allah askina hamile insan korkutulur mu sorarim size

annesininminikprensesi

genc anne
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
1.213
811
Erkek kardeşim. Yaz tatilinde bize geldi annemle. Başka bir şehirde yasiyor .Annemle babam ayri olduğundan ve 16 yasinda kendisi. 4 gün önce geldi. İlk gün iyiydi. Sonradan ne olduysa oldu. Ben rahatsizim malum. Tuvalete cikamiyorum. Ve karin agrim oluyor.Ben odamda istirahat ederken televizyonun sesini son ses acmalar. Uyurken uyudugumu gorup yuksek sesle sarki soylemeler. Bugünde basim agriyor. Annemle bir şey konusuyor içerde zorla yuksek sesle gulmeler. Buda sonuncusu mutfaktan yatak odasina geliyorum aynaya dogru yürüyorum ve yatagin arkasına saklanmis birden abla diye orta çikiyor. Tabi korktum . Zaten boyle şeylerden korkan bir insanim . Ve sancim başladı . Yok boyle bir şey beni mahvetti 4 gündür. Artik kaba da olsa anneme yarin al bunu götür dedim . Simdide pesimde dolaniyor ozur diliyor. Ama gerçekten çok kotu duruma geldim yazarken bile karnimin üst tarafi agriyor bebeğimin basi orda . Ters duruyor hala. 30. Haftamiza geldik. 4 günümüz zehir oldu.:KK43:((((

Ben de o yaslarda oyleydim maalesef. Hatta su yasimda bile korkutma sakasini yaparim ama hamilelere yapmam tabi orasi ayri.
Sanirim kardesinizi pek sevmiyosunuz? Benim 16 yasinda erkek bir yegenim var bana gelsin diye deli oluyorum ama gelmiyor sipa.. Evde ses olmasi cok gzuel bence..

Ben de o yaslarda oyleydim maalesef. Hatta su yasimda bile korkutma sakasini yaparim ama hamilelere yapmam tabi orasi ayri.
Sanirim kardesinizi pek sevmiyosunuz? Benim 16 yasinda erkek bir yegenim var bana gelsin diye deli oluyorum ama gelmiyor sipa.. Evde ses olmasi cok gzuel bence..
Kardeşimi tabiki seviyorum, sadece başkalarına gösterdiği nazikligi banada göstersin istiyorum hepsi bu.

korkutma şakası şu hayatta en nefret ettiğim şakadır.. bugüne kadar bir kere şiddet uygulamamış olan ben tekme- tokat girişebilirim.. kardeşiniz ergenlik atarını sizin üzerinizde atıyor belli ki, önce konuşun ama tekrarlarsa da gitsin doğumdan sonra gelsin..

Benim erkek kardeşimde o yaşlarda iğrenç bir insandı ama ergenlik te olduğu için öyleler şuan 20 ye basıcak adam oldu diyebilrim şuan dünya tatlısı benim için daha mantıklı ve iyi davranıyor bana, o zamanlar ben hatta nefret ederdim kardeşimden çekilmez oluyorlar senden uzak olsa daha iyi bence de.

ben 7 aylık doğdum. annem bana hamileyken ucuza cam termos almış babam. annem de onu yıkarken birden elinde patlamış her yer cam kırıkları olmuş. olay bir pazar günü gerçekleşmiş, pazartesi de ben doğmuşum.

hamile insana böyle densiz şakalar yapılmaz, ben olsam gerçekten çok kızardım.

Bence dikkat çekmeye çalışıyo klasik ergen, ve nasıl çekeceğini bilmeyip düşüncesizce davranıyor. Ama bence Özellikle sizin ilginizi istiyor, bence anneniz götürmesin kardeşinizi siz biraz daha tahammül sınırınızı artırın , konuşun oda daha dikkatli olsun orta yol bulun . Bu zamanlar güzel zamanlar bir daha bu kadar yakın olma fırsatı geçmeyebilir elinize büyüyo çünkü artık .