Allahımm noluur :(

Evet oglumun ismi :)
Çok güzel isim maşallah Allah bagıslasın, belki benim de oğlum olursa düşünüyorum;)
Siz de hiç düşünmediğim anda hamile kaldım demissiniz onu nasıl başarabiliyosunuz
Tamam ilişki anında aklıma gelmese de adete yakın dönemde hep aklımda oluyo acaba adet olcak mıyım yoksa bebiş mi var diye

Aktardan ne yedirebilirim canım?
herkesin yaptigi keciboynuzu var bide ari sutu polen bal karisimlari var guvendigin bi aktar varsa mutlaka danis cok etkili seyler oluyo ben aktarlardan cikmiyorum mubarek cok inceliyorum netten de arastir bk canim insallah tez vakitte hamilelik haberlerini aliriz

• Beğen
Reactions: H M
herkesin yaptigi keciboynuzu var bide ari sutu polen bal karisimlari var guvendigin bi aktar varsa mutlaka danis cok etkili seyler oluyo ben aktarlardan cikmiyorum mubarek cok inceliyorum netten de arastir bk canim insallah tez vakitte hamilelik haberlerini aliriz
İnşallah canım aminn
Eşim keçiboynuzu yedi biraz bide hergün pekmez yer ben de mesir macunu alalım diyorum iyi midir o da?

Bak bende 30 umda anne oluyorum inşallah
İsterdim ki 24 25 yaşımda evlenip hemen anne olayım ama hepsi kader.
Evlendim 1.5 yıl sonra çocuk yapalım dedik kontrolde doktor çocuğumun olmayacağını söyledi evet ilk ay olmadı çünkü çoook taktım kafama ağladım zırladım eşimin başının etini yedim. Ama o hep olacağına inandı. 2. Ay dedim herşey Allahtan verirse de vermezse de o bilir. O ay hamile kaldım. Bebek düşüncesini sil kafandan oluruna bırak gör ozaman olcak.
Hayırlı olsun canım darısı bizlere inşallah ;) Siz de hiç düşünmediğim anda hamile kaldım demissiniz onu nasıl başarabiliyosunuz
Tamam ilişki anında aklıma gelmese de adete yakın dönemde hep aklımda oluyo acaba adet olcak mıyım yoksa bebiş mi var diye :)

İnşallah canım aminn
Eşim keçiboynuzu yedi biraz bide hergün pekmez yer ben de mesir macunu alalım diyorum iyi midir o da?
evet ondada bicok baharat var ama keciboynuzunun suyunu iciyolar kur seklinde egerki alma imkanin varsa pahali ama ari sutu polen arastir derim cok etkili hem kedinda hem erkekte

Hayırlı olsun canım darısı bizlere inşallah :KK66: Siz de hiç düşünmediğim anda hamile kaldım demissiniz onu nasıl başarabiliyosunuz
Tamam ilişki anında aklıma gelmese de adete yakın dönemde hep aklımda oluyo acaba adet olcak mıyım yoksa bebiş mi var diye :)
Bebiş mi var diye düşünmek yerine amaan varsa zaten gecikir adetim düşünmicem diyip teselli et kendini ve birgün olacağına inan. Stresten olmadığını çokk yerde okudum.

Kimseyle kendinizi karşılaştırmayın herkesin imtihanı farklı sizinki bu yönde demekki beterinden saklasın Allah deyip şükredin

Back
X