- 23 Ocak 2016
- 37.281
- 55.493
- 598
Aile evinde de olsam internetten bişey alırım yahuYa aile evinde olunca çok harcama yapmama izin vermiyorlar yoksa yenilmez içilmez mi
Ben bu alışverişleri de kendi zorumla yapıyorm hdhdhdh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aile evinde de olsam internetten bişey alırım yahuYa aile evinde olunca çok harcama yapmama izin vermiyorlar yoksa yenilmez içilmez mi
Ben bu alışverişleri de kendi zorumla yapıyorm hdhdhdh
Evet çok şükür elektronik teraziler olunca aynen dediğin gibi pazar market her yerde aynı şekilde davranabiliyoruzPazarda da taneyle alınıyor kabak 2 tane alırım patlıcan 3 tane alırım
Tamam seni kırmayacağım tatlım benimmmmmHarcama canım senhiç gerek yok boşver
![]()
O kadar haklısın ki ama bırakmıyorlar kızıyorlar. Bende ara ara yapmaya çalışıyorum işte olduğu kadarAile evinde de olsam internetten bişey alırım yahupasta getirtirim bişey alırım
![]()
Ayy soracaktım kaldı ben çantanı çok merak ettim geldi miBu ay yaptığım harcamalardan 500 lira puan kazandım, onunla da temizlik maddeleri aldım şimdi.![]()
Yok canım gelmedi daha, yarın gelir tahminimAyy soracaktım kaldı ben çantanı çok merak ettim geldi mi
Yaa nasıl bir şey aldınYok canım gelmedi daha, yarın gelir tahminim![]()
Ben de merak ettim foto atsanYok canım gelmedi daha, yarın gelir tahminim![]()
Öyle düz kahverengi bişey, ben biraz süssüzümYaa nasıl bir şey aldın![]()
Ayy atınca bunu mu aldın diyebilirsinizBen de merak ettim foto atsan![]()
Ben de bir kaç ay önce kahverengi çanta almıştım ama şimdi bakıyorum da çok genç işi sanki birkaç defa taktım duruyor öyleAyy atınca bunu mu aldın diyebilirsiniz![]()
Güle güle güzel günlerde kullan canımBunu aldım![]()
Yaa çok güzel güle güle kullan çanta çok seviyorum ben hep çanta almak istiyorumBunu aldım![]()
Çok tatlış ben de bundan yeğenime aldım hediyeBen de bunu almıştım sanki üniversiteli![]()