valla bende 9:30 ta yattımDün akşam çok erkenden yattım uyudum tavuk gibi
Saat 03.30 civarı da uyandım
Halen ayaktayım gecenin sessizliğinde dua etmek ,kitap okumak bana huzur veriyor
Geçmiş olsun canımvalla bende 9:30 ta yattım
eskişehire gittim
yollarda geçti benim ya
bilecik eskişehir hızlı tren 45 dk
ama eskişehirin içindem tramvayda sehir hastanesine de 50 dk
git gel toplam 190 dk yollarda geçtim artı dolmuşlarda top 45 dk toplam 235 dk yollarda geçtim
Çocuklar fena yaarkadaşlar mesajları alımtılayamadim çok teşekkür ederim
bizde bahçede iki ay önce yavruladı şimdi topicik olmuşlar çok tatlılardı 5 tane hemdedaha minicikken biliyorum kızım kedilerin ensesinden tutup bana getiriyor seviyor baya anneleri zatem sevdiriyordu yavruları elletirmezdi kızımın ensesinden tuttuıgunda anne kedi öyle donakalmişti nabiyo bu der gibi
Merhaba canım 2010 yılından beri kadınlar kulübünde birikim çoğunlukla üzerine yazıyorumHanımlar size sorum, bu topikte düzenli olarak hangi paylaşımları yapıyorsunuz?
Biraz kendimden bahsetmem gerekirse şu an çalışmıyorum ve düzenli büyük bir gelirim vs yok (kira gibi)
harçlıklarım var
Ben ne paylaşsam bilemedim
Alabildiğim zaman altın alıyorum
Çarşı pazar harcamaları da paylaşabilirim sanırım, öyle anladım
yavrulardan bi tanesiÇocuklar fena ya
Günaydın herkese
Kredi kartı azmış ya bizimkinin maşallahı varHer ayın 7 sinde kredi kartımın hesabı kesiliyor
Benim Ekim ayı toplamda kredi kartı harcamam 3360 .5 tl bugün itibariyle
Daha 1 hafta var bakalım
Nakit harcamalarım da 8966 tl
Bakalım 7 kasım ola hayrola
Bu rakamlar bu sayfaya yapılmış bir bildirim değilalbatroza sadece sesli düşündüm misali yazılı düşündüm
Çok güzeller ya maşallah yavrular çok güzel oynar birbirleriyleyavrulardan bi tanesi5 tane
oyun oynuyorlar çok tatlılar izlemeyi seviyorum kızım gelse yakalayıp ensesinden tutup getirseokula gitti
Çok duygulandım okurken Allah böyle hayırlı kılmış demek ki donanımlı kadınsın bu çok güzel bir şeyMerhaba canım 2010 yılından beri kadınlar kulübünde birikim çoğunlukla üzerine yazıyorum
48 yaşındayım
21 ve 18 yaşlarında üniversite öğrencisi evladım var Allah'a emanet
Bekarım 22 senelik evliliği tek celsede 2.5 sene önce bitirdim
25 yıllık öğretmenim, memleketimde çalışıyorum
Gezmeyi ,kitap okumayı, sosyal medyada ekonomi ,kişisel gelişim ve de yemek sayfalarını takip etmeyi ,mutfak işleriyle uğraşmayı, sokak hayvanlarını beslemeyi , öğrencilerime sınava hazırlık süreçlerinde soru çözümleri konusunda yardımcı olmayı, insanlarla sohbeti ve tecrübelerinden istifade etmeyi severim
Bu da bizim okulda beslediğimizyavrulardan bi tanesi5 tane
oyun oynuyorlar çok tatlılar izlemeyi seviyorum kızım gelse yakalayıp ensesinden tutup getirseokula gitti
Hızlı gitmişsin evetvalla bende 9:30 ta yattım
eskişehire gittim
yollarda geçti benim ya
bilecik eskişehir hızlı tren 45 dk
ama eskişehirin içindem tramvayda sehir hastanesine de 50 dk
git gel toplam 190 dk yollarda geçtim artı dolmuşlarda top 45 dk toplam 235 dk yollarda geçtim
Bu büyümüşBu da bizim okulda beslediğimiz
Ayy kıyamam son cümleye kadar hevesli hevesli okuyordum.Bu büyümüşbunlar da benim son evimizin terasına aldığım kediler ama küçüğü dün öldü
Bazen elinde olmuyor çabalıyorsun ama olmuyorAyy kıyamam son cümleye kadar hevesli hevesli okuyordum.
Kızzzzz ben tek yaşıyorum oğlanlara gönderdiğim çay kahve parası dışında yaptığım harcamalar sadece kendimeKredi kartı azmış ya bizimkinin maşallahı var
Ya senin kısmetin de var elektrik bile sana çok az geliyor mümkünü yok Bursa'da o kadar elektronik alete o para gelmezKızzzzz ben tek yaşıyorum oğlanlara gönderdiğim çay kahve parası dışında yaptığım harcamalar sadece kendime
Ve de ben varyemezim ya
Evet kesinlikle tatlım böylesi hayırlıymışÇok duygulandım okurken Allah böyle hayırlı kılmış demek ki donanımlı kadınsın bu çok güzel bir şey
Allah hepimize bol bereketli kazançlar ömürler sağlıklar versinYa senin kısmetin de var elektrik bile sana çok az geliyor mümkünü yok Bursa'da o kadar elektronik alete o para gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?