- 23 Ocak 2016
- 36.468
- 53.054
- 598
Hoşbuldum canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum canım
Herkes herşeyden fazlasıyla memnunTüketici yorumlarını oku canım
Nasıl pazar pahalı mı?Pazara gittim 1000 TL aldım yanıma kalan 50 TL
Akşam saati gittiğim için mi bilmiyorum çok uygundu patlıcan 20 salatalık 15 mandalinaNasıl pazar pahalı mı?
Kesinlikle katılıyorum bazen şaşırıyorum yahu kullan öyle yorum yaz bariHerkes herşeyden fazlasıyla memnun![]()
Aldıkların bereketli olsun canım afiyetle yiyinAkşam saati gittiğim için mi bilmiyorum çok uygundu patlıcan 20 salatalık 15 mandalina
40 daha uygun yer de vardı ama ben hep aldığım her var oradan aldım elma 25 kelem 40 karnıbahar 50 ıspanak 50 pırasa 40 hamsi 200
Ayyyy beni de şaşırtıyor bu tip saçma sapan yorumlarKesinlikle katılıyorum bazen şaşırıyorum yahu kullan öyle yorum yaz barikargo çok iyiydi çok hızlıydı bana ürünü mü anlatıcı yorum yapsan acaba diyorum
![]()
Senin şu marmelatı eltim de övdü valla aldıracaksınız bana yaniTarım krediden fındık parçacıklı çikolata alasım var ama şimdi akşam ayazı çıkmıştır
Ben 2 gün önce okuldan yürüyerek tören alanına genel prova için gitmiştik tabi teri muhafaza edemeyince ben hasta oldum hapşırık ve burun akıntısı var
O nedenle şu dışarı çıkasım yok eve gelirken aklıma gelseydi iyiydi
2 gündür ihtiyaç olanı alıyorum
Marmelat önemli![]()
Çeyizime aldım çok güzel diyor bana süpürgenin çekimini yaz robotu kullanınca yorum yaz yaniAyyyy beni de şaşırtıyor bu tip saçma sapan yorumlar
Oldu olacak kargocunun kilo boy ölçülerini de yaz![]()
Keşke senin için de alsaydım adresini verseydin sana kargolatırdımSenin şu marmelatı eltim de övdü valla aldıracaksınız bana yani![]()
Komedi yaÇeyizime aldım çok güzel diyor bana süpürgenin çekimini yaz robotu kullanınca yorum yaz yanibirçok yorum ceyizim için aldım
![]()
Amin canım sağol aslında kilosu 65 olan yer de var ama ben genel olan fiyatı yazdım yoksa ben de 65 likten aldımAldıkların bereketli olsun canım afiyetle yiyin
Dün ben elmayı kilosu 50 tl den almıştım vay köftehorlar vayy![]()
Ya sağol canım almış kadar oldunKeşke senin için de alsaydım adresini verseydin sana kargolatırdım
Ben onu şifa niyetine günde 1 ya da 2 yemek kaşığı yiyiyorumSenin şu marmelatı eltim de övdü valla aldıracaksınız bana yani![]()
Bide şey var kocama/karıma hediye aldım beğendi hshsjus ya banane malı anlatsanaÇeyizime aldım çok güzel diyor bana süpürgenin çekimini yaz robotu kullanınca yorum yaz yanibirçok yorum ceyizim için aldım
![]()
Ben de çörekotu yağını şifa niyetiyle yiyorum ama kuşburnu marmelatı c vitamini deposu dedi eltimBen onu şifa niyetine günde 1 ya da 2 yemek kaşığı yiyiyorum
Çeyizime aldım ile kapışırBide şey var kocama/karıma hediye aldım beğendi hshsjus ya banane malı anlatsana![]()