Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah rızası için ev dekorasyonu için fikir verin yaa?
Arkadaşlar evim büyük eşyaları yatak odası mobilyaları beyaz oturma odası krem kahve kapıları bembeyaz mutfak dolaplarım beyaz ya ben evi hangi renge bö yapmalıyım sizce ?En güzel hangi renk dururrr
Bencede yine açık tonlar kullanıp, önünde açık renk bir mobilya koltuk vs kullandığınız bir duvarı toprak tonlarında boyatirsaniz bence daha modern ve şık olabilir.
benimde mobilyalarım söylediğin tonlarda ve kapılarım beyaz duvarda fil diş tercih ettik çokta ferah oldu.bi ton açığı var ıhlamur rengi o da güzel durabilir.
Evet acik renk olmali ayni dusunuyorum beyaz tonlarinda ama çiğ kirec gibi bembeyaz degil cok guzel beyaz tonlari var kartelaya bakip degerlendirmelisin..
Çok beyaz, steril bir hastane gibi olmaz mı o kadar beyazla ya? Açık başak rengi ya da açık somon daha hoş olmaz mı? 1-2 tane boya sitesinde ön izleme seçeneği var.
evin ışık alıyosa renk konusunda korkmaana gerek yok ama karanlık kalıyosa aydınlık renkleri secmen akıllıca olurr bnm evim baya aydınlık mesela ben gri renge boyattım