- 6 Ağustos 2010
- 41.507
- 75.118
- 1.123
Beni geçmek istiyorsan çamaşır makinasını da sayDur kız daha 3 gün var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni geçmek istiyorsan çamaşır makinasını da sayDur kız daha 3 gün var
Alınır tabiKizlar sizce gümüş alınır mı. Bazen 3 5 te ona yatırsak nasıl olur.
I ıhhKizlar sizce gümüş alınır mı. Bazen 3 5 te ona yatırsak nasıl olur.
Benim kartlı sayaçta 10 ton su var yani 1 ay yeter nasipseBursa'da suya zam gelmiş %30
Kız su yok barajlar kurudu kurudu yakında yine su kesintileri başlar yağış olmazsaBenim kartlı sayaçta 10 ton su var yani 1 ay yeter nasipse
kasım ayı içinde 40 50 ton su alayım en iyisi bizim burada ocak ayında zam gelir bildiğim kadarıyla
İlk evlendiğim zamanlar gramı 2 3 liraydı şuan 70 lerde galibaAlınır tabi
yatırım tavsiyesi değildir
Altın kadar iyi değil tabi ama düşünülebilirr sanki
Ben gümüşü alsam nereye koyacağım saklamak dert olurİlk evlendiğim zamanlar gramı 2 3 liraydı şuan 70 lerde galiba
Altın kadar iyi değil tabi ama düşünülebilirr sanki![]()
Altınları nereye koyuyorsan aynı yere ne farkı var ki anlamadm şuanBen gümüşü alsam nereye koyacağım saklamak dert olur![]()
Altın birkaç gram hadi en fazla 400 500 gr oluyorAltınları nereye koyuyorsan aynı yere ne farkı var ki anlamadm şuan![]()
Biz geçen yıl 42 43 bandında almıştıkKizlar sizce gümüş alınır mı. Bazen 3 5 te ona yatırsak nasıl olur.
Ben hiç bu açıdan bakmamıştımAltın birkaç gram hadi en fazla 400 500 gr oluyor
Ama gümüş birkaç kilo olur
Örneğin 2 milyon tl ye 300 330 gr altın alırken
Aynı paraya 26 kilo gümüş alınır saklamak ve taşımak sıkıntı olur
AA ne güzel bak çok daha bereketli olsunBiz geçen yıl 42 43 bandında almıştık
Bence alınır ya o da değerleniyor yatırımlık
Sefan olsunİyi akşamlar kızlar kızlarla dışarı çıktık hesabı ben ödedim 1350 işte su aldım 80 birincilik elden gitti yarışmacı arkadaşlara başarılar :))
Satış ve işçilik bilmiyorum açıkçasıGümüşte işçilik yok dimi saf 24 ayar altın gibi satılıyo ??
bende iki söz gümüş yüzüğüm var satsam mi diye düşünmeden edemiyorum.Kizlar sizce gümüş alınır mı. Bazen 3 5 te ona yatırsak nasıl olur.