Alışveriş Sınırlama ve Birikim

masaallah nedir ya 31 bin harcama ben o kadara harcamamişim gelmiş geçmiş en fazla harcamam 12 bindi market pazar elektirk su dogalgaz felan eşimde büyük şeylerde de eşimde kredi kart da eşimde ben sadece cocugun okulu ve okul servisi araba ödüyorum bu ay 45.500 kesilecek 5 bin felan aylık kişisel harcamalarımı yazmişim 15 inden 15 inde yazsam daha iyi olur karışık oluyor bu

Dün akşam çok erkenden yattım uyudum tavuk gibi

Saat 03.30 civarı da uyandım

Halen ayaktayım gecenin sessizliğinde dua etmek ,kitap okumak bana huzur veriyor
valla bende 9:30 ta yattım
eskişehire gittim
yollarda geçti benim ya
bilecik eskişehir hızlı tren 45 dk
ama eskişehirin içindem tramvayda sehir hastanesine de 50 dk
git gel toplam 190 dk yollarda geçtim artı dolmuşlarda top 45 dk toplam 235 dk yollarda geçtim

Geçmiş olsun canım

Çocuklar fena ya

Günaydın herkese

Merhaba canım 2010 yılından beri kadınlar kulübünde birikim çoğunlukla üzerine yazıyorum

48 yaşındayım
21 ve 18 yaşlarında üniversite öğrencisi evladım var Allah'a emanet
Bekarım 22 senelik evliliği tek celsede 2.5 sene önce bitirdim
25 yıllık öğretmenim, memleketimde çalışıyorum

Gezmeyi ,kitap okumayı, sosyal medyada ekonomi ,kişisel gelişim ve de yemek sayfalarını takip etmeyi ,mutfak işleriyle uğraşmayı, sokak hayvanlarını beslemeyi , öğrencilerime sınava hazırlık süreçlerinde soru çözümleri konusunda yardımcı olmayı, insanlarla sohbeti ve tecrübelerinden istifade etmeyi severim

Kredi kartı azmış ya bizimkinin maşallahı var

Çok duygulandım okurken Allah böyle hayırlı kılmış demek ki donanımlı kadınsın bu çok güzel bir şey

yavrulardan bi tanesi 5 tane
oyun oynuyorlar çok tatlılar izlemeyi seviyorum kızım gelse yakalayıp ensesinden tutup getirse okula gitti
Bu da bizim okulda beslediğimiz

Eklentiler

• 20251024_141600.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 25
  • 20251024_141553.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 25
Hızlı gitmişsin evet

Çok duygulandım okurken Allah böyle hayırlı kılmış demek ki donanımlı kadınsın bu çok güzel bir şey
Evet kesinlikle tatlım böylesi hayırlıymış
Imtihan dünyası nazarıyla bakınca olaylara ve kişilere üzmüyor insanı kolay kolay
Allah var gam keder yok çok şükür

Bu da bizim sokaktan aldığımız Ankara kedimiz sahiplendiremedik kızım cıngar çıkardı Pamuk da kızımı çok sevdi iki kez sahiplendirdiğim yerden geri geldi Ahsen her sahiplendirdiğimde inşallah istemezler Pamuk da onları ısırır geri gelir dedi her seferinde de öyle oldu

Eklentiler

• 1000087946.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…