Ahsen i dinle senn gönderme diosa gönderme pamukun da gitmeye niyeti yokBu da bizim sokaktan aldığımız Ankara kedimiz sahiplendiremedik kızım cıngar çıkardıPamuk da kızımı çok sevdi iki kez sahiplendirdiğim yerden geri geldi Ahsen her sahiplendirdiğimde inşallah istemezler Pamuk da onları ısırır geri gelir dedi her seferinde de öyle oldu
Berekete ben de çok inanıyorum. Amin canım aminAllah hepimize bol bereketli kazançlar ömürler sağlıklar versin
Ben berekete çok inanırım
Aman Allah'ım bunu nasıl gönderdinBu da bizim sokaktan aldığımız Ankara kedimiz sahiplendiremedik kızım cıngar çıkardıPamuk da kızımı çok sevdi iki kez sahiplendirdiğim yerden geri geldi Ahsen her sahiplendirdiğimde inşallah istemezler Pamuk da onları ısırır geri gelir dedi her seferinde de öyle oldu
Yok veteriner Ankara kedisi dedi biz de sahiplendirirken Van yazmıştıkAhsen i dinle senn gönderme diosa gönderme pamukun da gitmeye niyeti yokkız gözler böyle olunca Van olmuyor mu
Aslında göndermezdim de bizim eve çok kedi akışı oluyor birden fazla kediyle uğraşmak zor oluyor sonuçta bu da bir canlı büyük bir sorumluluk dün mesela iki tane kediden birine bakamadım diye kendimi çok suçladım hatta eşimle de konuştuk dışarıdan annesiz kediyi alıyoruz yanlış mı yapıyoruz dışarıda mı durmalılar acaba diye ama diğer türlü de hasta oluyorlar gözleri enfeksiyon oluyor ölüyorlar eve alıp sahiplendiriyoruz sahiplendiremediğimizi deniz kenarında barınaklara götürüyoruz oralar daha güvenli diye işte böyleAman Allah'ım bunu nasıl gönderdin
Maşaallah barekellah Allah nazarlardan korusun
Müstakil bahçeli bir evdesin galibayavrulardan bi tanesi5 tane
oyun oynuyorlar çok tatlılar izlemeyi seviyorum kızım gelse yakalayıp ensesinden tutup getirseokula gitti
Ya ne kadar güzel buBu da yazın eve girmişti
Allah'tan uyanıktım sabah bir baktım yatak odasına girdi geldi
Hemen yakaladım su içirip salıvermiştim
Benim de çocukluğumda evimiz bahçeliydi bir sürü hayvan bakıyorduk ördek tavuk bir sürü hayvan bakmıştık ama şehir şartları şuan hiç konforlu değilMüstakil bahçeli bir evdesin galiba
Çocukluğuma ve gençliğime gittim bir an
Geçen sene de yavru kırlangıcı apartman kapısının önünde buldumYa ne kadar güzel bu
Evet yaaaaBenim de çocukluğumda evimiz bahçeliydi bir sürü hayvan bakıyorduk ördek tavuk bir sürü hayvan bakmıştık ama şehir şartları şuan hiç konforlu değil
Ben apartmanlarda daha çok korkuyorumEvet yaaaa
Şu an tek sorun güvenlik ; öyle olmasa annem ablamla bana 2 şer tane arsa paylaştırdı
O arsalardan bir tanesine 120 metrekare bahçe içinde ev yaptırmak isterdim
Ama yalnız yaşamak sıkıntı müstakil evde
O zaman senden bolca kedi fotoğrafı bekliyoruzAnnemlerin evi müstakil bahçeli
Bir sürü kedileri var
Haklı olabilirsin canımBen apartmanlarda daha çok korkuyorum
Öyle oldu mu iyi de burada bir apartmanlar yapıyorlar bir köy insanHaklı olabilirsin canım
Benim ev caddeye sıfır altında kahvehane var yanlarinda ve karşısında muhtelif iş yerleri var
her katta tek daire var
Bir de hemen hemen herkes birbirini tanır
Çocukluğumun gençliğimin geçtiği çevredeyim eskiden beri tanıdığım insanlar çoğunlukta
alıntı yanlış olduHaklı olabilirsin canım
Benim ev caddeye sıfır altında kahvehane var yanlarinda ve karşısında muhtelif iş yerleri var
her katta tek daire var
Bir de hemen hemen herkes birbirini tanır
Çocukluğumun gençliğimin geçtiği çevredeyim eskiden beri tanıdığım insanlar çoğunlukta
Ben de müstakil insanıyımevet iki katlı mustakil evdeyim kaynanamlarla alt üst :) 11 senedir oturuyorum gelin geldim kızımı da o evde doğurdum çok şey anılarımız var bu evde evimi seviyorum istedigim zaman da bahçeye cıkıyorum geliyorumzaten ben öncekinde de mustakil lojmanda oturduk koskoca bahçemiz vardi tavuklar kediler köpekler öyle büyüdüm ben müstskil bir insanım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?