- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
Annem ben 12 yaşımdayken olmustu da baya kötüydü cok acı hissetmiş ozaman tıp cidden ilerlemişhayir kucuk bir operasyon , herhangi birsey hissedilmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem ben 12 yaşımdayken olmustu da baya kötüydü cok acı hissetmiş ozaman tıp cidden ilerlemişhayir kucuk bir operasyon , herhangi birsey hissedilmiyor
Şuan tedaviye basladım zaten aşılama olacak bakalım hayırlısınasip ve kısmet hak etme ile doğru orantılı değil. bu sadece bebek için değil herşey için geçerli. ünv mezunları çok donanımlı kişiler iş bulamıyor ya da 3 kuruş paraya çalışıyor ama o kdr uğraşmamış başkasına allah yürü ya kulum diyor.
inşallah bir bebeğiniz olur en kısa zamanda. 1 seneden uzun süre bekliyorsanız tedavi sürecine başlayın vakit kaybetmiyim diyorsanız.
Hayırlısı olsun kuzum sen de belki bu tüp bebek veya aşılama sürecinde kendiğilinden hamiş olanlardan olursun inşallahbenım ıkı olumsuz asılamam var işte
fakülteye tüp bebek için basvurduk
aksilik olmazsa şubat mart gbı yaparlar
Genel anesteziyle yapılırsa hissedilmez muhtemelen lokal yapılmıştır annenize.. Pek uygulanmıyo artıkHmm annem ben 12yaşımdayken olmuştu baya acı cekmişti tıp çok ilerlemiş cidden
bana eczacılar buz paletı ıle verdı ığneleriHayırlısı olsun kuzum sen de belki bu tüp bebek veya aşılama sürecinde kendiğilinden hamiş olanlardan olursun inşallahhaberlerini ver buraya mutlaka..
Bişey dicem bana bugün aşılama için iğne verdi doktorum da iğnelerin dışarda bekletilmemesi gerek dolaba koy dedi
Eczacı da ona gerek yok o eskidendi şimdi dışarda bekletilebiliyo bişey olmaz dedi hangisi doğru?
Bazı ilaçlar soğuk zincir oluyo satarken de zaten buz kalıbıyla satıyo eczacı, onlar dolapta saklanması gerekiyo.. Bazıları da dozajlı kullanıldığı için açıldıktan sonra dolapta saklanılıyo bence doktırun dediğini yapsan daha iyi olur canım.. Buzdolabının kapak kısmında saklaKızlar aşılama yaptıranlara soruyorum yardımcı olur musunuz
Bana aşılama için iğne verdi doktorum bunları dolapta sakla dedi
Eczacı gerek yok dedi artık oda sıcaklıgında saklananiliyo dedi
İğneler dolapta mı dışaarda mı kalmalı?
Canım ilacın adı menogonBazı ilaçlar soğuk zincir oluyo satarken de zaten buz kalıbıyla satıyo eczacı, onlar dolapta saklanması gerekiyo.. Bazıları da dozajlı kullanıldığı için açıldıktan sonra dolapta saklanılıyo bence doktırun dediğini yapsan daha iyi olur canım.. Buzdolabının kapak kısmında sakla
Canım ilacın adı menogonbana eczacılar buz paletı ıle verdı ığneleri
her ikisinde de
biryere gıdeceksen de buz ıle taşı dediler
eskiden ne demek :)
eczacın hatalı
buzdolabında saklamalısın
yumurta vs konulan yerde
menagon kullandım canım ben dışarda dursun dolapta değilCanım ilacın adı menogon
Eczacıya bida sordum ilaç firmasını da aradı dışarda tutun dediler ilacın perspektifini de okudum 25derece ısık almayan bi yerde saklayın diyo sence napıyım?
Dışarda dimi?? Ozaman doktorum niye öyle dedi acaba :/ bide göbekten değil de kalçadan vurulcakmısım senin de mi öyle oldu canım?menagon kullandım canım ben dışarda dursun dolapta değil
hayır canım göbekten oldum deri altı ilk defa kalçadan duyuyorumDışarda dimi?? Ozaman doktorum niye öyle dedi acaba :/ bide göbekten değil de kalçadan vurulcakmısım senin de mi öyle oldu canım?
Bana kalçadan yapcam dedi ben de şaşkınım :/hayır canım göbekten oldum deri altı ilk defa kalçadan duyuyorum![]()
Ben de yaptırmıştım. Kalcadan vurundum. Çatlatma iğnesini göbekten oldum.Bana kalçadan yapcam dedi ben de şaşkınım :/
Canım şimdi biraz araştırdım hatta kk de de konu açılmış bu iğneler kalçadan vuruluyomushayır canım göbekten oldum deri altı ilk defa kalçadan duyuyorum![]()
Evet canım şimdi baktım biraz da hatta kk de konu da açılmış kalçadan yazıyorBen de yaptırmıştım. Kalcadan vurundum. Çatlatma iğnesini göbekten oldum.
Belki tedaviye göre değişiyo olabilir canım benimki tüp bebekti çünküCanım şimdi biraz araştırdım hatta kk de de konu açılmış bu iğneler kalçadan vuruluyomus
Zaten aşılama bi kez istiyorum tutmazsa bida cesaret edebilir miyim bilmiyorum belki direk tüpe geçerim :)olur yaw bir sorun varsa tedavi ol olmazssa tüp bebek neden olmasın ki.![]()