- 23 Ocak 2016
- 36.449
- 53.029
- 598
Sen ne öğretmeniydin canım ben unuttum?Allah zihin açıklığı versin bütün yavrularımıza![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ne öğretmeniydin canım ben unuttum?Allah zihin açıklığı versin bütün yavrularımıza![]()
sosyal bilgiler öğretmeniyimSen ne öğretmeniydin canım ben unuttum?
Yaa ne güzel hayat bilgisinin devamı gibi kolay ders dimisosyal bilgiler öğretmeniyim
Tarih coğrafya vatandaşlık bilgisi gibi konuları içeriyorYaa ne güzel hayat bilgisinin devamı gibi kolay ders dimi![]()
Benim evde 2 tane kirli sepeti var yan yana biri beyazlar ve açık renkliler havlu nevresimler içinKızlar şu çamaşır sepetlerinin beyaz renkli diye ayrılmış olanları var kullanışlı mı acaba çok zor geliyor bana ayırmak çok çamaşır oluyor bizde
Güncelleme bin küsür liraymış caydım![]()
Evet kolaylık olur dedim ama 1200 1300 lerde fiyatı kalsın şimdiBenim evde 2 tane kirli sepeti var yan yana biri beyazlar ve açık renkliler havlu nevresimler için
Diğeri koyu renkliler için
kolaylık oluyor
Evde nasılsa 1 tane kirli sepetin varsa aynısından 1 tane daha alEvet kolaylık olur dedim ama 1200 1300 lerde fiyatı kalsın şimdi![]()
Koyacak yer yokEvde nasılsa 1 tane kirli sepetin varsa aynısından 1 tane daha al
Böylelikle çok para vermemiş olursun
Böyle bir sorun olacağını tahmin ettimKoyacak yer yok![]()
eski yastık kılıfından yap bence banyo kapısına as bu kadarEvet kolaylık olur dedim ama 1200 1300 lerde fiyatı kalsın şimdi![]()
Küçük olması daha iyi aşırı birikmeden yıkanır benim çamaşır sepetim de normallerden biraz küçük hemen doluyor çamaşır dürmek sinir ediyorBöyle bir sorun olacağını tahmin ettim
Lâkin öteki türlü de iç hacmi küçük değil mi o tiplerin
En iyisi kirli sepetinle devam et boşver bence
Neyi yapıcam kızeski yastık kılıfından yap bence banyo kapısına as bu kadar![]()
kirli camasırları diyorumNeyi yapıcam kız![]()
Yok yahu ben daha mutfağa poşetlik dikmedim kumaş ortalıkta gezdi durdu kaldırdımkirli camasırları diyorum![]()