• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Bu da bizim sokaktan aldığımız Ankara kedimiz sahiplendiremedik kızım cıngar çıkardı 😂Pamuk da kızımı çok sevdi iki kez sahiplendirdiğim yerden geri geldi 😂Ahsen her sahiplendirdiğimde inşallah istemezler Pamuk da onları ısırır geri gelir dedi her seferinde de öyle oldu 😂
Ahsen i dinle senn gönderme diosa gönderme pamukun da gitmeye niyeti yok 😂😂 kız gözler böyle olunca Van olmuyor mu😀

Bu da bizim sokaktan aldığımız Ankara kedimiz sahiplendiremedik kızım cıngar çıkardı 😂Pamuk da kızımı çok sevdi iki kez sahiplendirdiğim yerden geri geldi 😂Ahsen her sahiplendirdiğimde inşallah istemezler Pamuk da onları ısırır geri gelir dedi her seferinde de öyle oldu 😂
Aman Allah'ım bunu nasıl gönderdin
Maşaallah barekellah Allah nazarlardan korusun 😍😍😍

Bu da yazın eve girmişti
Allah'tan uyanıktım sabah bir baktım yatak odasına girdi geldi
Hemen yakaladım su içirip salıvermiştim 😊

Eklentiler

• 20250827_092228.webp
    20250827_092228.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 10
  • 20250827_092132.webp
    20250827_092132.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 10
Aman Allah'ım bunu nasıl gönderdin
Maşaallah barekellah Allah nazarlardan korusun 😍😍😍
Aslında göndermezdim de bizim eve çok kedi akışı oluyor birden fazla kediyle uğraşmak zor oluyor sonuçta bu da bir canlı büyük bir sorumluluk dün mesela iki tane kediden birine bakamadım diye kendimi çok suçladım hatta eşimle de konuştuk dışarıdan annesiz kediyi alıyoruz yanlış mı yapıyoruz dışarıda mı durmalılar acaba diye ama diğer türlü de hasta oluyorlar gözleri enfeksiyon oluyor ölüyorlar eve alıp sahiplendiriyoruz sahiplendiremediğimizi deniz kenarında barınaklara götürüyoruz oralar daha güvenli diye işte böyle

Benim de çocukluğumda evimiz bahçeliydi bir sürü hayvan bakıyorduk ördek tavuk bir sürü hayvan bakmıştık ama şehir şartları şuan hiç konforlu değil
Evet yaaaa
Şu an tek sorun güvenlik ; öyle olmasa annem ablamla bana 2 şer tane arsa paylaştırdı
O arsalardan bir tanesine 120 metrekare bahçe içinde ev yaptırmak isterdim
Ama yalnız yaşamak sıkıntı müstakil evde 😔

Ben apartmanlarda daha çok korkuyorum
Haklı olabilirsin canım
Benim ev caddeye sıfır altında kahvehane var yanlarinda ve karşısında muhtelif iş yerleri var
her katta tek daire var
Bir de hemen hemen herkes birbirini tanır
Çocukluğumun gençliğimin geçtiği çevredeyim eskiden beri tanıdığım insanlar çoğunlukta

evet iki katlı mustakil evdeyim kaynanamlarla alt üst :) 11 senedir oturuyorum gelin geldim kızımı da o evde doğurdum çok şey anılarımız var bu evde evimi seviyorum istedigim zaman da bahçeye cıkıyorum geliyorum🫠 zaten ben öncekinde de mustakil lojmanda oturduk koskoca bahçemiz vardi tavuklar kediler köpekler öyle büyüdüm 🥰 ben müstskil bir insanım galiba 😆

Haklı olabilirsin canım
Benim ev caddeye sıfır altında kahvehane var yanlarinda ve karşısında muhtelif iş yerleri var
her katta tek daire var
Çocukluğumun gençliğimin geçtiği çevredeyim eskiden beri tanıdığım insanlar çoğunlukta
Öyle oldu mu iyi de burada bir apartmanlar yapıyorlar bir köy insan 😄 biz müstakile alışmışız baba evimde de müstakildi evlendim yine müstakil apartman hayatı zor

Haklı olabilirsin canım
her katta tek daire var
alıntı yanlış oldu

evet iki katlı mustakil evdeyim kaynanamlarla alt üst :) 11 senedir oturuyorum gelin geldim kızımı da o evde doğurdum çok şey anılarımız var bu evde evimi seviyorum istedigim zaman da bahçeye cıkıyorum geliyorum🫠 zaten ben öncekinde de mustakil lojmanda oturduk koskoca bahçemiz vardi tavuklar kediler köpekler öyle büyüdüm 🥰 ben müstskil bir insanım galiba 😆
Ben de müstakil insanıyım 😄

Back
X