- 23 Ocak 2016
- 36.477
- 53.061
- 598
Hoşbuldum canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum canım
Ben de internetten bir şeyler alacaktım bu topik frenliyorTam internetten alışveriş yapacaktım ki önce mağazaya bakmaya karar verdimhem de gezmiş olurum
Ben bu hafta güzel güzel harcama yapıyorumBen de internetten bir şeyler alacaktım bu topik frenliyor![]()
Yap canım çok iyi lazım yaniBen bu hafta güzel güzel harcama yapıyorum![]()
Bence bu da bi yatırım. Her yıl kurs ücretleri harç parası artıyor. Yeni yıl gelmeden alabilsen hatta çok iyi olurEhliyete yazılma gibi bir düşüncem var. Evet şuan arabamız yok ama ilerde neden olmasn
2 ay önce konuşmuştum 25.700 denilmişti şuan fiyat ne kadar olmuştur kim bilir.
Evet ya ben de çok etkisini görüyorum buranın.Ben de internetten bir şeyler alacaktım bu topik frenliyor![]()
Yok öyle düşünme sen o enerjiyi çek bir kere araba da olur Allah'ın izniyle ehliyet fiyatları da çok artmış 2009'da almıştım benEhliyete yazılma gibi bir düşüncem var. Evet şuan arabamız yok ama ilerde neden olmasn
2 ay önce konuşmuştum 25.700 denilmişti şuan fiyat ne kadar olmuştur kim bilir.
Spora giderken giymeye kaç tane taytım var bir tane de pembemsi bişey alayım diyorum sonra burası aklıma geliyor frenliyorum kendimiEvet ya ben de çok etkisini görüyorum buranın.
İlk olarak gerçekten ihtiyacım var mı diyorum sürekli ve cevap çoğunlukla tabiki de hayır oluyor![]()
Sana katılıyorum kesinlikle öyle bu da bir yatırımBence bu da bi yatırım. Her yıl kurs ücretleri harç parası artıyor. Yeni yıl gelmeden alabilsen hatta çok iyi olur
Evet evet bende tam öyle düşünüyorum yeni yıl demek zam demek gerçekten, bakalım hayırlısı artık bugünde kaldı ama eşim vazgeçirdi haklı olarakBence bu da bi yatırım. Her yıl kurs ücretleri harç parası artıyor. Yeni yıl gelmeden alabilsen hatta çok iyi olur
İnşallahYok öyle düşünme sen o enerjiyi çek bir kere araba da olur Allah'ın izniyle ehliyet fiyatları da çok artmış 2009'da almıştım ben
Kaç tane varmış zaten Pembe eksik kalsınSpora giderken giymeye kaç tane taytım var bir tane de pembemsi bişey alayım diyorum sonra burası aklıma geliyor frenliyorum kendimi![]()
Doğru taşınma durumu varsa sıkıntı olur. Ama tüm sınavlardan geçtiğini varsayarsak ort 2 ay bile sürmüyor almak aklında olsunEvet evet bende tam öyle düşünüyorum yeni yıl demek zam demek gerçekten, bakalım hayırlısı artık bugünde kaldı ama eşim vazgeçirdi haklı olarak
İnşallahbugün gidip konuşacağım dedim de eşim evi bu aralar taşıyabiliriz ehliyet işin yarıda kalır yazık olur dedi
şu anlık vazgeçtim mecburen.
HoşgeldinizzHanımlarr ben de aranıza katılmak istiyorum. Biraz kendimi frenleyeyim hem de bilgi paylaşımında bulunuruz :) Nasılsınız?![]()
Kız ne gerek var, 2 çeşit yeterSpora giderken giymeye kaç tane taytım var bir tane de pembemsi bişey alayım diyorum sonra burası aklıma geliyor frenliyorum kendimi![]()
Bu ara çok dürtüyor illa pembe yok diye diretiyor kafam bir de siyah da yok diyor siyah da hoş duruyormuş bak diyorKız ne gerek var, 2 çeşit yeter![]()
Maşallah ya ne güzel bizim kız da oturuyor koltuğa ayaklarım yetişiyor deyip duruyorRprnn inşaallah ehliyeti alırsın lüks değil ihtiyaç bir mesele
Allah razı olsun rahmetli babacığımdan bana 18 yaşımda lise sondayken sürpriz yapmış ehliyet kursuna yazdırmış
O yıl okula ,dersaneye, ehliyet kursuna gidiyordum
Bir koltukta 3 karpuz çok şükür hepsini de Allah'ım taşımayı nasip etmişti
Büyük oğlan çok cahilce fikirleri yüzünden yaşi 22 ve henüz ehliyet almadı
Neymiş araba alacak parası mı varmış
Sanki benim vardı diyorum neyse cahil cahil düşüncesiyle başarılar dilerim
Küçük oğlana 10 yaşındayken arabamı trafiğe kapalı alanda sürdürüyordum
Babası da zaman zaman trafiğe de çıkarıyormuş bunları sonradan duydum yaş olarak 13 14 ve üzeri iken şimdilerde duyuyorum
Bu yıl mart ayında 18 yaşını doldurdu hemen ehliyet almak için kaydoldu
Üniversite idi derslere katılmadı ama idare ettiler okul bitince yaz tatiline gelince haziran ayında sadece pratik derslerine gitti
Sınavlarına girdi yazılı ve pratik sınavlarını geçti ehliyeti aldı
Eylül ayında da babası ve abisiyle birlikte Izmir'e giderlerken arabayı bizim buradan Izmir'e götürmüş![]()