Allahımm noluur :(

nasip ve kısmet hak etme ile doğru orantılı değil. bu sadece bebek için değil herşey için geçerli. ünv mezunları çok donanımlı kişiler iş bulamıyor ya da 3 kuruş paraya çalışıyor ama o kdr uğraşmamış başkasına allah yürü ya kulum diyor.

inşallah bir bebeğiniz olur en kısa zamanda. 1 seneden uzun süre bekliyorsanız tedavi sürecine başlayın vakit kaybetmiyim diyorsanız.
Şuan tedaviye basladım zaten aşılama olacak bakalım hayırlısı

benım ıkı olumsuz asılamam var işte
fakülteye tüp bebek için basvurduk
aksilik olmazsa şubat mart gbı yaparlar
Hayırlısı olsun kuzum sen de belki bu tüp bebek veya aşılama sürecinde kendiğilinden hamiş olanlardan olursun inşallah ;) haberlerini ver buraya mutlaka..
Bişey dicem bana bugün aşılama için iğne verdi doktorum da iğnelerin dışarda bekletilmemesi gerek dolaba koy dedi
Eczacı da ona gerek yok o eskidendi şimdi dışarda bekletilebiliyo bişey olmaz dedi hangisi doğru?

Canim benim ayni yollardan hatta belki daha agirlarindan gecmis biri olarak soyleyebilirimki bu is hak isi degil.cok agladim cok cirpindim ama olmadi olmadi.ne zamanki herseyden vazgectim kabullendim o zaman geldi guzel haberler.1 dis gebelik 4 dusuk ve dr larin tuplerin tikali normal yolla hamile kalamazsin demesinden sonra hersey bitmisti benim icin.ama bu oyle biseyki hadi umut etmiyim demekle olmuyo bi takim sinavlardan yollardan gecipte geliyosun o vazgecis noktasina.hikmeti nedir Allah bilir.Ama gecenin en karanlik ani safaga en yakin oldugu andir unutma.

Kızlar aşılama yaptıranlara soruyorum yardımcı olur musunuz :(
Bana aşılama için iğne verdi doktorum bunları dolapta sakla dedi
Eczacı gerek yok dedi artık oda sıcaklıgında saklananiliyo dedi

İğneler dolapta mı dışaarda mı kalmalı?

Hayırlısı olsun kuzum sen de belki bu tüp bebek veya aşılama sürecinde kendiğilinden hamiş olanlardan olursun inşallah :KK66: haberlerini ver buraya mutlaka..
Bişey dicem bana bugün aşılama için iğne verdi doktorum da iğnelerin dışarda bekletilmemesi gerek dolaba koy dedi
Eczacı da ona gerek yok o eskidendi şimdi dışarda bekletilebiliyo bişey olmaz dedi hangisi doğru?
bana eczacılar buz paletı ıle verdı ığneleri
her ikisinde de
biryere gıdeceksen de buz ıle taşı dediler

eskiden ne demek :)
eczacın hatalı
buzdolabında saklamalısın
yumurta vs konulan yerde

Kızlar aşılama yaptıranlara soruyorum yardımcı olur musunuz :KK43:
Bana aşılama için iğne verdi doktorum bunları dolapta sakla dedi
Eczacı gerek yok dedi artık oda sıcaklıgında saklananiliyo dedi

İğneler dolapta mı dışaarda mı kalmalı?
Bazı ilaçlar soğuk zincir oluyo satarken de zaten buz kalıbıyla satıyo eczacı, onlar dolapta saklanması gerekiyo.. Bazıları da dozajlı kullanıldığı için açıldıktan sonra dolapta saklanılıyo bence doktırun dediğini yapsan daha iyi olur canım.. Buzdolabının kapak kısmında sakla

Bazı ilaçlar soğuk zincir oluyo satarken de zaten buz kalıbıyla satıyo eczacı, onlar dolapta saklanması gerekiyo.. Bazıları da dozajlı kullanıldığı için açıldıktan sonra dolapta saklanılıyo bence doktırun dediğini yapsan daha iyi olur canım.. Buzdolabının kapak kısmında sakla
Canım ilacın adı menogon
Eczacıya bida sordum ilaç firmasını da aradı dışarda tutun dediler ilacın perspektifini de okudum 25derece ısık almayan bi yerde saklayın diyo sence napıyım?

bana eczacılar buz paletı ıle verdı ığneleri
her ikisinde de
biryere gıdeceksen de buz ıle taşı dediler

eskiden ne demek :)
eczacın hatalı
buzdolabında saklamalısın
yumurta vs konulan yerde
Canım ilacın adı menogon
Eczacıya bida sordum ilaç firmasıyla da görüştü ilacın perspektifini de okudum 25 derece altında ışıksız yerde saklayın diyo napıyım sence

Back
X