- 9 Mart 2011
- 11.710
- 8.958
bunları sırayla mı veriyorlar anlamıyorum
işe gidicem 2 dersim boş seviniyodum biraz uyuyacam diye
sinirden uyuyamıyorum ki
son 2 günde duyduğum olaylar
bizim köyden bi kadın 2 çocuğunun bırakıp başkasına kaçmış yeni kocişi çocuklarını istemediğinden gelip görmüyormuş
komşumun arkadaşı yeni sevgilisi 9 yaşındaki kızını istemediği için yurda verecekmiş,sevgiliciği kızın olursa evlenenmem seninle diyormuş
bir diğer komşu 3 çocuğunu bırakıp ,kendini evire çevire dövüp evde yatıp kendini baktıran adama 3. kez kaçmıştı,geri dönmüş,eee madem dönecektin o çocuklar o çileyi neden çekti
yine köyden biri çocukları bırakıp gitmiş,oğlu kaza geçirmiş böbrekleri parçalanmış çocuk 1 ay komada kaldı bir kere hastaneye gelip bakmamış
kafayı yicem yani o derece
boşananlara lafım yok bende kızımla yaşıyorum
an geliyor çok bunaldığım yorulduğum zamanlar oluyor
bir an bile kızımı bırakmayı düşünmedim hele ki anane babane babayı geç yurda oraya buraya
gün olur yanılır şaşarsam rabbim beni taş etsin
zaten önce babam keser de
bu kadınlara ise söylenecek çok şey var da söylemiyorum
içimde kaldı patlıcam yani başlık bile bulamadım
işe gidicem 2 dersim boş seviniyodum biraz uyuyacam diye
sinirden uyuyamıyorum ki
son 2 günde duyduğum olaylar
bizim köyden bi kadın 2 çocuğunun bırakıp başkasına kaçmış yeni kocişi çocuklarını istemediğinden gelip görmüyormuş
komşumun arkadaşı yeni sevgilisi 9 yaşındaki kızını istemediği için yurda verecekmiş,sevgiliciği kızın olursa evlenenmem seninle diyormuş
bir diğer komşu 3 çocuğunu bırakıp ,kendini evire çevire dövüp evde yatıp kendini baktıran adama 3. kez kaçmıştı,geri dönmüş,eee madem dönecektin o çocuklar o çileyi neden çekti
yine köyden biri çocukları bırakıp gitmiş,oğlu kaza geçirmiş böbrekleri parçalanmış çocuk 1 ay komada kaldı bir kere hastaneye gelip bakmamış
kafayı yicem yani o derece
boşananlara lafım yok bende kızımla yaşıyorum
an geliyor çok bunaldığım yorulduğum zamanlar oluyor
bir an bile kızımı bırakmayı düşünmedim hele ki anane babane babayı geç yurda oraya buraya
gün olur yanılır şaşarsam rabbim beni taş etsin
zaten önce babam keser de
bu kadınlara ise söylenecek çok şey var da söylemiyorum
içimde kaldı patlıcam yani başlık bile bulamadım