- 15 Eylül 2014
- 490
- 37
- 29
Meraba arkadaslar bugun 2 haftaboldu tam dogum yapalı kayinvalidem geldi dogumuma annem gelmedi icin bilen bilir konumu kayınvalidem annemi istemiyor ve ben geldim ben yaptım o sen ayaklanıncamı gelecek diyor. Kocamında aklına girdi oda istemiyor ama ben onun ruh hastası annesini çekiyorum ben ant yasiyorum onlar istanbulda tabi benin ailemde konuya gelicem annem 2 gun once msj attı bana haftaya cumaya bilet aldık pazartesi doncez dedi. Napcagmı sasirdim dedimki anne sen gelseydin kske bak kaynnm laf etti şimdi gelsenz belki sorun yapcak zaten hastalgı var dedim laf sokar sise ben bi soliyim kocama dedim ama söylemesim ne cevap verecgni bilmdgim icin :-( anneme şoyle demej zorunda kaldım esim dediki annem problem yapar bise soyler ben arada kalırım diye soyledi annem tamam iptal ettik biz biletleri haziranda gelirim dedi ama cok kirildilar suc onun ama hic yoktan yere gelmdi dogumuma kaynanamin agzina laf verdi. Ogun bugundr annem arayip sormuyor beni söylesemydim esime cuma gelecekler diye ama ya kabul etmeseydi veya gelselerdide kaynanam sorun çikarrdı