• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Ben bugünden bildirim yapayım canım

Bu haftaki (24 -30 Kasım) harcamam 161 tl

Kasım ayı toplam harcama tutarı 12491 tl

albatroza albatroza
Şuradaki toplam 12491 tl nin 6500 tl sini oğlanlara çay kahve parası olarak gönderdim

Kendime kasım ayı boyunca 5991 tl harcamışım

Şuradaki toplam 12491 tl nin 6500 tl sini oğlanlara çay kahve parası olarak gönderdim

Kendime kasım ayı boyunca 5991 tl harcamışım
Aaahh pardon bir sayı eksik görmüşüm 1200 liralarda sandım aylık toplam harcamayı. 12 bin civariymis. Normal yani Varyemez. Rabbim güzel günlerde harcamayı nasip etsin hepimize

Aaahh pardon bir sayı eksik görmüşüm 1200 liralarda sandım aylık toplam harcamayı. 12 bin civariymis. Normal yani Varyemez. Rabbim güzel günlerde harcamayı nasip etsin hepimize
Kızzzzz o kadar da değil 1200 tl olur mu hiç 800 tl aylık benzin param zaten

Elleme koca parası yiyiyor geçen kızlara dedim pazarcı esnafının dediği gibi "yiyin kocanızın parasını ötekine kalmasın "
Paralo bu 🤣🤣🤣🤣
Haklisin valla Varyemez, başkasi yiyeceğine biz yiyelim. Hem biz en sefil durumlarina katlandik bu heriflerin, sefasını sürmek bizim hakkimiz :halay:

Haklisin valla Varyemez, başkasi yiyeceğine biz yiyelim. Hem biz en sefil durumlarina katlandik bu heriflerin, sefasını sürmek bizim hakkimiz :halay:
Kesinlikle sizin hakkınız tatlım 😘
Sakın başkalarına bırakmayın son gelen malum yemeye gelir
Sizler gibi çekmez işine gelmediği vakit çeker gider başka birini bulmaya
Yanında olduğu sürece de yemeye endeksli yaşar

( Böyle olmayanları tenzih ederim elbette)

Back
X