van kediler sagır oluyor duymuyorlar ankara mi bilemedim bi arladaşımda vardi van kedisiydi sagır olurlar onlarYok veteriner Ankara kedisi dedi biz de sahiplendirirken Van yazmıştıkmeğer Ankarada da böyle kedi varmış ama artık Bursalı
3.Kaçıncı sınıf ?
Yok bu duyuyorvan kediler sagır oluyor duymuyorlar ankara mi bilemedim bi arladaşımda vardi van kedisiydi sagır olurlar onlar
Nereden biliyorsun arka odadan çağırınca tepki veriyor mu ?Yok bu duyuyor
Tüm gün gezdik akşam 7'de oturduk derse hafta içi de 8 10 sayfa oluyor bizimhaftasonu ödevi çok veriyor bizim kız tablete bakto bütün günbende ödevler dedim şimdi yukaroys halasına kactı
öğretmenimiz haftada işledikleri gömderiyor türkçede eşsesli eş ve zıt anlamliIlk okulda ne ödeviymiş o
O kadar ödev vermekle iyi öğrenci mı yetiştirmiş oluyorlar anlamıyorum
Az ve öz ödev olmalı
Yazdığım cevap arka sayfada kaldı canımTüm gün gezdik akşam 7'de oturduk derse hafta içi de 8 10 sayfa oluyor bizim
Mesela şuan uyuyor Pamuk diyeyim bakar video atılsa atardımNereden biliyorsun arka odadan çağırınca tepki veriyor mu ?
valla çok ödev verince cocuklar bikiyor benim kız da öyle okulda yapıyor tabi tablete bakmak içinTüm gün gezdik akşam 7'de oturduk derse hafta içi de 8 10 sayfa oluyor bizim
Şuan bak seslendim uyuyor hemen kafayı kaldırıp baktı mutfaktan sesleneyim koşa koşa gelirNereden biliyorsun arka odadan çağırınca tepki veriyor mu ?
Ama birkaç dersten olunca 8 10 olması normalöğretmenimiz haftada işledikleri gömderiyor türkçede eşsesli eş ve zıt anlamli
matematik zihndem cıkarma işlemi
hayat bilgisinde meslekler konu işlenmiş
haftalık test ödevi veriyo tekrar etmesi için
8-10 sayfallık veriyo genelde
o zaman ankara kedisiYok bu duyuyor
Bizim sizle aynı değil şuan eldeli çıkarma işlemi yapıyorlar eş zıt anlamlıları geçtik bizöğretmenimiz haftada işledikleri gömderiyor türkçede eşsesli eş ve zıt anlamli
matematik zihndem cıkarma işlemi
hayat bilgisinde meslekler konu işlenmiş
haftalık test ödevi veriyo tekrar etmesi için
8-10 sayfallık veriyo genelde
4 sayfa Hayat Bilgisi 4 sayfa Matematik 10 sayfa Türkçe hafta içi de matematik baya oluyor yapabildiğimizi yapıyoruz yetişmiyor çünküAma birkaç dersten olunca 8 10 olması normal
Ama yine de hergün 8 10 sayfa olursa bence sıkıntı
Çok verme eline tabletivalla çok ödev verince cocuklar bikiyor benim kız da öyle okulda yapıyor tabi tablete bakmak içintekrar etmiyor hiç
bizde bitirdik işledikleri tekrari yapılıyor buhafta başka konuya geçecekBizim sizle aynı değil şuan eldeli çıkarma işlemi yapıyorlar eş zıt anlamlıları geçtik biz
Tabi müfredat aynı bizim öğretmen diyordu diğer okullar ilerideler iyice öğrenmeden geçmiyoruz konuları demişti geride kalıyoruz demiştiniloya aymı konu mu işliyoruz acaba
evet bizimde öyle geride kaldıgı belli tekrar ettiriyolar. benim kız tekrari yapmıyor ki içinden gelmiyor biz çok düşüyoruz üzerine ama umrunda degilTabi müfredat aynı bizim öğretmen diyordu diğer okullar ilerideler iyice öğrenmeden geçmiyoruz konuları demişti geride kalıyoruz demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?