alın size bır evli mutsuz ve çocuklu daha.....

lolalo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
50
28
37
Merhaba kızlar uzun süredir takip ediyorum belki banada yardimci olursunuz
Evliyim 4 yıllık 1 kızım var 3 yaşında esimin sorumsuz ailesi Dışında pek kavramı olmaz suan esimin ailesinin üst katında oturuyorum ve konuşmuyorum his biriyle en son eşimle ailesi için tartıştığımizda ağzıma geleni sandım onlara ve evime giremezsiniz dedim iki düşmanız şuanda ben yüzlerine bakmadan geçip gidiyorum yanlarından karşılaşınca neyse kafam rahat bole ama arkamdan neler konuşuyorlar neler her hareketim gözlem altında facem 24 saat araştırmada konu şu zaten psikolojik tedavi görüyorum onları tınlamiyorum bile.esimde artık ayriligi göze aldığımı bildiği için karışmıyor. Ama konu şu tek evlendik 4 senedir borç borç borç annem çok destek oluyo ama ben artık onada yük olmak istemiyorum bi fabrikada is buldum çocuğuma kimse bakmadı ama 4 senedir kendime 1 tişört alamadım hep bekarligimdan kalanları giyiyorum ki aynı eşim de ole kızıma da hep annem alır hherseyi kızlar lise terkim düzgün bi iş bulamam kızımı krese versem zaten aldigim para ona gider artık çok sıkıldım yeni kıyafet almak artık kuaföre gitmek istiyorum yeminle evliliğimde 2 kere gittim onuda annem kesime götürdü. Bazen ev temizliğine bile gitmeyi düşündüm ama yapabilirmiyim bilmiyorum ben napiym kizlar

4 senedir bir tişört bile almadı mı eşin kuaföre bile annen mi götürdü :KK17:
Bence iş bulabilirsin ne iş olursa bir işe gir paranı kazan kızına annen baksa olmaz mı ?

yine bi beklenti.. kocamın sorumsuz ailesi..Beklentiye girmeyeceksin arkadaşım .. Sigara içiyor musunuz eşinizle

Madem boşanmayı kafanıza koydunuz.
Anneniz de destek olur size, uygun bir iş bulursunuz yaşar gidersiniz..

Sigara kullanmıyorum ayrıca boşanmak da istemiyorum eşim 10 senedir aynı fabrikada çalışıyor ve mesaiye bile kalıyor ama kira borç pazar masrafı derken bize özel para kalmıyor esimin hakkını inkar edemem 24 yaşındayız ama gerekirse eski hurdalari satıp eve para getirir ve borcunu oder dışarı hayatı da yok bi çikolata yese bizede yarisini saklar getirir ama annemde çalışıyor babam yok abimi evlendiricek napcan bilmiyorum

Sigara kullanmıyorum ayrıca boşanmak da istemiyorum eşim 10 senedir aynı fabrikada çalışıyor ve mesaiye bile kalıyor ama kira borç pazar masrafı derken bize özel para kalmıyor esimin hakkını inkar edemem 24 yaşındayız ama gerekirse eski hurdalari satıp eve para getirir ve borcunu oder dışarı hayatı da yok bi çikolata yese bizede yarisini saklar getirir ama annemde çalışıyor babam yok abimi evlendiricek napcan bilmiyorum

ozaman çalışmak için çocuk biraz daha büyüyene kadar bekliceksiniz ya da kreşe vericeksiniz iş bulduktan sonra

Güvendiğin bir komşun falan var mı?
1 yıl baksın, bakıcıdan daha düşük verirsin en azından.
Ama mesleğiniz var mı ne iş yapıcaksınız?

Konuda o zaten yok ole komşum sanayi de oturuyorum kaldığım ev kaynanamlarla var karşımda bır ev yanımda bır ev gerisi Mobilyacılar mesleğim yok lise terkim konuda o zaten 800 liraya 12 saat çalışmam gerek

ozaman neden çokcuk yaptın yapmasaydın ? neden evlendin evlenmeseydin ? neden okumadın okusaydın ?
laflarına hazırlıkla ol bacım gelirler şimdi !!!!

Allahım yardımcınız olsun. belki evde yapılcak bi iş araştırsanız bütçeye ufakta olsa katkı olur diycem ama yetmez sanırım :/

kvdeniz onlarla neden bu kadar kanlı bıçaklı oldunuz ki
daha yaşınız çok genç olanlardan bunalmış durumdasınız
çocuğunuzu kvdenize bırakma şansınız hiç yok mu acaba

Lolala hayat kolay değil tabi .. çalışmak için anaokullarında yardımcılığı araştır. hem çocuğunda yanında kalır. yada yine ufaklık yanında iken yarım gün temizlik işi bulabilirsin. apartman merdivenleri mesela. çalışmanın ayıbı yok arkadasım durum anlattığın gibiyse çalışman şart. Birde kaymakamlığa git yardım iste bakalım çocuk maaşı erzak falan. işkur ilanlarına da bak.. Allah yardımcımız olsun

bu durumda evden çalışabilrsiniz..ya da temziliğe gidebilrsiniz dediğiniz gibi neden olmasın..bana temziliğe gelen abla çok iyi kazanıyor valla.günde 100 tl alıyorlar..çok iyi para..üstelik çocuğunuzla da gidebileceğiniz evler olur mutlaka..
çocuğunuz kaç yaşındaydı?

KV is bul çocuğa bakarım dedi is buldum is başı yapicaktim ben bakamam götür annen baksin dedi annemle aramız 2 vesait ve annem çalışıyor. Ayrıca ben eşimi çok seviyorum okadar genç ama evine bize çok düşkün ayrıca eşim genel ihtiyaçlarımiza yetiyor çok şükür sadece evime azcık destek olmak istiyorum mesela arkadasin birisi anaokulu yardımcısı demiş aklıma yattı bu bır fikirdir araştırırim mesela olursa kizimla gidip gelirim ev islerinede gitmek istiyorum utanmam ama nasıl başlarım kime derim bilmiyorum

Ya size bir şey diyim annemlerin apartmanda merdivenleri silen abla kışın umreye gitti. İyi kazanıyorlar galiba.

Anaokulu mantıklı, evlere temizlik de. Anaokulunda aşçı filan da olabilirsin.

X