• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Teşekkür ederim, aslında dar paça lacivert pantolonum var ama ben rahatlığa alıştığım için elim palazzo ya kayıyor hep fiyatına baktım uygun olanlar 700 civarı kaliteli 1600 :(
700 civarı olanlardan al bence koyu renk olunca dikiş hataları falan pek belli olmuyor her türlü güzel duruyor.

Kızlar sizce bu çanta nasıl, dün sipariş ettiğim bordo kabanla kullanırım diye bakıyorum ama duruşu çok mu ağır sizce, siyah küçük şık bir çanta mi bakayim sizce
Tatlım renkli ürünler giymeyi ve kullanmayı seviyorsun anlaşılan kabanla bu çanta uyumlu olabilir lakin bu çantayla uyumlu olabilecek giysilerin var mı?

Tatlım renkli ürünler giymeyi ve kullanmayı seviyorsun anlaşılan kabanla bu çanta uyumlu olabilir lakin bu çantayla uyumlu olabilecek giysilerin var mı?
Ben çantaları daha çok dış giyime uygun olarak alıyorum bu da kışlık bir çanta daha çok yani kabana uyumlu olabilir ama tereddütteyim

Teşekkür ederim, aslında dar paça lacivert pantolonum var ama ben rahatlığa alıştığım için elim palazzo ya kayıyor hep fiyatına baktım uygun olanlar 700 civarı kaliteli 1600 :(
700e pantolon var mı gerçekten, 1600e ucuz diyecektim ben 😁😁

Back
X