoruz ve evlenmek istiyoruz ne yapmalıyım sizce cok zor bişey.

Yaşınız kaç? Bu tarz evlillere ailelerin yaklaşımı çok sert, bu kadar karşı çıkılmasa, belki kendiniz başka bir sorundan dolayı ayrılacakken sevgiyi ispatlamak adına dört elle sarılıyorsunuz.
Evlilik basit bir olgu değil. Uğruna aileyi ezip geçmeye şöyle değmez yarının karşına ne çıkaracağını bilmiyorsun. Yarın aldatılır şiddet görürsen arkanda ailen olmayacak yada mutluluğunu ailenle paylaşmak istersen yapamayacaksın. Bi Tarafın hep eksik kalacak.

Son düzenleme:
Onun ailesi de mi karsi?
Eger iki aile de karsiysa zaten hic olmaz.
Bosver, sen aileni dinle..

Benimde universitede bi sevdgm vardi aleviydi. Bilmiyordum . Sorun olacagini dusunmemis soylememis ogrendgm de aileler sorun olur diye vazgectm beni inandirdi geri dondum. Sonra ailesi benm sunni oldgmu blmyrdu birgun annesiyle tansmya arkadaslaryla bir gttik. O aksam annesine soylemsti annesi de kmse gdp istemez demsti.
Dedesi de alevi dedesi.
Neyse abisi bosandi o sirada. Yengeside aleviydi. Bana dedigi sey su oldu onlar alevi alevi anladamadi. Biz nasl anlasrz aileler sorun eder vs. Ikimiz de cok agladk. Ben hayatmda hc bu kdr aci cekmedim. Icimdeki yara bu. Suan evlym ama icimdeki sizi hic gecmedi. Gozumu actm kapadim onu gordum. Beni yuz ustu birakti . Sevdgi halde vazgecmem icn cok kirdi. 4sene gecti aradan. Ama obur tarafa sakladm hesaplasmayi. Yazik hepimiz insaniz . Neden bu ayrim... cok zor. Neler neler arastirdim neler neler yaptim gene de bitti. Hersyn hayrlisi kader kismet.. sende aileni dinle napacksn ailen. Pisman olmazsn insallah hic br kararindan

konu yanlış yerde olmuş sanki:) konu hakkında yorumuma gelirsek birbirinizi seviyorsanız ayrılmayın.

Ona güveniyor musun? Bu önemli. Aileni ezip geçersen yapayalnız kalacaksın büyük ihtimalle, önce bunu bilmen gerek.
Ve bu adam sana her anlamda sahip çıkacak, seni destekleyecek, asla kendi ailesinin veya başkalarının seni ezmesine müsaade etmeyecek biriyse, o zaman vazgeçme derim. Ama güvenini sarsmışsa, yalan söylediği olmuşsa, kalbini çok defa kırmışsa, boşver sevgiyi. Sevgi gelip geçici olabilir bu şartlar altında. Aileni ezer geçer gider onunla evlenirsin, o da seni mutsuz eder hayatını cehenneme çevirirse işte o zaman sevgi de kalmaz başka birşey de.
Bunları iyi düşün. Sonuçta insan boşanmak için evlenmiyor. Evliliği de, eğer elinden geliyorsa anne babanı kırmadan yaparsan, o sana kötü davransa bile gidip ailene sığınabilir onlardan yardım isteyebilirsin. Yoksa yapayalnız kalırsın. Veya adam senin kimsesiz kaldığını düşünerek daha da hırçın davranabilir sana. Haberlerde görüyoruz adamlar karılarına neler neler yapıyorlar. İçkisi var mı, bunu iyi bil. Alkol büyük sorun olabilir. Bunları iyi düşünmelisin.

X