- 23 Ocak 2016
- 37.280
- 55.471
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bugünden bildirim yapayım canımKasım ayı toplam harcamalarınız nasıl kızlar?
5500 kişisel harcama olarak çok iyi Niloya, çok fazla değil yani. Alışveriş sinirlama yarışması ise yaramaya başladı bakBu ay kendime kişisel harcamam 5500 TL civarı
Yarın harcamıycan mı ablaBen bugünden bildirim yapayım canım
Bu haftaki (24 -30 Kasım) harcamam 161 tl
Kasım ayı toplam harcama tutarı 12491 tl
albatroza
Dünden söylemiştim cumartesi pazar para harcamayacağım inşaallah diyeYarın harcamıycan mı abla![]()
Şuradaki toplam 12491 tl nin 6500 tl sini oğlanlara çay kahve parası olarak gönderdimBen bugünden bildirim yapayım canım
albatroza
Harcamaz oYarın harcamıycan mı abla![]()
İdolümsün VaryemezBen bugünden bildirim yapayım canım
albatroza
Aynen içinde spor kayıt param da var5500 kişisel harcama olarak çok iyi Niloya, çok fazla değil yani. Alışveriş sinirlama yarışması ise yaramaya başladı bak![]()
Araca koyduğum yakıtı yazmamışım 2147 mi neydi depo dolmuştu 7640 oluyor sanırımBu ay kendime kişisel harcamam 5500 TL civarı
Aaahh pardon bir sayı eksik görmüşüm 1200 liralarda sandım aylık toplam harcamayı. 12 bin civariymis. Normal yani Varyemez. Rabbim güzel günlerde harcamayı nasip etsin hepimizeŞuradaki toplam 12491 tl nin 6500 tl sini oğlanlara çay kahve parası olarak gönderdim
Kendime kasım ayı boyunca 5991 tl harcamışım
Kızzzzz o kadar da değil 1200 tl olur mu hiç 800 tl aylık benzin param zatenAaahh pardon bir sayı eksik görmüşüm 1200 liralarda sandım aylık toplam harcamayı. 12 bin civariymis. Normal yani Varyemez. Rabbim güzel günlerde harcamayı nasip etsin hepimize
Ne ettin sen gıııGeçen ay 26 bin küsür harcamışım bu ay 32 binlerde![]()
Elleme koca parası yiyiyor geçen kızlara dedim pazarcı esnafının dediği gibi "yiyin kocanızın parasını ötekine kalmasın "Ne ettin sen gııı![]()
Haklisin valla Varyemez, başkasi yiyeceğine biz yiyelim. Hem biz en sefil durumlarina katlandik bu heriflerin, sefasını sürmek bizim hakkimizElleme koca parası yiyiyor geçen kızlara dedim pazarcı esnafının dediği gibi "yiyin kocanızın parasını ötekine kalmasın "
Paralo bu![]()

Kesinlikle sizin hakkınız tatlımHaklisin valla Varyemez, başkasi yiyeceğine biz yiyelim. Hem biz en sefil durumlarina katlandik bu heriflerin, sefasını sürmek bizim hakkimiz![]()
Sen onu da başarırsın kuzumKızzzzz o kadar da değil 1200 tl olur mu hiç 800 tl aylık benzin param zaten