Alexandrate lazer mi? Utuleme Lazer mi?

ciba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
32
9
34
Kizlar ben aslinda alex makinasi ile bir bayan doktora lazer yaptiriyordum. Ozel bolge koltuk alti 6 seans yarim alt bacak 5 seasn gittim. Bacak ve koltuk altimda cok ince tuyler var ve %70 oraninda azalma var. Ama ozel bolgem de aciya dayanamadigim icin derecesini dusulturup verdirdigimden %50 azalma oldu. Biraz da benim son 3 seansi istedigi aralikta gitmem de tamamen bitmemesini engelledi diye dusunuyorum. Seans basina bu 3 bolgeye 300 verdim. Simdiden sonra tuyler azaldigi icin fiyatta da indirim yapacagini soylemisti.kil sorunu sadece bende degil annemde de olan bir sorun. Ozellikle yuz bolgesinde cok sert siyah ve beyaz tuyler var. Bir brosur almis. Utuleme teknolojisi, 8 seans bitis garantisi 890 tl diye. Konusmus en son teknoloji vs. Simdi ben bitme garantili gitmedigim icin bazi seanslarda dereceyi dusurdugunu fark ediyordum. Bitme garantili olmasi bana iyi geldi. Ama utuleme hakkinda hic bir bilgi sahbi degilim. Ikisini kiyaslarsak sizce daha fazla verip alex mi yoksa utulememi??

Cok uzatmis kafanizi karistirmis olabilirim. Affiniza siginiyorum.

Kizlar ben aslinda alex makinasi ile bir bayan doktora lazer yaptiriyordum. Ozel bolge koltuk alti 6 seans yarim alt bacak 5 seasn gittim. Bacak ve koltuk altimda cok ince tuyler var ve %70 oraninda azalma var. Ama ozel bolgem de aciya dayanamadigim icin derecesini dusulturup verdirdigimden %50 azalma oldu. Biraz da benim son 3 seansi istedigi aralikta gitmem de tamamen bitmemesini engelledi diye dusunuyorum. Seans basina bu 3 bolgeye 300 verdim. Simdiden sonra tuyler azaldigi icin fiyatta da indirim yapacagini soylemisti.kil sorunu sadece bende degil annemde de olan bir sorun. Ozellikle yuz bolgesinde cok sert siyah ve beyaz tuyler var. Bir brosur almis. Utuleme teknolojisi, 8 seans bitis garantisi 890 tl diye. Konusmus en son teknoloji vs. Simdi ben bitme garantili gitmedigim icin bazi seanslarda dereceyi dusurdugunu fark ediyordum. Bitme garantili olmasi bana iyi geldi. Ama utuleme hakkinda hic bir bilgi sahbi degilim. Ikisini kiyaslarsak sizce daha fazla verip alex mi yoksa utulememi??

Cok uzatmis kafanizi karistirmis olabilirim. Affiniza siginiyorum.

bana da alex kullanıyorlar, benım de tüylerim cok ınce bazen makına sıyah tuylerden baskasını gormedıgı ıcın uzayabılıyor seans
ama ben yıne de şüpheliyim bu konuda benım de kafa karısık
bitti bitecek aslında benım yok gıbı bır sey ama yıne de sonra cıkacakmıs gıbı tedırgınım

bana da alex kullanıyorlar, benım de tüylerim cok ınce bazen makına sıyah tuylerden baskasını gormedıgı ıcın uzayabılıyor seans
ama ben yıne de şüpheliyim bu konuda benım de kafa karısık
bitti bitecek aslında benım yok gıbı bır sey ama yıne de sonra cıkacakmıs gıbı tedırgınım
aynı endişeleri ben de yaşıyorum. ve ütüleme hakkında da tartışmalar var. deneyimleri olanlarla paylaşım yaparsak belki soru işaretlerimizi giderebiliriz.

bende de çok sık ve siyah kıllar vardı bende diod yani ütüleme yaptırdım çok çok memnun kaldım koltuk altım tamamem bitti genital bölgem üstler çok iyi altlar dayanamadığım için üstün körü hızlı hızlı geçirttim yüzde 50 döküldü altları,çene bölgemde siyah 20 civarı kalın tüy vardı onlarda bitti,tüm bacaklarım yüzde 80 bitti sadece çok ince olanlar kaldı onlarıda sürekli traş edip güçlendiriyorum ki diğer seanslarımda onlarda bitsin. 10 seans gittim ben

alexandrite ve diodu denedim..bence alex eski bir teknoloji..çok iyi sonuç da almadım açık söyleyeyim....diode' a henüz 2 seans girdim huzur buldum..hem dökülmeler çok daha iyi hem de seanslar çok daha acısız ve rahat..

alexandrite ve diodu denedim..bence alex eski bir teknoloji..çok iyi sonuç da almadım açık söyleyeyim....diode' a henüz 2 seans girdim huzur buldum..hem dökülmeler çok daha iyi hem de seanslar çok daha acısız ve rahat..
Ten renginiz nedir?Ütülemenin esmer tenlerde sonuç alındığını duydum..

peynir gibi beyazım vallahi..tüylerim de çok çok koyu değil ama sonuç gayet iyi oldu..biraz uygulayıcıyla da alakalı galiba..hatta üst bacağımdaki daha açık renk tüylere de deneme amaçlı atış yapıldı ve dökülmeler oldu..seansa da gerilmeden giriyorum, psikolojime de iyi geldi.. henüz 2 seans girdim, bütün yaz rahat ettim..özellikle bacaklarım ve bikini çizgisi bölümü çok başarılı oldu, tatil bitsin devam edip toptan kurtulucam inşallah.. :)

bende ndyağ ve alexandirate kombine bir cihaza giriyorum çok memnunum görmediği kıl tipi yok hem ince hemde kalın tüylerde etkili ağga yapılmış gibi tertemiz çıkıyorum ve 3 ay da bir seans aralığı 3 ay rahat geçiriyorum düşünen varsa gittiğim merkezin bilgilerini özelden yazabilirim

X