- 13 Ağustos 2017
- 154
- 532
- 103
- 49
Teşekkür ederimGüle güle güzel günlerde kullan canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimGüle güle güzel günlerde kullan canım![]()
Beğendim bende güle güle kullanBotların geldi kızlar çok kaliteli değil ama rengini modelini beğendim arada giyerim
Teşekkür ederimBeğendim bende güle güle kullan![]()
kahve dünyasının değil mi, geçen trendyoldan alacaktım, sonra otur oturduğun yere dedim, aldım mı 1 haftada hallediyorumBim 160₺ tavuk + kuru üzüm
Şok 258₺ lavi çikolata gelmişti çok lazım değil ama aldım kahve yanına![]()
maşallah, afiyet şifa olsun menünüz de çok sağlıklı.Bugünkü mesai 12.00 de bitti
Dayı oğlumun yanına uğradım hal hatır sordum sonra annemin yanına gittim
Pazara gitmek isteyip istemediğini sordum ihtiyacı yokmuş öyle olunca ben de eve geldim
Bana istiyorsam balık alalım dedi teklifini kibarca geri çevirdim
Evde buzluktan yaprak ciğer çıkardım
Mercimek çorbası yaptım tavuk suyuna
Buzluktan kırmızı pancar da çıkardım
Allah bol bereket versin kazançlarımıza yeter daha ne olsun gereksiz yere para harcamaya da harcatmaya da "Hayır "![]()
Amin Allah razı olsun hocammaşallah, afiyet şifa olsun menünüz de çok sağlıklı.
Nereden aldın canım herhangi bir özelliği var mı?1.000 tl ye siverek peyniri aldım
Urfadayım zaten özelliği salamura şekilde yapılıyor tadı efsaneNereden aldın canım herhangi bir özelliği var mı?
Çok güzel afiyet şifa olsunUrfadayım zaten özelliği salamura şekilde yapılıyor tadı efsane
Aynen abla benim de çok ihtiyacım varmışmış. Çok gereksiz harcamalarım oldu çoookkkalbatroza para harcamayışım senin yüzünden biliyorsun değil mi?
Kız keşke şu yarışmayı 5 sene önce düzenleseydin hatta 10 yıl önce