allahım neydi günahım iki tasın arasında kaldım

byby69

hayat zor çok hemde....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
490
37
29
Meraba arkadaslar bugun 2 haftaboldu tam dogum yapalı kayinvalidem geldi dogumuma annem gelmedi icin bilen bilir konumu kayınvalidem annemi istemiyor ve ben geldim ben yaptım o sen ayaklanıncamı gelecek diyor. Kocamında aklına girdi oda istemiyor ama ben onun ruh hastası annesini çekiyorum ben ant yasiyorum onlar istanbulda tabi benin ailemde konuya gelicem annem 2 gun once msj attı bana haftaya cumaya bilet aldık pazartesi doncez dedi. Napcagmı sasirdim dedimki anne sen gelseydin kske bak kaynnm laf etti şimdi gelsenz belki sorun yapcak zaten hastalgı var dedim laf sokar sise ben bi soliyim kocama dedim ama söylemesim ne cevap verecgni bilmdgim icin :-( anneme şoyle demej zorunda kaldım esim dediki annem problem yapar bise soyler ben arada kalırım diye soyledi annem tamam iptal ettik biz biletleri haziranda gelirim dedi ama cok kirildilar suc onun ama hic yoktan yere gelmdi dogumuma kaynanamin agzina laf verdi. Ogun bugundr annem arayip sormuyor :KK43: beni söylesemydim esime cuma gelecekler diye ama ya kabul etmeseydi veya gelselerdide kaynanam sorun çikarrdı :KK43:

Meraba arkadaslar bugun 2 haftaboldu tam dogum yapalı kayinvalidem geldi dogumuma annem gelmedi icin bilen bilir konumu kayınvalidem annemi istemiyor ve ben geldim ben yaptım o sen ayaklanıncamı gelecek diyor. Kocamında aklına girdi oda istemiyor ama ben onun ruh hastası annesini çekiyorum ben ant yasiyorum onlar istanbulda tabi benin ailemde konuya gelicem annem 2 gun once msj attı bana haftaya cumaya bilet aldık pazartesi doncez dedi. Napcagmı sasirdim dedimki anne sen gelseydin kske bak kaynnm laf etti şimdi gelsenz belki sorun yapcak zaten hastalgı var dedim laf sokar sise ben bi soliyim kocama dedim ama söylemesim ne cevap verecgni bilmdgim icin :-( anneme şoyle demej zorunda kaldım esim dediki annem problem yapar bise soyler ben arada kalırım diye soyledi annem tamam iptal ettik biz biletleri haziranda gelirim dedi ama cok kirildilar suc onun ama hic yoktan yere gelmdi dogumuma kaynanamin agzina laf verdi. Ogun bugundr annem arayip sormuyor :KK43: beni söylesemydim esime cuma gelecekler diye ama ya kabul etmeseydi veya gelselerdide kaynanam sorun çikarrdı :KK43:
Aman bosver. Annen zaten hic bir gerekcesi olmadigi halde gelmeyerek dogumuna kendi etti kendi buldu.
Aramazssa aramasin annen.

Biraz otur kendini dusun, huzurunu bizma. Dua et kaynanan da bir an evvel cekip gitsin kendi evine.

Kvaliden laf sokacak diye annenize niye yalan söylediniz annende ona sokardi şimdi daha cok uzuldunuz
Annem gelemez öyle şeyler cok sakindir kvdem çirkef.. bana dediki sesnin anneni elime bi gecireyim ruh hastasi resmen bakirkoyde yatmisdi kv dem bnde cok uzuldum ama annemler bu durumu bildginivin iptal ettiler

anladığım kadarıyla annen de gelmeye pek meraklı değil zaten gelse doğumunda gelirdi.

Huysuz kayınvalidenizi çekiyorsunuz, annenize gelmeyin diyebiliyorsunuz tuhaf.
Kaynanam isterse dünyanın en çok laf sokan insanı olsun, böyle bir durumda anneme gelme demem şahsen.
Annenizde muhtemelen kayinvalidenizle yüz göz olmamak yada sizi zor durumda bırakmamak adına gelmemiştir doğuma. Huyunu az çok biliyordur diye düşünüyorum.

Kv anneni istemiyor değil, sen ayaklanınca mı gelecek? demesi, neden hala gelmedi? demek.
Ben olsam 2 günlüğüne de olsa gelmelerini isterdim, kayınvalide neden az kaldılar derse de 2 gün yeter sen nasıl olsa bütün işleri yapıyorsun derdim.

Yalan yok, kırılma yok, kayınvalide ya ben enayi miyim neden bütün işleri ben yapıyorum diye dertleneceğinden basar giderdi belki.

Kendi adına yalan söylemek başka ama öyle eş adına falan söylenmez, sanki eşinizin ailesiyle çok düzgün ilişkileriniz var mış gibi daha da beter etmeyin.

annen gelmemiş olabilir.. ama sonradan arayıp gelecem diyen insanı ben olsam geriçevirmezdim heleki bu kişi annemse.. sende annesin sendeki emeklerini bi düşün.herkes her zaman doğru davranmayabilir.sen böyle yaparak kv deni ve eşini sevindirmiş oldun ailenle ilgili bi durum olduğunda yine onlara sormak zorunda kalacaksın.köle değiliz arkdaşım kendi kararlarımızı kendimiz alabiliriz.

annen gelseydi çok çok didişirlerdi bi iki gün sonra kv den çeker giderdi annende çok kalmayacakmış zaten. en azından sana kırılmazdı

Annem bana sordu kvden nasıl iyimi diye dogrubolanı dedim kötü dedim çok kavga ediyoruz. Dedim annemde biz gelince sorum yaparmı yaparsa ugrasamam ben onla iptal edelim biletleri dedi. Bende dedimki ben bir sorayim esime sonra anneme dondum kocam sorun yapar annem dedi dedim ama esime s

Kv anneni istemiyor değil, sen ayaklanınca mı gelecek? demesi, neden hala gelmedi? demek.
Ben olsam 2 günlüğüne de olsa gelmelerini isterdim, kayınvalide neden az kaldılar derse de 2 gün yeter sen nasıl olsa bütün işleri yapıyorsun derdim.

Yalan yok, kırılma yok, kayınvalide ya ben enayi miyim neden bütün işleri ben yapıyorum diye dertleneceğinden basar giderdi belki.

Kendi adına yalan söylemek başka ama öyle eş adına falan söylenmez, sanki eşinizin ailesiyle çok düzgün ilişkileriniz var mış gibi daha da beter etmeyin.
Annem gelse dicekki bütün işlerini ben yaptım sen anne olup gelp dogumda kızının elimdem tutmadın dicek arkadasim inanki kynanam normal biri degil ilaclarla piskolojisi yerinde annem lerde bunu bildgi ivin.. ben onlara bildgim ićin sorun yapar dedim laf etti dedim cunku ugrasamam ben dedi annem

Ben olsam Anneme gelme demezdim , bundan sonra ne olursa olsun herzaman onlarin isteklerinimi yapacaksin.
Annen gelmemis hata yapmis ama bu senin ve annen arasinda bir olay kaynanani ilgilendirmez.
Keske tavrini koysaydin.

Şu an aklımdaki şey eşim onların bilet aldıklarnı soylemedim.. haziranda gelicem dedi annem esim dicekki ozaman bak taa haziranda geliuorlar. Esime simdi desemmi acaba annemler bilet almışlardı iptal ettiler annen onları söyledi diye

Hayırlı olsun bebeginiz. Şu zamanda bosvermek gerek her ne olursa olsun siz lohusa kadinsiniz. Bebeğiniz için dikkat edin kendinize bari.

Ben olsam Anneme gelme demezdim , bundan sonra ne olursa olsun herzaman onlarin isteklerinimi yapacaksin.
Annen gelmemis hata yapmis ama bu senin ve annen arasinda bir olay kaynanani ilgilendirmez.
Keske tavrini koysaydin.
Ben direkt olarak gelme demedimki zaten ayrica onlarim dediklerini yaptgimdan haberleri yokki. Annemin gelecgni bile bilmiyorlar. Ben cvplarını bilecegim icin olayı anlattım anneme. Laf etti dedim

Şu an aklımdaki şey eşim onların bilet aldıklarnı soylemedim.. haziranda gelicem dedi annem esim dicekki ozaman bak taa haziranda geliuorlar. Esime simdi desemmi acaba annemler bilet almışlardı iptal ettiler annen onları söyledi diye
O zaman deki annen tatsızlık çıkarmasın diye annemleri kırdım kızmışlar gelmiyorlar de

hiç sanmıyorum ama belki bir ihtimal hatasını anlar

Siz fazla alttan alarak tepenize çıkartmışsınız k.validenizide eşinizide. Ne demek laf edecek k.valideniz. Ağzının payını verin ne münasebet ne haddine annenize laf etmesi. Yerini yurdunu bilsin. Çok sinirlendim. Kayınvalidem laf edecek, eşim istemiyorum diyecek diye anneme gelme diyeceğim hee ! Sesinizi çıkartın azcık yaa ailenize niye laf ettiriyorsunuz. Anneniz gelsin veya gelmesin k.validenizin haddi değil annenize laf etmek.

Siz fazla alttan alarak tepenize çıkartmışsınız k.validenizide eşinizide. Ne demek laf edecek k.valideniz. Ağzının payını verin ne münasebet ne haddine annenize laf etmesi. Yerini yurdunu bilsin. Çok sinirlendim. Kayınvalidem laf edecek, eşim istemiyorum diyecek diye anneme gelme diyeceğim hee ! Sesinizi çıkartın azcık yaa ailenize niye laf ettiriyorsunuz. Anneniz gelsin veya gelmesin k.validenizin haddi değil annenize laf etmek.
Kv bana o anneni elime bir gecireyim dedi benxe dogruu konuss bakk haddinibil benim annem hakkında öyle konusamazsın dedim demedimmi sanki arkadasim inanki hasta birine nasıl laf anlatabilirsinki anla isde

annem geldığınde sorun yapacak kayınvalıdeyı paralarım ben.....annenızle munasebtınız ne olursa olsun annenızın ıkı gun gelmesıne laf edılıyorsa gecmış mevzulardan öturu dahı olsa ıstenmıyorsa bende o kayınvalıdeyı evımde ıstemem...ahatta kocamıda ıstemem:KK62:

O zaman deki annen tatsızlık çıkarmasın diye annemleri kırdım kızmışlar gelmiyorlar de

hiç sanmıyorum ama belki bir ihtimal hatasını anlar
Benim ailemde hu tuhaf babam mesela kocamı arayipta gozaydın etmedi ya bebek için.. kocamda onu soyluyor iste baban benii aramadı bile gelmeyi birak

X