Allahımm noluur :(

İnşallah canım yarın aşılama için ilk iğnemi vurulcam buna bile heyecan yaptım :KK66:
ben ilk hamileliğimden evvel üç ay denediknolmadı korktum doktora gittik acaba bi sorun var mı diye sonra eşime dedimki amaaannn ne cocugu be ben çalışocam dedim kafaya takmadım ve hamile kalmısım ama cok fazla sürmedi düşük yaptım demem o ki sabır ve içteb dua geçen sene öyle bi ağladım öyle bi dua ettim ki rabbim hayırlı zamanda evlat ver diye çünkü eşim cocugu erteliyip duruyodu korunuyoduk hamile kalmışım şimdi karşımda uyuyan bir melek var evimde velhasıl rabbimin istemesi önemli sen dua et

ben ilk hamileliğimden evvel üç ay denediknolmadı korktum doktora gittik acaba bi sorun var mı diye sonra eşime dedimki amaaannn ne cocugu be ben çalışocam dedim kafaya takmadım ve hamile kalmısım ama cok fazla sürmedi düşük yaptım demem o ki sabır ve içteb dua geçen sene öyle bi ağladım öyle bi dua ettim ki rabbim hayırlı zamanda evlat ver diye çünkü eşim cocugu erteliyip duruyodu korunuyoduk hamile kalmışım şimdi karşımda uyuyan bir melek var evimde velhasıl rabbimin istemesi önemli sen dua et
Nasip kısmet canım işte ;) darısı bize inşallah..bakalım bizim nasibimizde ne var inşallah benim de beklemediğim bi anda gelir

Aynen, yumurtlamayi destekliyor. Anlatsam roman olur. Ama eşim çok yardımcı oldu bu süreçte. Her adet dönemi krizimde sabırla destek oldu bana.
Zor canım cidden ben de her adet öncesi krize giriyorum sinirlerime hakim olamıyorum adet gerginliği oluyo eşime de yansitiyorum malesef kötü oluyo

iyiymis canim yine bn tedavi gorurken igne 100 asilama 1000 muayene 50 ydi tabi hastanelere gore degisiyo gercekten maddi manevi bitiyo insan
Eczacı iğnenin tanesi 157tl diyince benim gözler bi büyüdü :KK45:bide 4kutu yazmıss

Tabi hastanesine göre değişiyo en iyi hastaneler muayene 300tl den başlıyo bakalım hamiş kalırsam daha iyisini araştırıp en pahalısında doğurcam :KK45:

Eczacı iğnenin tanesi 157tl diyince benim gözler bi büyüdü :KK45:bide 4kutu yazmıss

Tabi hastanesine göre değişiyo en iyi hastaneler muayene 300tl den başlıyo bakalım hamiş kalırsam daha iyisini araştırıp en pahalısında doğurcam :KK45:
:KK70::KK70::KK70:aynen valla bende sok olmustum bebis tutmuyodu tedaviye davam ediyoduk para su gibi gidiyodu azicik uygin etseler ya parasi olmayan napsin yazik bizlere:cry:

senin sorunun neydi arkadasim pcos deme butun kk pcos nerdeyse

Kızlar bende de eşimde de bi sorun cıkmadı ama doktorum eşimin degerlerinin sınırda oldugunu söyledi
Sınırda olması mı engel oldu bebişe acaba?

Bende pco yok canım sebepsiz olmuyo benim bebişim :KK43:
Eşimde de bende de bişey yok
Ama doktor eşimin test değerleri sınırda dedi ona moralim bozuldu sınırda olması mı engel oldu acaba?
yok canim sinirda olusu engel olmuyo diye biliyorum nasil bizlerinde bazi testleri sinirda oluyo sorun olmuyo aynen oyle ama takviye gidalar alip yiyebilir esin aktardan rabbim hayirlisiyla versin insaAllah isteyen herkese

Bak bende 30 umda anne oluyorum inşallah
İsterdim ki 24 25 yaşımda evlenip hemen anne olayım ama hepsi kader.
Evlendim 1.5 yıl sonra çocuk yapalım dedik kontrolde doktor çocuğumun olmayacağını söyledi evet ilk ay olmadı çünkü çoook taktım kafama ağladım zırladım eşimin başının etini yedim. Ama o hep olacağına inandı. 2. Ay dedim herşey Allahtan verirse de vermezse de o bilir. O ay hamile kaldım. Bebek düşüncesini sil kafandan oluruna bırak gör ozaman olcak.

Back
X