Allahım mantıklı düşünemiyorum lütfen yardım edin

seloooo

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
461
60
31
kızlar selam. okumakla yetinirken şimdi size akıl danışmam gerek :KK43:
sevgilimle dün tartışmıştık (askerde kendisi) neyse konunun onunla alakası yok. bugun bi kız bana faceden mesaj attı ekler misin dedi. bende kimsin dedim. eklersen öğrenirsin dedi. bende dalga mı geçiyorsun kimsin söylesene dedim sevgiline sor o söyler bb dedi kız. aradı beni sordum ayşeyi tanıyor musun dedim evet dedi markete gidip geliyordu dedi (markette çalışıyordu askere gitmeden önce) ee ne gibi bi muhabbetiniz var dedim muhabbet yok gidip geliyordu sadece falan dedi bende salak gibi kızın bana mesaj attıgını söyledim numarasını ver bakim dedi ne alakaysa halbuki kız bana faceden yazdı ben numara falan demedim. bişey demeden kapattık telefonu sınırlı zamanı oluyor çünkü. neyse aklıma takıldı çok fena bütün bilgilerimi herşeyimi gizleyip kızı ekledim ama kabul etmedi. ne oldugunu öğrenmem lazım lütfen yardım edin mantıklı düşünemiyorum şuan. ben ne oldugunu çözmeden sevgilimin kıza bişey demesini istemiyorum. dün gece nedense içimden geldi dua ettim Allahım bilmediğim görmediğim istemeyeceğim bişey olduysa nolur karşıma çıkar dedim. acaba bu bi işaret mi? güvnmiyorsan neden birliktesin demeyin güveniyorum ama ne kadar güvensemde kim olsa şüphelenir. lütfen bi akıl verin napayım. bu arada bu kız daha önce sevgilimi eklemişti. baktım nişanlı galiba eminde değilim neler oluyor. karısık olduysa kusura bakmayın çok gerginim :KK43::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

Neden kızla konuşmadın önce. Ben olsam dinlerdim ne diyecek acaba diye...
konuşmaya çalıştım ama ısrarla ekle deyince şüphelendim. diyorum ya mantıklı hareket edemedim onun üstüne arayınca hemen söyledim pişman oldum zaten. şimdi napayım :KK43:

konuşmaya çalıştım ama ısrarla ekle deyince şüphelendim. diyorum ya mantıklı hareket edemedim onun üstüne arayınca hemen söyledim pişman oldum zaten. şimdi napayım :KK43:
Bir bardak soğuk su içmeye hazırlan. Şüphelenecek şeyler varsa delilleri yok edebilir sevgilin.

Bir bardak soğuk su içmeye hazırlan. Şüphelenecek şeyler varsa delilleri yok edebilir sevgilin.
ya şuan askerde ve telefon kullanamıyor kızın numarası ezberinde değilse konuşamaz ondan önce ne oldugunu ögrenmem gerekiyor. napıcam :KK43:

E ekleseniz nolurdu ki ben dayanamaz eklerdim, çözmeden de asla sevgilime söylemezdim. Erkek milleti ortada bir şey varsa da elbette yok diyecek :KK14:

E ekleseniz nolurdu ki ben dayanamaz eklerdim, çözmeden de asla sevgilime söylemezdim. Erkek milleti ortada bir şey varsa da elbette yok diyecek :KK14:
ya akıl edemedim işte salaklık yaptım. şimdi ekledim ama kabul etmiyor kız bilgileri doğruysa 96lı ve nişanlı. of napacam bi yanlış daha yapmak istemiyorum

kızda normal degil sevgiline sor o soyler bb nasıl bir cumle ya..gercekten birseyde olabilir arasında veya kız pisliginede yapmıs olabilir kızı ekleyip derdi neymiş ogrenseydin

Valla biri beni ekler misin dese ısrarla meraktan eklerdim sanırım
Ekleseniz iyi olurdu hoşunuza gitmeyen birini sonuçta silip engelleyebiliyorsunuz
Öğrenirdiniz böylece,

Acaba kiz seni nerden tanıyor sevgili oldugunuzu nerden biliyor ? Biraz tuhaf geldi bana
bi arkadasının kardeşiymiş ordan tanıyormuş biliyormuş facede fotograflarımız falan var adımı soyadımı ordan bulmuştur. bi daha yarın konusabiliriz anca arayamayabilir bugün napıyım ya :KK43:

kızda normal degil sevgiline sor o soyler bb nasıl bir cumle ya..gercekten birseyde olabilir arasında veya kız pisliginede yapmıs olabilir kızı ekleyip derdi neymiş ogrenseydin
ekledim kabul etmiyor. eklememi neden istedğine anlam veremedim mesajına cevap verdim sonuçta söyleyecegini ordan söyleyebilirdi

Valla biri beni ekler misin dese ısrarla meraktan eklerdim sanırım
Ekleseniz iyi olurdu hoşunuza gitmeyen birini sonuçta silip engelleyebiliyorsunuz
Öğrenirdiniz böylece,
ya ekledim :KK43: kabul etmedi ekledim :KK43: :KK43:

ne kadr süredir birliktesinki sevgilinle.. belki kızda onu seviyordur.
2buçuk senedir. orda 2 ay kadar çalıştı yani 2 aydır varlıgından haberdar. kız nişanli galiba yorum yapılmış fotolarına hayırlı olsun falan diye. kafayı yicem

Hata yapmışsın. Ben olsam önce kızı dinlerim. Ayrıca farkındaysan kız önce ekleme yolluyor, sen kabul etmiyorsun, sonra erkek arkadaşına söylüyorsun, bu sefer o kabul etmiyor. Demek ki ona ulaşmış. Bence dikkatli ol...

X