• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alice Harikalar Diyarında / Alice in Wonderland

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yazmayı unuttuğum bir noktada filmin müzikleri ve efektleri tek kelimeyle harikaydı

dün büyüyk bir hevesle uğradım sinemaya daha burada gösterime girmemişbenneyaptımki...artık haftaya
kaldı...çok merak ediyorum boshayallersmile aylardır beklemeye değer umarım.

biraz önce izleyip geldim..beklediğime değdi gerçekten çok beğendim ben..oyunculuk ,müzik vede johny harikaydı boshayallersmile

3 boyutlu izledim haftasonu, beğenmedim ben filmi genel olarak, kellesini uçurun repliği her çıktığında bayıldım hatuna yeniden; ama hepsi bu, daha iyi olmasını bekliyordum...

alice-harikalar-diyarinda.jpg

Tim Burton'un fantastik filmlerini sevmeme rağmen uzun zamandır bu filmin daha doğrusu çizgi filmin çıkmasını bekliyordum.
En yakın zamanda gitmek istiyorumzemuszemus
Giden arkadaşlar, 3d + türkçe İstanbul'da nereye gidebilirim ?

bu cyuma bitanem beni götürecek buna :asigim:
çok istiyorum ben buna gitmeyi çok merak ediyorum bvalllahi :kedi:

kızlar çok heveslendiğim için dün bitanem götürdü beni bu filme :asigim:
üç obuytlu müthiş ötesi süper süper biz bayıldık :lepi:
gitmeyi düşünen varsa hiç tereddüt etmesin :kedi:

film vizyona gireli çok az oldu ama doğru düzgün bir tek salonda bile oynamıyor. cücük kadar salonlara koymuşlar filmi. amerikada en çok izlenen film buymuş, bizdeki sıralaması baya altta.....

Tim Burton'un tüm filmleri güzeldir hele filmlerinde Johnny Depp varsa :)))) zaten Tim Burton da bilerek çoğu filminde Johnny Depp'i tercih ediyor doğru da yapıyor =P

dün akşam nihayet izledim...ama 3 boyut imkanından yararlanmadan ve türkçe dublajlı...
ses efektleri sinemanın iyi de değildi:kızgın:
bütün bunlara rağmen beğendiğim tek şey johny deep di...zaten sırf onun için gittim bu filme..
makyajı,kostümleri ve rolünü beğendim...
birde kızıl saçlı koca kafalı kraliçeye bayıldım...
ama genel olarak filmden umduğumu bulamadım.

Ya izleyemedim bir türlü oysaki aylar öncesinden planlamıştım izlemeyi en son 3-4 gün önce sinemaya gittim vizyondan kalkmış çok üzüldüm 3d li ve sinemada izlemek istiyordum halbuki, bu filmle ilgili beklentilerim çok yüksek umarım hayal kırıklığına uğratmaz beni tim burton ve johhny depp'in buluştuğu bütün filmleri çok sevmiştim artık dvd'de izlemek kısmetmiş

tim burton ve johnny depp ikilisine laf söylemek bize düşmez ama alice in wonderland biraz baştan savma çekilmiş gibi.. gene de tim burton'un hayalinde ki o gothic atmosferi görmek için izlenir..ama filmin süresinin kısa oluşu beni biraz hayal kırıklığına uğrattı

Back
X