Alışma aşaması mı acaba ?

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.330
43.869
kızlar bir sevgilim var bir süredir ben 22 yaşındayım o 31. birbirimize karşı yoğun hisler besliyoruz ama o benim kadar rahat sevgisini gösteremiyor. sorduğum zaman daha önce (manevi abim , abimin patronu ve sevgilim arasında ( 4-5 ay önce) büyük bir kavga çıkmıştı ve yanlı olarak taraf alan çok olmuştu ) ve bu yüzen duyulduğu zaman yine haklı olduğu halde bilip bilmeden laf edileceğini düşünüyor. Ki öyle de ona laf edileceği kadar bende laf duyacağım sırf onunla olduğum için .

Ama bana karşı da yoğun duygular hissettiğini hissettiklerimin karşılıksız olmadığını söylüyor. Acaba diyorum alışma aşamasında mı kendisi ? nasıl yaklaşmalıyım ben bu kişiye. bir de boğa burcu kendisi. içine kapanıklığı da var .

birbirimize karşı yoğun hisler besliyoruz ama o benim kadar rahat sevgisini gösteremiyor

celiskili bir durum bu ama.. yani seven adam sevgisini gösterir illa diye düsünürüm herzaman.
ve elalem ne der derdine düsmesi sacma..bilemedim
pek güvenilir gelmedi bana

Nedn yaşına uygun biriyle olmuyorsun?

yaşıma uygun bence

celiskili bir durum bu ama.. yani seven adam sevgisini gösterir illa diye düsünürüm herzaman.
ve elalem ne der derdine düsmesi sacma..bilemedim
pek güvenilir gelmedi bana

belli ediyor ama çekiniyor işte laf gelecek diye. çünkü o olay sırasında haklıyken haksız duruma düşürdüler adamı

Daha onceki nickini sorsam, paylasabilirmisin? Bana eski bir uyeyi hatirlatiyorsun.
Bu arada 25 yas donum noktasidir ve 9 yas fark cok fazla bence yasina uygun degil, sessizligini iyi olc bic tart.

eski nickim bana kalsın. ama bence çok fark olduğunu düşünmüyorum

İyi de bu aynı konu. Bir farkı yok...

farklı konu. diğerinide okursanız farkedersiniz

Sorun bence yaş değilde, sizin değil de onun size nasıl yaklaşacağını düşünmesi gerekirdi.
Kadınların herhangi bir erkek için çaba sarf etmesini anlamıyorum.
Bence geri çekilin, o korksun, o düşünsün, o size gelsin.

pardon ama 22 ye 31 yaş bana biraz uygun gelmedi :KK43: çok çatışma yaşanır.

aksine o çatışma bizde yok daha olgun olan taraf benim :)

Sorun bence yaş değilde, sizin değil de onun size nasıl yaklaşacağını düşünmesi gerekirdi.

her ikimizde çabalıyorz ki ben ona zamanında az laf yapmamıştım hepsini sineye çekip bir ilişkiye başladık sonuçta

ve zaten ilk ayrıldığımız zaman sen kimsin ki unutur yoluma bakarım hesabı yaptım adama. bozuldu da bayağı

Yasima uygun diye kendini kandırma yasina uygun degil. Benim eski nisanlim benden 8 yas buyuktu. Ablamla esi arasinda da 9 yas fark var. Olmuyor. Olmaz da. Arada resmen bir nesil fark var anlasmak mucize olur. (Ne kadar kendini olgun ilan etsende, cunku bende fazlasiyla olgunumdur) Yasina, yanina, kalbine daha uygun birini bul bence. Ben oyle yaptim simdi hunharca mutluyum.

eski nickim bana kalsın. ama bence çok fark olduğunu düşünmüyorum

farklı konu. diğerinide okursanız farkedersiniz

Peki o zmn ben yinede arada düşünce yapısı farklılığı olduğunu ve sana çok uygun olmadığını düşünüyorum.
Zaten seven insanı hiç bişey tutmaz tutamaz söyledikleri bahane

Şuan için cesareti yok demek ki. Yani herkese karşı elini tutup da ben bu kızı seviyorum diyemeyecek. Bence biraz zamanı var.

kızlar bir sevgilim var bir süredir ben 22 yaşındayım o 31. birbirimize karşı yoğun hisler besliyoruz ama o benim kadar rahat sevgisini gösteremiyor. sorduğum zaman daha önce (manevi abim , abimin patronu ve sevgilim arasında ( 4-5 ay önce) büyük bir kavga çıkmıştı ve yanlı olarak taraf alan çok olmuştu ) ve bu yüzen duyulduğu zaman yine haklı olduğu halde bilip bilmeden laf edileceğini düşünüyor. Ki öyle de ona laf edileceği kadar bende laf duyacağım sırf onunla olduğum için .

Ama bana karşı da yoğun duygular hissettiğini hissettiklerimin karşılıksız olmadığını söylüyor. Acaba diyorum alışma aşamasında mı kendisi ? nasıl yaklaşmalıyım ben bu kişiye. bir de boğa burcu kendisi. içine kapanıklığı da var .
manevi abin , abinin patronu ve sevgilin arasında ne kavgası oldu ki?
seninle ne alakası var bunun? erkeler arası kavganın sana yansıması ne kadar saçma.

X