Kizlar ben aslinda alex makinasi ile bir bayan doktora lazer yaptiriyordum. Ozel bolge koltuk alti 6 seans yarim alt bacak 5 seasn gittim. Bacak ve koltuk altimda cok ince tuyler var ve %70 oraninda azalma var. Ama ozel bolgem de aciya dayanamadigim icin derecesini dusulturup verdirdigimden %50 azalma oldu. Biraz da benim son 3 seansi istedigi aralikta gitmem de tamamen bitmemesini engelledi diye dusunuyorum. Seans basina bu 3 bolgeye 300 verdim. Simdiden sonra tuyler azaldigi icin fiyatta da indirim yapacagini soylemisti.kil sorunu sadece bende degil annemde de olan bir sorun. Ozellikle yuz bolgesinde cok sert siyah ve beyaz tuyler var. Bir brosur almis. Utuleme teknolojisi, 8 seans bitis garantisi 890 tl diye. Konusmus en son teknoloji vs. Simdi ben bitme garantili gitmedigim icin bazi seanslarda dereceyi dusurdugunu fark ediyordum. Bitme garantili olmasi bana iyi geldi. Ama utuleme hakkinda hic bir bilgi sahbi degilim. Ikisini kiyaslarsak sizce daha fazla verip alex mi yoksa utulememi??
Cok uzatmis kafanizi karistirmis olabilirim. Affiniza siginiyorum.
Cok uzatmis kafanizi karistirmis olabilirim. Affiniza siginiyorum.