- 17 Mayıs 2013
- 586
- 12
- Konu Sahibi rapunzel4131
iyi akşamlar hanımlar.. Annemle tartıştık ve sürekli aynı konu için tartışıyoruz çıldırmak üzereyim bana fikir verin yol gösterin. Sorun kayınvalidemlere gitmek. Annemle gurbette yasıyoruz ve Aynı apartmanda karsı dairemde oturuyor Bütün gün evde bilgisayar basında ve bilgisayar bagımlısı (allah razı olsn ev işlerimi yapar.)evden dısarı cıkmaz dört duvar arasında psikolojisi bozuldu. Kv oturmaya cagırıyor gel diyorum gidelim yok gitmem sıkılıyorum orda deyip kavga ediyor bagırıp cagırıp gitmicem mecburiyetim yok diyor bende her seferinde zavallı kaynanama bahaneler üretiyorum temizlik yapıyor hasta vs. Gecen gün kv dayanamadı hep bahane dedi bende siz gelin o zaman sizde gelmiyorsnz diye cıkıstım şaka yollu rapunzell sus dövmiyim seni dedi herneyse kv annemin onları sevmedigini düsünüyor. Bugün kv cok yakın hatta büyük nineleri öldü. Yarın gelin annenle dedi bende tamam dedim vay ben bunu anneme demez olaydım kıyamet koptu beni zor durumda bırakıyorsun dedim arada kalıyorum gitmek istemiyorm böyle olunca yalancı durumuna cok düştüm insan 7 kat elin cenazesine gider ben tanımıyorum gitmeyecem diye kavga etti bende cok sert cıkıstım ne olacak böyle allah askına yıprandım benmi hata yapıyorum