Allah aşkına yardım edin!!

rapunzel4131

İZMİR'Lİ KIZ
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
586
12
iyi akşamlar hanımlar.. Annemle tartıştık ve sürekli aynı konu için tartışıyoruz çıldırmak üzereyim bana fikir verin yol gösterin. Sorun kayınvalidemlere gitmek. Annemle gurbette yasıyoruz ve Aynı apartmanda karsı dairemde oturuyor Bütün gün evde bilgisayar basında ve bilgisayar bagımlısı (allah razı olsn ev işlerimi yapar.)evden dısarı cıkmaz dört duvar arasında psikolojisi bozuldu. Kv oturmaya cagırıyor gel diyorum gidelim yok gitmem sıkılıyorum orda deyip kavga ediyor bagırıp cagırıp gitmicem mecburiyetim yok diyor bende her seferinde zavallı kaynanama bahaneler üretiyorum temizlik yapıyor hasta vs. Gecen gün kv dayanamadı hep bahane dedi bende siz gelin o zaman sizde gelmiyorsnz diye cıkıstım şaka yollu rapunzell sus dövmiyim seni dedi herneyse kv annemin onları sevmedigini düsünüyor. Bugün kv cok yakın hatta büyük nineleri öldü. Yarın gelin annenle dedi bende tamam dedim vay ben bunu anneme demez olaydım kıyamet koptu beni zor durumda bırakıyorsun dedim arada kalıyorum gitmek istemiyorm böyle olunca yalancı durumuna cok düştüm insan 7 kat elin cenazesine gider ben tanımıyorum gitmeyecem diye kavga etti bende cok sert cıkıstım ne olacak böyle allah askına yıprandım benmi hata yapıyorum :KK43:

Ozel bir sebebi varmi neden gitmwzki annenz en azindan 1 saatligina gitsin ayip bisey kaynananiz hakli vallahi benim mutlugumu dusunuyorsan giselim anne cok durmazsin de

Ozel bir sebebi varmi neden gitmwzki annenz en azindan 1 saatligina gitsin ayip bisey kaynananiz hakli vallahi benim mutlugumu dusunuyorsan giselim anne cok durmazsin de
Canım ne dediysem olmuyor uzun olmasın diye yazamadım sadece oraya degil hiç bir yere gitmiyor :KK43:

En iyisi bilgisayari bozun kurtulun başka careniz kalmamış. Sizde niye sorun olsun kocaman kadin siz sorumlulugunuzun farkindasiniz.

Allah allah ilginçmiş..
Olabiliyor ama böyle şeyler.
Sen bence kaynanana anlat durumu böyle böyle annem sosyalleşmekten hiç hoşlanmıyor bende arada kalıyorum de.
Kafanı rahatlat en azından.

Anneniz yalniZliga alismis sanirim kendini kapatmis acilen bir pskologa gidin diyecegimde orayada nasi goturursunuz bilemedim isiniz zor arada kalmak cok kotu. Kayinvalidenize guzellikle anlatin hicbir yere cikmiyor iyice icine kapandi size ozel bi durum degil uzerinize alinmayin deyin.yanlis anlmasin yani.

Anneniz yalniZliga alismis sanirim kendini kapatmis acilen bir pskologa gidin diyecegimde orayada nasi goturursunuz bilemedim isiniz zor arada kalmak cok kotu. Kayinvalidenize guzellikle anlatin hicbir yere cikmiyor iyice icine kapandi size ozel bi durum degil uzerinize alinmayin deyin.yanlis anlmasin yani.
Evet yalnızlıga alıstı insan azmanı oldu kimseyi görmek istemiyor onlar gelincede hemen uyuyor huzurum kalmadı

Annende sacmaliyor onun demesi lazim kizim gidelim ayip olmasin diye benim bildigim anneler bu sekilde tatsizlik cikmasin diye konusur yol gosterir sizde de tam tersi olmus

Bilgisayar bozulursa dünyası zehir oluyor gece saat 1 bile olsa illa o pc yapılacak :KK43: ayıp yaptıgı ne yapcam bilmiyorm :KK43:
Annenizi bilgisayara kim alistirdi cocuk gibi pc nin basindan kalkmiyorsa sorumluluklarini yapmiyorsa bene bilgisayar problem.babaniz bisey demiyormu hani beraberseniz diye dedim

Annenizi bilgisayara kim alistirdi cocuk gibi pc nin basindan kalkmiyorsa sorumluluklarini yapmiyorsa bene bilgisayar problem.babaniz bisey demiyormu hani beraberseniz diye dedim
Keşke babam olsa böyle olmazdı.. Rahmetli babam.. Bilgisayara biz alıstırmıştık gurbette oldugumuz için kimsemiz yok burda tek tesellisi...

bilgisayar bağımlılığı da bi çeşit bağımlılık bence de psikolojik yardım alması lazım gerçi doğuştan gelen karakteri budur belki siz daha iyi bilirsiniz eskiden de eve kapanıyorsa

Gitmek zorunda deilim evlendin bittii artıkk zorla gitmek istemiyormuşş mecbur bırakıyormuşumm sadece kendisinin kızları böyle itaatkarmış ben gelmiyor annem deyip susturacakmışım

X