• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Özlettin kendini yokluğunu çok hissettirdin
Sen buralardan başka yerlere gitme, takılma
Ve söylediklerine çok katılıyorum altına imza attım kaşe bastım say tatlım
Profil mesajı ne oluyor kuzucum cahilliğime ver lütfen

Burada şu bir gerçek ki fikre saygısız kendi gibi düşünmeyeni öteleyen gerçekten tuhaf insanlar var
Bulabildiğim en kibar kelimelerle yazdım duygularımı inan yoksa içimden neler geçiyor inan bilmek istemezsin ama tahmin edebilirsin

Allah'a havale ediyorum ben o tipleri bak bunu da kibar kelimelerle yazdım

Ayrıca ben o tipler için Allah'tan şifa diliyorum
senelerce ruh hastası ,ucubelerle törpüledim ben bu ömrü nasıllardır çok iyi bilirim
Ana sayfanın akışının alt kısmında profil mesajları var o kısımda en iyisi topiğe girip çıkmak bu tarz insanlar hiç değişmiyor sanırım çevrelerinde oldukça değer görmeyen insanlar ki burada sürekli saldırma laf sokma çabasındalar çok şükür çevremde böyle insanlar yok Allah evlatlarımızı da bizleri de kalitesizlikten korusun.

Ana sayfanın akışının alt kısmında profil mesajları var o kısımda en iyisi topiğe girip çıkmak bu tarz insanlar hiç değişmiyor sanırım çevrelerinde oldukça değer görmeyen insanlar ki burada sürekli saldırma laf sokma çabasındalar çok şükür çevremde böyle insanlar yok Allah evlatlarımızı da bizleri de kalitesizlikten korusun.
Aminnnnnnn

Bunlar olacakki kalitenin farkına varılsın

yersiz kıskançlıktan başka birşey değil bu

Kızlar altın biriktirip sonra ne alıyorsunuz yatırım amaçlı?
Mesela ben şöyle düşünüyorum emeklı olmam yaş itibariyle zor.
Bızde 58 yası koydular.
O kadar yıl çalışamam eğer kademeli emeklilik gelmezse.
O zaman mesela her ay gelır getıren birşey almak istiyorum uzun vadede.
Sızce bu ne olabilır?

Bızde 58 yası koydular.
Sızce bu ne olabilır?
Dükkan ya da iş yeri iyi getirisi var bizim bir fabrika binası var konumu çok iyi yerde hiç boş kalmıyor çok şükür ama mesela kiraya verilen evler öyle değil babamın vardı sattı çünkü kiracı ile uğraşmak istemedik

Bir eski çeyrek aldım 9345 TL.

Eklentiler

• 12727.webp
    12727.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 11
Bızde 58 yası koydular.
Sızce bu ne olabilır?
Ben altınlarla dükkan ve de ofis aldım, kiraya verdim

Dükkan ya da iş yeri iyi getirisi var bizim bir fabrika binası var konumu çok iyi yerde hiç boş kalmıyor çok şükür ama mesela kiraya verilen evler öyle değil babamın vardı sattı çünkü kiracı ile uğraşmak istemedik
Ben dükkan vs alamam oralara param yetmez.
Ben bır artı bır düşünüyorum kısmetse.
Ama kararsızım da.

Bereketli olsun canım ilk defa böyle bir şey duydum eski çeyrek yeni çeyrek diye 😄mesela eski Reşat altınında da tam tersi ne kadar eski Reşat altını olursa o kadar fiyat farkı oluyor yani en eskisini bulmak

Yani 2025 tarihli olursa yeni onun haricindekiler eski
Yeni basımlı altınlar pahalı oluyor.
Yeni tarihli almak hiç mantıklı değil fark ödemenin anlamı yok
Zaten uzun süreli birikim hedeflendiği için satarken eski tarihli olacak o şekilde fiyat verilecek

Yani 2025 tarihli olursa yeni onun haricindekiler eski
Yeni basımlı altınlar pahalı oluyor.
Yeni tarihli almak hiç mantıklı değil fark ödemenin anlamı yok
Zaten uzun süreli birikim hedeflendiği için satarken eski tarihli olacak o şekilde fiyat verilecek
Reşat altınında da yeni basımlar uygun oluyormuş iki ay önce 2.5 Reşat altını aldık bir yer 73.500 fiyat verdi biz aldık 78900 sonra araştırdık birkaç kuyumcu ile konuştuk çok eski tarihli olanların daha yüksek fiyatlı olduğunu söylediler ama çok beğendim yeni basımlarla alakası yok

Kardeşim de bakıyor daire dükkan veya ofis en mantıklısı ofis veya dükkan dairenin pek bir getirisi yok
Daire almak isteniyorsa yatırımlık 1+1 öneriliyor emlakçı vasıtayla öğrenciye verilir ya da bekar memura çabuk kiracı sirkülasyonu olsun diye
Yoksa normal bir daire yatırımlık olmaz zira eve giren bir aile kolay kolay çıkmaz böylece de kira getirisi zamanla piyasa şartlarının altında kalabilir hiç gerek yok ve dinlediğim uzmanlar bu konuda aynen bu şekilde açıklama yapıyorlar

Daire almak isteniyorsa yatırımlık 1+1 öneriliyor emlakçı vasıtayla öğrenciye verilir ya da bekar memura çabuk kiracı sirkülasyonu olsun diye
Yoksa normal bir daire yatırımlık olmaz zira eve giren bir aile kolay kolay çıkmaz böylece de kira getirisi zamanla piyasa şartlarının altında kalabilir hiç gerek yok ve dinlediğim uzmanlar bu konuda aynen bu şekilde açıklama yapıyorlar
Evet o da 1+1 bakıyo veya ofis

Back
X