Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben seçil'den alıyorum tüm kıyafetlerimi. Eşim lcw'den alır ama orada da yoktu sanki 600 civarı26 28 bedenler waikikide hep son kalan bedenler ve 600 700 TL civarı hangi marka alıyorsun gerçekten çok pahalı alıyormuşsun gerçi Colins ve mavide de pahalı kotlar eşim oradan alıyor ben Waikikiden alıyorum![]()
Aslında fiyatlar böyle ucuz ve kalitesiz olunca da eskiyor hemen , hangi marka aldın senEn son aldığım pantolon 2 bin civarıydı. Ay ben pahalı aldığımdan para biriktiremiyomuşum![]()
Çok hoşŞu gayet güzel bence bin lira civarında![]()
Memnun musunBen seçil'den alıyorum tüm kıyafetlerimi. Eşim lcw'den alır ama orada da yoktu sanki 600 civarı
Evett kesinlikle. Ama bi tık pahalı.Memnun musun
Dün aslında söylediğim gibi 3 tane alacağıma bir tane almak daha mantıklı , ama bende nedense pahalı da alınca eskiyor gibi oluyor, Adl den almıştım ilk işe girdiğimde ikinci yıkmada renginden eser kalmadıEvett kesinlikle. Ama bi tık pahalı.![]()
Bunlar kilogram fiyatlarıysa iyiymişBugün saat 12.00 de okuldan çıktım
Bankadan ekdersler yatırılmıştı birazını çektim
Annemi de alıp 2 farklı yere cenazeye katıldım
Bugün bir hanıma bir miktar para vermek nasip oldu
Sonra pazara gittim
Pazarda 210 tl harcamışım
Aldıklarım
Karnıbahar 40 tl
Ispanak 25
Limon 10 tl
Havuç 20 tl
Kırmızı pancar 50 tl
Domates 25 tl
Bal Kabağı 40 tl
Benzin aldım 1000 tl lik ama nakit ödeme yaptım![]()
Ben ihtiyacım kadar aldımBunlar kilogram fiyatlarıysa iyiymişben de dışarıda kahve içtim bugün 220 tl pumpkin spice latte valla fotoğrafı tadından daha güzeldi hüüüüü
![]()
Hangi çantacı canimÇantacıyı istediğim renk ve modelde çantanın olup olmadığını sordum
O da direk bizden sipariş ederseniz size uyguna gelir dedi ve bana fiyat verdi 100 tl kargo 900 tl çanta
Uygun mudur dedi tamamdır dedim![]()
Ay çok heyecanlı pazarımızdan bakıp kıyas edeyim ben deBen ihtiyacım kadar aldım
Şöyleki karnıbahar kocaman tane 40 tl idi merak ettim mutfak terazisiyle tarttım 2 kiloyu biraz geçik
Limonun kilosu 40 tl idi karnıbahar aldığım yerde oradaki kişiye 10 tl lik limon at 50 tl ye tamamla dedim 2 limon attı
havucun kilosu 30 tl idi bana 25 tl den verdi istediğim kadar aldım tarttı 20 tl dedi
Kırmızı pancarın kilo fiyatı 50 tl
Ispanak yarım kilo 25 tl
Domates yarim kilo 25 tl
Balkabağı soyulmuş kilosu 40 tl
Işte böyle![]()
Çanta bir gelsin alış veriş tamamlansın memnun kalayım sonrasını özelden yazarım canım burada aleni etik olmazHangi çantacı canim
Haşlayıp rendeleyip , süzme yoğurtlu, cevizli meze tarzı tüketiyorum canımVaryemez kırmızı pancarı nerde kullaniyorsun canım, ben hiç almadım pancar