- 6 Ağustos 2010
- 41.803
- 76.334
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız kendime harcamışım 7 bin harcamalarım hep eve harcama 32 bini kendime harcamadım ki aaaElleme koca parası yiyiyor geçen kızlara dedim pazarcı esnafının dediği gibi "yiyin kocanızın parasını ötekine kalmasın "
Paralo bu![]()
Herkes nasibini yer unutmaElleme koca parası yiyiyor geçen kızlara dedim pazarcı esnafının dediği gibi "yiyin kocanızın parasını ötekine kalmasın "
Paralo bu![]()
Haklısın tatlımHerkes nasibini yer unutma![]()
Maşallah siz az harcamışsınızBenim kasım ayı toplam harcamalarım 17 bin küsür. Daha yarın da var bakalım yarın net hesaplama yaparim
İndirimlere çok aldanmadim tutmaya çalışıyorum kendimiKasım ayı toplam harcamalarınız nasıl kızlar?
Evet Pazar akşamı bildirim günü bir de aylık alışveriş tutarı Kasım bitiyor yaYarınki bildirime Pazar günü dahil mi kızlar birde aylık da mı bildirim oluyor
Tamamdır yarın yapayımEvet Pazar akşamı bildirim günü bir de aylık alışveriş tutarı Kasım bitiyor ya
Ellerine sağlık canım
teşekkür ederim kahven miss gibi olmuşEllerine sağlık canım
Sana yorgunluk kahvesi yaptım![]()
Afiyet şifa olsun canımteşekkür ederim kahven miss gibi olmuş![]()
Harikasın inan ki gelişme varselam kızlar kasımın 2. Haftası geldiğim için ilk hafta neler harcadım hatırlamıyorum o yüzden aylık yarışmaya katılmıyım bugün toplam 1.100 tl harcadım toplam haftalık harcamam 3,650 bu hafta iyiydim sanki kııızzzzzbu arada yarın hiç evden çıkmayacağım o yüzden bu günden yazdım
Katmer de lazım tek başına kahve olmazzzzEllerine sağlık canım
Sana yorgunluk kahvesi yaptım![]()
Katmer çay peynir zeytin bal domates salatalık gibi kahvaltılıklarla çok güzel olurKatmer de lazım tek başına kahve olmazzzz![]()
En sevdiğim şeyleri saydın daha ne olsunKatmer çay peynir zeytin bal domates salatalık gibi kahvaltılıklarla çok güzel olur![]()