alkolik anne!!

Kendimi bildim bileli annem icki icer sosyal olarak. sinirli,tripli degisik biridir. Hayatta kalan son akrabasini gormek icin memleketi olan sehre geldik,ziyarete gitmeden once birkac gun cocugum annem ben otelde kalip tatil yapalim dedik. Demez olaydim. Sorun yok ama annem sabah 10 da biraya basliyor aksama kadar aksam raki vs. Bu gun 2. Gun. 4 gun daha var nasil gececek bilmem cunku benim yasam tarzimla onunki tamamen zit. Ben kapaliyim esim bes vakit namazinda,alkol artik beni rahatsz ediyor eskiden bende kullanirdim Allah affetsin. Konusmak istiyorum kusecek kavga cikaracak biliyorum ama cocuguma bu sekilde yanasmasini da istemiyorum. Su saat oldu hala asagida barda oturuyor. Galiba ben annemi hayatimda istemiyorum artik :KK43:((
Daha önceki konunuzu da okumuştum anneniz bayağı bencil biriydi doğum yaptığınızda hiç yardımcı olmamıştı

keyfini düşünmüştü

ama anne bu tamamen hayatınızdan çıkarmak olmaz

Bagimlisi olmus, kendi istemedikce vazgecmez, anneniz icerken cocugun gormemesine dikkat edin, acik dille uyarmakta fayda var, gorusmeyi azaltabilirsiniz belki harekete gecer

Alkolikmi olmus acaba?
Ben evlendikten sonra pek boyle bor ortam olmadi benim yanimda ictigini gormedim ama belli ki azaltmamis ilerletmis. Olmus gibi duruyor. Ben bi soguk gazoz alayim diye gidip ickiyle geliyor. Kocamin helal parasindan bu sekilde faydalanmasina da ayrica kiziyorum

Anneni güzel dille uyar çocuğumun görmesini istemiyrm sağlıksız olur de.bağımlılığı için amateme başvursanız yani önce psikiyatriste .tabi istyorsa bırakmayı düşünmüyor sanırm.

Sabah bira mı ? Tamam bizde kullanıyoruz ama yeri ve zamanında. Sabah bira içmek nedir ? Afedersiniz de eşeğin sidiği gibi kokar her yer. Evladınızı bu tarz yerlerden uzaklaştırın.

Sabah bira mı ? Tamam bizde kullanıyoruz ama yeri ve zamanında. Sabah bira içmek nedir ? Afedersiniz de eşeğin sidiği gibi kokar her yer. Evladınızı bu tarz yerlerden uzaklaştırın.
Hersey dahil otel konsepti cilkini cikaran insan tipleri dolu. Annemde buna dahil.

Y
Anneni güzel dille uyar çocuğumun görmesini istemiyrm sağlıksız olur de.bağımlılığı için amateme başvursanız yani önce psikiyatriste .tabi istyorsa bırakmayı düşünmüyor sanırm.
dusunmuyor. Agzimizdan bir kelime ciksa kavga cikariyor. Normal zamanda isine gucune gidiyor aksam evde napiyor bilmiyorum ama belli ki iciyor yoksa kimse tatilde olsa sabah icmez

Allah yardimciniz olsun ,psikolojik problemlerimi var? sizden sakladigi ..

Çok zor ya. Allah yardımcınız olsun. Kendisi istemeden bırakılmıyor malesef bu meret.

Annenin psikolojik destek almasına yardım et ..
çok zor durum. . Umarım düzelir ..

Belki de sıkıntıları var içerek rahatlıyor tatlı bir konuşsanız hem çocuğunuz hem kendi rahatsızlığınız hem onun için belki işe yarar :KK51:

X