Alexandrite mı yoksa 810 nm Diode Soprano XLI cihazı mı daha iyi?

Alexandrite mı yoksa Ütüleme Diode Soprano XLI cihazı mı daha iyi?

• Alexandrite lazer

OY: 1 100,0%
  • Ütüleme Diode Soprano XLI lazer

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

nikitasu

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2007
120
0
41
Merhaba arkadaşlar, tüm vücut lazer için hangisi daha iyi Alexandrite mı yoksa Ütüleme Diode Soprano XLI cihazı mı? Alex.de tüm bacaktan memnun kalan var mı ve işlem kaç dk sürüyor? Ütülemede tüm bacak işlem süresi ne kadar? Çok kararsız kaldım hangisine gideceğime karar veremiyorum. Pişmanlık yaşamak istemiyorum, bu arada İzmitteyim önerilerinizi alabilirim.

Bence beyaz tenliysen alex daha kesin bi çözüm ben önceden yaptırdım tekrarlanmada olmadı .

Bence beyaz tenliysen alex daha kesin bi çözüm ben önceden yaptırdım tekrarlanmada olmadı .

Hangi bölgeye yaptırdınız acaba? Sanırım ben de alex. yaptıracağım, ama bacak çok uzun sürüyormuş 2 saat tüm vücut sürer dedi bir de bacaklarımı şimdiye kadar ağdayla aldım acaba etki eder mi?

Hangi bölgeye yaptırdınız acaba? Sanırım ben de alex. yaptıracağım, ama bacak çok uzun sürüyormuş 2 saat tüm vücut sürer dedi bir de bacaklarımı şimdiye kadar ağdayla aldım acaba etki eder mi?

Ben komple vücuduma yaptırmıştım bende ağdayla alıyodum yaptırmadan önce tabiiki etki eder canım :)

X