Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan iyi bence geçen ay gram 6 bini gördüaltın tam yükselecek zamanı buldu, 4 ay önce kızımdan altın borçlanarak araba almıştım, ödüyorum, ödüyorum, aynı duruyor borç![]()
Aldıkların bereketli olsun canımNakit parayı bitirdik karttan da harcadık eve gidebiliruk
Kocama 395 TL ye bornoz aldım![]()
Ellerinize sağlık, katmer çok severim, tahinli mi, yağlı mı yapıorsunuz?Merhaba kızlar
Kendime kalk miskinlik yapma çalış mutfakta dedim ,katmerleri yaptım![]()
Ellerinize sağlık, katmer çok severim, tahinli mi, yağlı mı yapıorsunuz?
Kocam eski bornoz mu giysin yani aslında Özdilek mağazasından alacaktım ama alma diye tutturdu o yüzden uygun bişey aldım parayı ihtiyaçlarım için almayacaksam ne için var yaniAldıkların bereketli olsun canım
Ekonomiye sen olmasan kim can kan verecek
Bakalım bu hafta sondan 1.lik derecemi alma tamam mı ?![]()
Harca sen harca vergini öde bizim maaşlar ekdersler yatırabilsinKocam eski bornoz mu giysin yani aslında Özdilek mağazasından alacaktım ama alma diye tutturdu o yüzden uygun bişey aldım parayı ihtiyaçlarım için almayacaksam ne için var yanialtın da aldım kız çarşıya boşa çıkmadım yani
![]()
Şükürler olsun her şeyimizi ödüyoruz harcıyoruz da hamdolsun bugünümüzeHarca sen harca vergini öde bizim maaşlar ekdersler yatırabilsin![]()
Sonsuz kere şükürler olsunŞükürler olsun her şeyimizi ödüyoruz harcıyoruz da hamdolsun bugünümüze![]()
Bereketli olsun canımBugün 1000 liralık market alışverişi yaptım
Teşekkürler abla, 2-3 peynir aldım 1000 lira oluverdiBereketli olsun canım![]()
Harika bereketli olsun güle güle kullan canım22 ayar bilezik gramı 5450 ye aldım kızlar
Ben zamanında ilk ay mecburi olarak kesilenmerhaba BES iptalini nasıl yapabilirim.