Allahımm noluur :(

Bizim bi sorun yok ama nie olmuyo anlamadım doktor sorun yok dddi
Adetim tam zamanında gün şaşmaz
En stresli olduğum anlar bile bi gün şaşmaz en önemlilerinden biri bu diil mi
Yumurtan da gayet iyi dedi
Kist vb yok
Eşimde de sperm sorun yok test yaptı sizce başka ne sebepler olabilir akla gelen?
Spermde problem olmasa bile vitamin kullanması sigara kullanıyorsa eşinizin bırakması gerekiyor.Böyle bir durum var mı peki?Allah kısa Zaman'da nasip etsin inşallah

Kimisi evladın varlığıyla sınanıyor kimisi yokluğuyla maalesef..
Rabbim sana haketmedigin için değil belki daha zamanı gelmediği için vermiyor belkide hayırlısı böyle olduğu için. Verdiğini de vermediğini de sorgulamak isyan etmek bizim haddimiz değil.
Bende evlendiğim günden beri korunmuyorum ama henüz olmadi . Allah a bıraktım verende o alanda.. Dünyada rizki varsa zaten birsekilde bir vesile olur ve gelir inşallah. Kafaniza bu kadar takmayın lütfen :KK200:

Spermde problem olmasa bile vitamin kullanması sigara kullanıyorsa eşinizin bırakması gerekiyor.Böyle bir durum var mı peki?Allah kısa Zaman'da nasip etsin inşallah
Sigara günde bir iki dal
Vitamin vermedi eşime vana Demir hapı verdi Pazartesi hormon testine bakıcak ama başka ne kaldı abinlayamıorum

Rabbim sana haketmedigin için değil belki daha zamanı gelmediği için vermiyor belkide hayırlısı böyle olduğu için. Verdiğini de vermediğini de sorgulamak isyan etmek bizim haddimiz değil.
Bende evlendiğim günden beri korunmuyorum ama henüz olmadi . Allah a bıraktım verende o alanda.. Dünyada rizki varsa zaten birsekilde bir vesile olur ve gelir inşallah. Kafaniza bu kadar takmayın lütfen :KK200:
Kaç yıllık evlisiniz? Neden çocuk olmadığını araştırmadınız mı? Ya da tedaviye başlamayı düşünmediniz mi?

Çevredekiler sorunca da gıcık oluyo insan hayır yani daha erken desem gülerler 32 yim
Aaah ahhh

Sigara günde bir iki dal
Vitamin vermedi eşime vana Demir hapı verdi Pazartesi hormon testine bakıcak ama başka ne kaldı abinlayamıorum
Benim eşimin degerleri de iyiydi ama mesir macunu Varya bu ay onlardan aldı ileri hareketlilik artmış işe yaradı ilk aydan.Biraz spermle alakalı oluyor.Takviye edici vitaminleri problem olmasa bile hızlandırmak için kullanmak gerekiyor.

Çevredekiler sorunca da gıcık oluyo insan hayır yani daha erken desem gülerler 32 yim
Aaah ahhh
O çevredekiler olmasa belki sıkıntısız hemen hamile kalacaz ama yok illa ki strese sokacaklar . Evlendikten hemen sonra bebek sormaya başladılar şuan daha kötü bir baskı var üzerimde ama inan hiç biri umrumda bile değil. Rabbim ne zaman hayırlısıysa o zaman sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin isteyen herkese

Aynen herkes soruyor. Rahat bıraksalar insanların özel hayatını keşke..Belki olmuyordur diye düşünen yok, ya da yarasını deşmeyelim diyen yok
Aynen işyerindekiler soramıo pek ağırlığım var o konuda ama daha geçen bile adet oldun mu sen benden önce oluyodun vb aklınca ağzımı arıyo yok dedim ben Perşembe olucam aynı gün oldum Zaten

Kaç yıllık evlisiniz? Neden çocuk olmadığını araştırmadınız mı? Ya da tedaviye başlamayı düşünmediniz mi?
Hiç bir problem yok ne bende ne eşimde çok şükür henüz zamanı değil sanırım..

Aynen işyerindekiler soramıo pek ağırlığım var o konuda ama daha geçen bile adet oldun mu sen benden önce oluyodun vb aklınca ağzımı arıyo yok dedim ben Perşembe olucam aynı gün oldum Zaten
Çok sinirlendim ağız arayana:KK20:. En kötüsü de bu, açık açık sor...Yok sormayacaksan sus..Adet günleri de takip ediliyor demekki. Ne insanlar var!

sanırım sizin sebebsiz infertilite.Görünürde herşey cok iyi ama olmuyor.bizimde sorunumuz yıllardır hiç aciklanamadi. Gerçi tup bebekte bir nebze anlaşıldı.

Çok sinirlendim ağız arayana:KK20:. En kötüsü de bu, açık açık sor...Yok sormayacaksan sus..Adet günleri de takip ediliyor demekki. Ne insanlar var!
Daha dun kayinvalidemin arkadaşı aradı kayinvalidemi. Hiç hal hatır sormadan bebek sordu kadına e oda ne dese beğenirsin tembel bunlar tembel.. güler misin ağlar mısın ? Insanlar neden böyle mahrem konuları uluorta konuşmak istiyo hiç anlamıyorum ki bizde kimse bebek istediğimizi bilmiyor kendi ailem bile. Her ay sorup bunaltmasinlar diye bahsetmedim ama ise yaramamış anlasilan

30 yaşına gelip hala evlenememisler napsin. Bardağın dolu tarafını düşün birde nasilsa mutlu bir yuvan var sevdigin adam yaninda. Vakti vardir olacaltir bebegin. inşallah olur en kısa zamanda.

aslında stresten felan olmuyor işin bahanesi gibi geliyor her şey Allahtan o nasip kısmet ederse olur bazen öyle şeyler görüyoruz ki yıllarca çaba gösterip uğraşıp tedaviler olup olmayan insanlar var eger olmuyorsada hayırlısı degilmiş demek lazım
Allahtan yaşınız genç şanslısınız belli bi yaştan sonra hamile kalmak daha zor

Back
X