- 23 Ocak 2016
- 36.767
- 53.833
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun arkadaşımIyi olmana sevindim canım
Çok şükür iyiyim canım bugün normal hayata döndüm
13 saatlik işkencenin ardından kalan baş ağrısı sebebiyle erkenden uyudum gece yarısı uyandım baş ağrısı devam ediyor
Kuşları yemledim geri yattım
Sabah 07.30 civarı kalktım duş aldım kek yedim süt içtim
tarhana çorbası yaptım şimdi sıcak sıcak şifa niyetine onu yedim
Ağrılar hafifledi ama yerleri acıyor resmen
Allah başka dert vermesin
Akşama mantı yapacağım nasipse kıyma çıkardım buzluktan
Bugün şimdilik evdeyim katmer yapasım var bakalım kendimi daha iyi hissedersem belki yaparım
Bu sefer de köpük yapmamış makine neyse olmuş ya şükürKahve makinem yine düzeldi![]()
Allah razı olsun canım benimÇok geçmiş olsun arkadaşım
Gözün aydın canım olduğu kadarıyla idare et bakalımBu sefer de köpük yapmamış makine neyse olmuş ya şükür![]()
Geçmiş olsunIyi olmana sevindim canım
Çok şükür iyiyim canım bugün normal hayata döndüm
13 saatlik işkencenin ardından kalan baş ağrısı sebebiyle erkenden uyudum gece yarısı uyandım baş ağrısı devam ediyor
Kuşları yemledim geri yattım
Sabah 07.30 civarı kalktım duş aldım kek yedim süt içtim
tarhana çorbası yaptım şimdi sıcak sıcak şifa niyetine onu yedim
Ağrılar hafifledi ama yerleri acıyor resmen
Allah başka dert vermesin
Akşama mantı yapacağım nasipse kıyma çıkardım buzluktan
Bugün şimdilik evdeyim katmer yapasım var bakalım kendimi daha iyi hissedersem belki yaparım
Allah razı olsun canımGeçmiş olsun![]()
Aynen şuan kahve makinesi almaya niyetim yok zaten çabuk bozuluyor bunlar gerçi 5 yıl olmuştur alalı cezve tipli olanları var ondan kullanırım hiç olmadı ocakta yaparım şuan veremem ona paraGözün aydın canım olduğu kadarıyla idare et bakalım![]()
Ben çok güzel kahve yaparım bol köpüklüAynen şuan kahve makinesi almaya niyetim yok zaten çabuk bozuluyor bunlar gerçi 5 yıl olmuştur alalı cezve tipli olanları var ondan kullanırım hiç olmadı ocakta yaparım şuan veremem ona para
Bir gün yolumuz düşerse içeriz inşallah ya da sen Bursaya gelirsen bize gelirsin ben seni ocağın başına geçiririmBen çok güzel kahve yaparım bol köpüklü![]()
Tabi tatlım neden olmasın ya nasipBir gün yolumuz düşerse içeriz inşallah ya da sen Bursaya gelirsen bize gelirsin ben seni ocağın başına geçiririm![]()
Neden otobüsle çıkıyorsun canım?Çarşıya çıkıyorum otobüsle şoför kadın ne kadar çok çoğaldı son günlerde![]()

Otopark parası vermemek için saati 150 TL artı her saatte 20 mi ne artıyor böyle karta yükledim 100 TLNeden otobüsle çıkıyorsun canım?
Çoğalsın kadın şoförler, erkekler kendini birşey sanmasın![]()
Iyi yapmışsın canımOtopark parası vermemek için saati 150 TL artı her saatte 20 mi ne artıyor böyle karta yükledim 100 TL
merak ettim, link bana da atar mısın?Ama ürünün ilanında o kadar güzel olduğu anlaşılmıyor yakından görünce kıyafet çok güzel
altın tam yükselecek zamanı buldu, 4 ay önce kızımdan altın borçlanarak araba almıştım, ödüyorum, ödüyorum, aynı duruyor borçGüncel altın fiyatları
Çeyrek altın 9450 TL
Cumhuriyet 38950 TL
22 ayar gram 5400 TL