çok sevindim.hayırlı olsun.bende tüp bebek yöntemiyle ikiz bekliyorum.sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.bende çarşamba kalp atışı için gidicem.merak hiç bitmiyor.
Arkadaşlar kaç gündür sizlerle paylaşmak istiyordum. Ama iyice emin olayım diye bekledim. Tedavim pozitif sonuç verdi çok şükür. 11. gün b-hcg 37 çıktı, düşük gibi geldi ama sonuçta gebelik vardı. 13. gün 121 çıkınca yüreğime su serpildi. Bugünki sonucum da 665 çıktı. Hala inanamıyorum, halbuki yıllarca bu sonucu beklemiştim. Yavrum 8 sene sonra aramıza katılacak Allahın izniyle. C.tesi kesemizi görücez inşallah.
Ben bu yolda öyle zor günler geçirdim ki, hepiniz gibi...Hiç umutsuz olmayın. Allahtan diliyorum sizlere ve tüm isteyenlere anneliği tattırsın.
bitanemm inan senin adına çokk sevindimm tekrar tekrar seni tebrik ediyorum ilk denemede çok zor günler geçirdin Rabbim mukafatını verdi işte Allahh tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına aldığın günleri göstersin tatlım inşallahh :sm_cool::sm_cool::sm_cool:ŞenizŞeniz
Canım arkadaşım, güzel dileklerin için sağol güzel anne...
Amin bitanem, yazın burda birlikte transfer sonucu bekliyorduk. Sonuçlarla yıkılmıştık ama Allah senide benide güldürdü çok şükür. Duanı eksik etme olurmu cumartesi keseyi görcez inşallah. a.s.
evet canımm gerçekten çok zor günlerdi aklıma geldikçe gözlerim doluyor çok üzülmüş çok yıpranmıştıkk senağlamasenağlama Ama Allahıma binlerce kez şükürler olsunnnn inşallah kucağımıza aldığımız günleride görürüz bitanem dualarım seninle Allahın izniyle önce keseyi sonra kalp atışını sonrada seni delicesine tekmelediği günleri gör bitanemmm ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Gözün aydın canım. Kucağına almayı nasip etsin dualarımız seninle.Arkadaşlar kaç gündür sizlerle paylaşmak istiyordum. Ama iyice emin olayım diye bekledim. Tedavim pozitif sonuç verdi çok şükür. 11. gün b-hcg 37 çıktı, düşük gibi geldi ama sonuçta gebelik vardı. 13. gün 121 çıkınca yüreğime su serpildi. Bugünki sonucum da 665 çıktı. Hala inanamıyorum, halbuki yıllarca bu sonucu beklemiştim. Yavrum 8 sene sonra aramıza katılacak Allahın izniyle. C.tesi kesemizi görücez inşallah.
Ben bu yolda öyle zor günler geçirdim ki, hepiniz gibi...Hiç umutsuz olmayın. Allahtan diliyorum sizlere ve tüm isteyenlere anneliği tattırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?