Allah ım sen hayırlısını ver

Olmaz diye birsey yok.ben burda cok gormustum tam tupbebege giderken hamile kaldigini ogrenen yada olumsuz tupbebegine uzulurken ertesi ay hamile kalan.tamamen stresin bittigi anda olur derlerdi ama o stres nasil biterki diyordum hep .yatip kalkip surekli bebek fikri nasil biterki diyordum.olumsuz tup bebekten sonra gercekten farkinda olmadan stresim bitmis meger.tekrar para biriktirip birkez daha deneme ve normal olarakta denemeye karar verdik olursa olur olmazsa nasilsa tup bebek olacakti.ve o ay oldu.biz isteyince degil allahim isterse oluyormus bunu daha iyi anladim.damdan dusenin halini damdan dusen anlar oyuzden cok iyi anliyorum.ama yasadiklarim bu belki moral olur sizede
Ayyy çok sevindim Allah evladının güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah Rabbim bizlerede tez vakitte sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah

Canım ben 2 aydır yediriyorum test tekrarlanana kadat yedirmeyi düşünüyorum yanlış hatırlamıyorsam 3 at falandı
Benimkinin mide fena oldu bi su bardağı ilaç+1 su bardağı keçiboynuzu kürü+1 zeytin yağında beklemiş incir tabi mide pert :KK70:

Aynı bizimki de öyle reflüsü falan var. Bazen içim yandı diyip duruyor
Valla allıyorum pulluyorum hafi canım sen yaparsın maşallah ben olsam içemezdim ama sen dayanıklısın bir kaç güne geçer alışırsın diye diye 3 günü devirdik bakalım hayırlısı

Valla allıyorum pulluyorum hafi canım sen yaparsın maşallah ben olsam içemezdim ama sen dayanıklısın bir kaç güne geçer alışırsın diye diye 3 günü devirdik bakalım hayırlısı
Rutine dönüyor bi zaman sonra. El mecbur napcaklar işte içiyor garipler

Back
X