- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
Ne güzel bir süpriz olmus darısı bize canım :)Biz de rahat olamadik zaten. Hani hamilelik isini rafa kaldirmistik o sebeple. Nasilsa olmayacak dedik hep.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel bir süpriz olmus darısı bize canım :)Biz de rahat olamadik zaten. Hani hamilelik isini rafa kaldirmistik o sebeple. Nasilsa olmayacak dedik hep.
Ne güzel bir süpriz olmus darısı bize canım :)
Senı en İyİ ben ve benim gıbıler anlar canım. Hakkımızda hayırlısı dua edelım bol bol. Canını sıkma en dogru zamanda verir allah. Ben 3.tup denememde hamle kaldım ve dusurdum malesef Kı. Keske dedımÇoğu kişi evlenir evlenmez hamile kalıyo en geç bir sene içinde...
Kimisi kazayla oldu diye aldırıyo..
Kimisi evlilikdışı birliktelik yaşayıp doğurup çöpe atıyo..
Kimisi tecavüze ugruyo ne yazıkki öyle hamile kalıyo..
Peki biz?? Ben ve benim gibiler yaşı geçtiği halde evleneli korunmadıgı halde çok istediğimiz halde her türlü itinayı gösterdiğimiz halde helalimiz olan kocamızdan ve kendimizden bir parça olsun yuvamıza neşe katsın sıcacık diye deli gibi istedğimiz halde neden olmuyo??
Rabbimin bi bildiği vardır elbet bi zamanı vardır ama yukarda yazdıklarımı da kafama takıyorum ister istemez..yaşım da artık 30a geldi evladımı doğurup okul çağı lise üniv iş hayatı ergenlik zamanları sorunları evliliği arkadasları vs..bunlara harcayacak enerjim kalacak mı acaba![]()
Senı en İyİ ben ve benim gıbıler anlar canım. Hakkımızda hayırlısı dua edelım bol bol. Canını sıkma en dogru zamanda verir allah. Ben 3.tup denememde hamle kaldım ve dusurdum malesef Kı. Keske dedım
Keske hıc tutmasaydı. O kalıbının pıt pıtını duymasaydım. O kadar zor Kı bekleyip tam oldu derken kaybetmek
Vardır allahım bıldıgı. Saglık lı hayırlı olsun en dogru zamanı o bılır
Ben ilkkez duydum canım nasıl oluyomusArkadaslar bi balik formulu var duyaniniz varmi bilmem esimin memleketinde bi ebe gorumcelerime uygulatmisti o ay hamile kaldilar
üzülme canim var bunda da bir hayır , biliyorum bunu duymaktan sıkıldın sen de biliyorsun bir hayır olduğunu ama kalbine ,aklına , annelik duygularına söz geçiremiyorsun .Çoğu kişi evlenir evlenmez hamile kalıyo en geç bir sene içinde...
Kimisi kazayla oldu diye aldırıyo..
Kimisi evlilikdışı birliktelik yaşayıp doğurup çöpe atıyo..
Kimisi tecavüze ugruyo ne yazıkki öyle hamile kalıyo..
Peki biz?? Ben ve benim gibiler yaşı geçtiği halde evleneli korunmadıgı halde çok istediğimiz halde her türlü itinayı gösterdiğimiz halde helalimiz olan kocamızdan ve kendimizden bir parça olsun yuvamıza neşe katsın sıcacık diye deli gibi istedğimiz halde neden olmuyo??
Rabbimin bi bildiği vardır elbet bi zamanı vardır ama yukarda yazdıklarımı da kafama takıyorum ister istemez..yaşım da artık 30a geldi evladımı doğurup okul çağı lise üniv iş hayatı ergenlik zamanları sorunları evliliği arkadasları vs..bunlara harcayacak enerjim kalacak mı acaba![]()
Amin inşallah canım çok teşekkür ederimüzülme canim var bunda da bir hayır , biliyorum bunu duymaktan sıkıldın sen de biliyorsun bir hayır olduğunu ama kalbine ,aklına , annelik duygularına söz geçiremiyorsun .
Bak ben de 3,5 yıl mücadele ettim 7 tüp bebek yaptim maddi manevi yıprandım .
Evliliğimin 2 .ayında başlamıştım hem de .
Gece gündüz ağladım niye olmuyor nerde bundaki hayır diye hep ellerimi açtım allahıma
Bak şimdi ayrıldım , karaktersiz biriyle evlenmişim ve bunu ayrılınca Anladim 4 yıl hic anlamamışım .
Yeter ki çocuğum olsun ayrılırsam bile istiyorum diye dua ederdim , bak simdi diyorum iyi ki olmamış iyi ki onun kanını taşıyan bir evladım yok , iyi ki sonsuza kadar çıktı hayatımdan .
Şimdi çok mutluyum çocuk aklıma bilr gelmiyor , bir daha evlensem olur mu olmaz mi , olsun mu diye bile aklımdan geçirmiyorum .
Bir ömür evlatsiz yaşasam bundan sonra bunda bir hayır var ki allahım bana vermedi diyeceğim .
Ağlamak sızlamak yok artik .
Siz de sıkmayın canınızı eşinizle az çok problemleriniz vardi belki de allahım onun düzelmesini bekliyordur , sonra olur hayırlısıyla dualarımdasınız.
40 dan sonra cok gec.. bence 30 bile ilk cocuk ıcın gec..2 sene sonra olacal diye garantısıde yok.. yaşınız gecmeden yapın bir bebişyapmayın böyle.. strese girmişsiniz iyice ama yaşınız 30!
bende 30 yaşındayım yeni evlendim 2 sene daha çocuk düşünmüyorum.
Benim arkadaşlarımdan 5 sene evli olup hala maddi şartlarımız sebebiyle daha düşünmüyoruz diyeni mi dersin daha çocuk yapacak ve bakabilecek cesareti bulamıyorum diyen mi.... sanırım sizin çevreniz de genel olarak evli ve çocuklulardan oluşuyor ki sizde bir mahalle baskısı oluşmuş.
umarım en doğru zamanda olacak hiç merak etmeyin... 40 yaşında doğuran var bebişin olunca enerjin de oluyor merak etme hatta gençleşiyorsun valla billa gözümle gördüm :)
40 dan sonra cok gec.. bence 30 bile ilk cocuk ıcın gec..2 sene sonra olacal diye garantısıde yok.. yaşınız gecmeden yapın bir bebiş
Yani dimi bide onlar var aynen bakamayacaksan niye doğuruyosun dimi?? Amin inşallah canım darısı bizeçocuklarına iyi bir hayat veremeyenleri, yollarda dilendirenleri, çalıştırıp o ufak çocuğun eline bakanları görünce ben de çok üzülüyorum. geçenlerde bindiğim otobüse bindi 2 kadın yanlarında 5 tane çocuk ayaklarında çorap yok. soğukta terlik giymişler. mont yok. bakamayacaksan doğurma be insan! yemin ediyorum o kadar insanın içinde uzun uzun ağladım
işte diyorum bu çocuğun günahı da bu insanların çocuğu olmak
Rabbim yardımcıları olsun inşallah..
ben de 30 da evlendim, 32 de anne oldum. geç değil yani sizin için
Allah doğru zamanda, hayırlı ve sağlıklı bir evlat versin inşallah.
Bence de 30dan sonrası geç canım40 dan sonra cok gec.. bence 30 bile ilk cocuk ıcın gec..2 sene sonra olacal diye garantısıde yok.. yaşınız gecmeden yapın bir bebiş
Amin inşallah canım herzaman ufak da olsa bi umut vardırInsalla rabbim duyar sesini su mubarek gun hurmetine de sanada nasip eder umidini hic kaybetme kendinide strese sokma olmuyo desikce olmuyo bnm gorumcemnde ole olmustu tedavilerden bile vazgecmisti umidini kaybetti ama hic bklemedigi bianda hamile oldugunu ogrendi ve suan iki cocugu var bol bol dua et asla isyan etme rabbimin bi bildigi vardir
Aynn ole canim her xzamn bi umut vardir bazen hic bklemedign bi anda bide bakmissin ki kucaginda sen yerki dua et rabbimden hayirlisini isteAmin inşallah canım herzaman ufak da olsa bi umut vardır
Aynn ole canim her xzamn bi umut vardir bazen hic bklemedign bi anda bide bakmissin ki kucaginda sen yerki dua et rabbimden hayirlisini isteAmin inşallah canım herzaman ufak da olsa bi umut vardır
Ama bi an önce gelse artıkk :)Aynn ole canim her xzamn bi umut vardir bazen hic bklemedign bi anda bide bakmissin ki kucaginda sen yerki dua et rabbimden hayirlisini iste
Gelse örgüye başlıcam sevmesem de anlamasam daGelir cnm gelir merak etme sen rabbim zamanini bilir