Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
90 mii. hangi marka:)90 tl iki günde bir paket içiyorum, eşim her gün 1 paket içiyor
HD slım ince90 mii. hangi marka:)
ben birakamadim ya...![]()
Para yapmaz ki benim de kararan bir setim var bir tane de kulakta çok düzgün durmayan taşlı küpe var para edeceğini bilsem götürürümbende iki söz gümüş yüzüğüm var satsam mi diye düşünmeden edemiyorum.
eşim 2014 te 50 tlik söz yüzügü almişti şimdi ne kadar oldu bilmiyorum![]()
Benimde bir tane var o zamanlar 70 mi 120 mi ne öyle bir para vermiştim hdhd. Satmam ben ya kalsın ama şuan ki fiyatını merak ettimbende iki söz gümüş yüzüğüm var satsam mi diye düşünmeden edemiyorum.
bende yarin sorsam mi ne kadar eder diye burayi yazarim..:)Para yapmaz ki benim de kararan bir setim var bir tane de kulakta çok düzgün durmayan taşlı küpe var para edeceğini bilsem götürürüm
Ben geçen aylarda eskiden kullandığım bir sürü gümüşüm vardı satmak için götürdüm gümüşçü 200 tl eder dedi şaka gibibende iki söz gümüş yüzüğüm var satsam mi diye düşünmeden edemiyorum.
İşçilik mi var acaba yada çok mu taşlıydı takıların gerçi 200 fazlasıyla az bir fiyat. Gramı ne kadardan saydı sordun mu ?Ben geçen aylarda eskiden kullandığım bir sürü gümüşüm vardı satmak için götürdüm gümüşçü 200 tl eder dedi şaka gibi
200 tl gerçekten şaka gibivallaBen geçen aylarda eskiden kullandığım bir sürü gümüşüm vardı satmak için götürdüm gümüşçü 200 tl eder dedi şaka gibi
Gramını sormadım açıkçası ama duruyor halan bende bir sürü takı işte 200 e vereceğime hediye veririm dedim çıktımİşçilik mi var acaba yada çok mu taşlıydı takıların gerçi 200 fazlasıyla az bir fiyat. Gramı ne kadardan saydı sordun mu ?
Yok sarmadım halan bende200 tl gerçekten şaka gibivalla
satmadiniz degil mi..
bereketiniz olsun güle güle giyin:)Kızlar bluz ihtiyacım vardı kargo bedavaya gelsin derken pantolon bluz gömlek trendyoldan 1500 e alışveriş yaptım![]()
Güle güle güzel günlerde kullan canımKızlar bluz ihtiyacım vardı kargo bedavaya gelsin derken pantolon bluz gömlek trendyoldan 1500 e alışveriş yaptım![]()