Allah başka dert vermesin

sohrabbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
1.680
766
Selam hanımlar
Iki aylık hamileyim ama mide bulantilarim beni öldürecek bu sure içerisinde yemek adi duymak bile cok kötü yapıyor
Bir haftadır da kayınvalidem bizde ve yaptığı yemekler ve kokusu beni mahvediyor midem bulanıyor diyorum anlamıyorlar illa yemem Lazım
Ilk hafta kabaktan midem bulanmıştı asırı derecede adını dahi duymak istemiyorum ve ona da söyledim anne midem bulandı lütfen alma görmeye dayanamıyorum diye gitmiş almış ve oğuluda sevmez gidip Israrla alması sinirimi bozdu
O yemek yapsın istemiyorum ama mutfaktan çıkmak bilmiyor hep yemek yapmaya Çalışıyor kendimde yapamıyorum ama dayanıyorum en azından daha az midem bulanan seyler yapıyorum
Eşimde fazla nazlı olduğumu söyleyip duruyor kısacası zaten zor olan günlerim daha da zor geçiyor ne yapacagım bişey söyleyin :KK43: :KK43: :KK43:

Son düzenleme:
Kayınvalideniz gitmeyecek mi? Uzun zaman daha sizdemi? Sizin yerinizde olsam o yemek yaparken yürüyüşe çıkardım. Yürüyüş hamileler için gayet faydalı, hemde kokulardan rahatsız olmazsınız.
1 kez söylemişsiniz , dikkate almamış, muhtemelen bundan sonrada bildiğini okumaya devam edecek gibi kayınvalideniz.
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeginizi.
Kolaylıklar dilerim.

Kayınvalideniz gitmeyecek mi? Uzun zaman daha sizdemi? Sizin yerinizde olsam o yemek yaparken yürüyüşe çıkardım. Yürüyüş hamileler için gayet faydalı, hemde kokulardan rahatsız olmazsınız.
1 kez söylemişsiniz , dikkate almamış, muhtemelen bundan sonrada bildiğini okumaya devam edecek gibi kayınvalideniz.
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeginizi.
Kolaylıklar dilerim.

Çok teşekkür ederim
Bir hafta daha kalıp gideceğim dedi ama oğlu göndermek istemiyor
Tam işten gelmiş oluyorum evde koku gitmiyor zaten pencere acıyorum üşüdüm diyor
Çok zor durumdayım :KK43:

Kayinvalideniz çocuk dogurmamis gibi davraniyor
Eşiniz de naz yapma demiş bu daha büyük bi sorun bence
Al bi gun de sen taşi karnında anla deseydin

Hamileligimi hatırlattınız. Aman Allah'ım sabah akşam kus.

Sizi anlaması gerekiyor. Neden böyle yapıyor ki?

Hafif beslenmek istiyor insan o bulantilarla. Hayret bir şey.

Çok zor gerçekten ama Anlayış olmayınca daha da zor :KK43:

Kayinvalideniz çocuk dogurmamis gibi davraniyor
Eşiniz de naz yapma demiş bu daha büyük bi sorun bence
Al bi gun de sen taşi karnında anla deseydin
Aynen ya
Esime söyledim zaten ama insanda Anlayış olmayınca böyle oluyor
Ben hep abartiyormusum

Eşiniz naz yapma demiş de bakalım 9 ay karnında bir can büyütse o nasıl davranırdı? Ayrıca kayınvalideniz sizde daha ne kadar kalmayı planlıyor?

Inşallah birgun de olsa yaşarsın su yaşadığımı dedim esime inşallah Yaşar da anlar
Bir hafta sonra gidecekmiş bakalım

Inşallah birgun de olsa yaşarsın su yaşadığımı dedim esime inşallah Yaşar da anlar
Bir hafta sonra gidecekmiş bakalım
bir hafta sonra gidecekmiş idare et bence surat falan yapma..sürekli beraber yaşayanlar ne yapsın öyle düşün birde

bir hafta sonra gidecekmiş idare et bence surat falan yapma..sürekli beraber yaşayanlar ne yapsın öyle düşün birde

Daha yeni Evliyim ikinci kalışı ilkinde iki ay kalmıştı nerdeyse
Böylede zor tüm düzenine müdahele ediliyor

X