Bilmiyordum öğrenmiş oldumReşat altınında da yeni basımlar uygun oluyormuş iki ay önce 2.5 Reşat altını aldık bir yer 73.500 fiyat verdi biz aldık 78900 sonra araştırdık birkaç kuyumcu ile konuştuk çok eski tarihli olanların daha yüksek fiyatlı olduğunu söylediler ama çok beğendim yeni basımlarla alakası yok
Biz de Cumhuriyet altını alıyoruz genelde yarım altın bazen de ama bundan sonra 24 ayara da bakacağımBilmiyordum öğrenmiş oldum
Ben altın birikimimi 24 ayar külçe altın olarak yapıyorum
Şuan altın alıp koymak en mantıklısı ben arabayı değiştirecektim ama vazgeçtimOkadar param yok begendıgım evler 3200.
Ona gücüm yetmez.yıne tramvaya yakın 2500 2800 arası düşünüyorum.
Yada altın biriktirip bır kaç yıl daha beklicem.
Hedefım yazındı ama yetmez.Şuan altın alıp koymak en mantıklısı ben arabayı değiştirecektim ama vazgeçtim
Neredesin canım?Okadar param yok begendıgım evler 3200.
Ona gücüm yetmez.yıne tramvaya yakın 2500 2800 arası düşünüyorum.
Yada altın biriktirip bır kaç yıl daha beklicem.
Şu an altın almayı niçin mantıklı gördünüz? Onu merak ettimŞuan altın alıp koymak en mantıklısı ben arabayı değiştirecektim ama vazgeçtim
SamsunNeredesin canım?
Aaaaaa ben üniversiteyi orada okumuştumSamsun
Omu deAaaaaa ben üniversiteyi orada okumuştum
IviiiiiittttttOmu de
En güzel yerıIviiiiiitttttt
Atakum' da oturdum
kuşburnu marmelatı annem yapıp vermiştiOnline 3 kavanoz kuşburnu marmelatı 1 tanesini anneme hediye aldım
Kasaptan ciğer ve işkembe aldım
Evet öyleydiEn güzel yerı
Varyemez açıklamış sağolsunBereketli olsun canım ilk defa böyle bir şey duydum eski çeyrek yeni çeyrek diyemesela eski Reşat altınında da tam tersi ne kadar eski Reşat altını olursa o kadar fiyat farkı oluyor yani en eskisini bulmak
Maşallah birikiyor vallaBen de dün 4 dolar daha aldım 30 dolar oldu
Evet bende uzun süreli düşündüğüm için hep eski tarih alıyorum daha mantıklı geliyor.Yani 2025 tarihli olursa yeni onun haricindekiler eski
Yeni basımlı altınlar pahalı oluyor.
Yeni tarihli almak hiç mantıklı değil fark ödemenin anlamı yok
Zaten uzun süreli birikim hedeflendiği için satarken eski tarihli olacak o şekilde fiyat verilecek
Tüketici yorumlarını oku canımGüneş kremim bitti biticek yeni birsey almak istiyorum Bioderma baya biliniyor onu mu alsam yoksa yeni Kore malı bir marka var onu mu alsam bilemedim
Arabayı şuan yenilemesem de olur altınlar dursun sonuçta sürekli artıyorMerhaba kızlar arada burayı takip ediyordum, yatırım bakışıyla yaklaşmanız çok güzel..
Şu an altın almayı niçin mantıklı gördünüz? Onu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?