- 23 Ocak 2016
- 36.460
- 53.048
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim durum da pek parlak sayılmazBugün dışarıdayım bu hafta da sonuncu olurum sanırım
Benim de gerekliydi inan ki lazım olanı alıyorumAldığım herşey gerekliydi ,fuzuli bir harcamam yok![]()
![]()
O ne canımBugün bunu aldım mesela gerekliydi
Yok heykel yapmışlar gri ve sarı renkleri vardı kız Allah iyiliğini versin onu nereden çıkardın sahilde vardı hep bunlardan aldım ben deO ne canım
Sanki yanmış kedi gibi inşaallah öyle değildir![]()
Hiç aklıma bile gelmedi kız üstelik o kadar negatif düşünen bir insanımdırO ne canım
Sanki yanmış kedi gibi inşaallah öyle değildir![]()
Şuan 4700 lerde benim haftalık harcamam bugün AVM'de de bir şey almadan çıktım topiğin etkisine bakSondan 1.liği paylaşırız![]()
haftasonu ödevi çok veriyor bizim kız tablete bakto bütün günÖğretmen vermiş 18 sayfa ödev bu nedir yahu haftasonu bu çocuk hep ders mi yapacakVaryemez öğretmenim siz ne düşünüyorsunuz?
![]()
Kaçıncı sınıf ?Öğretmen vermiş 18 sayfa ödev bu nedir yahu haftasonu bu çocuk hep ders mi yapacakVaryemez öğretmenim siz ne düşünüyorsunuz?
![]()
benim kızla niloyanın kızıyla 3. sınıf olması lazımKaçıncı sınıf ?
Ilk okulda ne ödeviymiş obenim kızla niloyanın kızıyla 3. sınıf olması lazım![]()